Filter
Kurssit
Tahti: Kaikki

Löydä 2 Kurssia Rikosoikeudellinen prosessissa Online Kurssi

Monille ihmisille osallistuminen kurssiin on askel kohti tietyn ohjelman valitsemista. Tämä voi olla ensimmäinen askel kohti erikoisosaamista, joka voi tarjota laajan valikoiman urapolkuja.

Mikä on rikosprosessin kurssi? Monipuolinen opetussuunnitelma voi johtaa intensiivikurssiin, jossa keskitytään tapaan, jolla rikosoikeus ja menettelytavat vaikuttavat syytetyn oikeuksiin. Ohjelman sisältö voi sisältää luokat siitä, miten tulla yksityiseksi tutkijaksi ja oikeuslääketieteelliseksi tekniikaksi, ja se voi tarjota vankan perustan lakitieteen aloittamiseksi. Yksityishenkilöt, jotka suorittavat rikosprosessikurssin, voivat jatkaa ohjelmaa, joka johtaa kandidaatin tai maisterin tutkintoon.

Opiskelijat, jotka suorittavat rikosmenettelyn keskittyvän luokan, oppivat soveltamaan kriittisiä ajattelutaitoja laillisten materiaalien lukemisessa ja tulkinnassa. He ymmärtävät todisteiden ja menettelysääntöjen välisen suhteen ja voivat osoittaa ymmärtävänsä perustuslain periaatteita.

Koulutuksen ja valitun ohjelman mukaan kurssin kesto vaihtelee muutamasta kuukaudesta useisiin vuosiin ja hinta vaihtelee ohjelman mukaan. Opiskelijoiden on kiinnitettävä huomiota kurssien tavoitteisiin varmistaakseen, että he valitsevat ne, jotka auttavat heitä saavuttamaan tavoitteensa.

Yksilöt, jotka täydentävät ohjelmia rikosoikeudenkäynnissä, voivat löytää laajan valikoiman mahdollisuuksia monilla eri lailla. Paralegals ja asianajajat voivat olla ensimmäiset urat, jotka tulevat mieleen, mutta ne ovat kaukana ainoista käytettävissä olevista vaihtoehdoista. Tuomioistuinten ulosottomiehiä, rajavartioviranomaisia, ATF: n edustajia ja rikos-analyytikoita on myös paljon. Yksilöt voivat valita urapolkuja lainvalvonta- tai rikosoikeudellisissa asioissa, valkoisessa kauluksessa tai kadun rikoksessa.

Kampuspaikat ja online-laitokset ympäri maailmaa tarjoavat rikosoikeudellisia kursseja joustavien aikataulujen ja kurssin pituuksien kanssa. Valitse tutkintojen tasot kandidaatista tohtoriopintoihin. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.

Lue lisää Näytä vähemmän
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla:

2 tulosta kohteessa Rikosoikeudellinen prosessi

International Career Institute

... [+]

[-]
Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo
Avoin ilmoittautuminen
Englanti
Full-time
Part-time
Online
Lue lisää suomeksi
International Open Academy

Pelaa avainasemassa rikosten ratkaisemisessa, kun opit, kuinka rikosteknistä tutkimusta käytetään todisteiden etsimiseen ja rikollisten saattamiseen oikeuden eteen. ... [+]

Tietoja tästä kurssista

Oletko kiinnostunut rikosteknologiasta ja siitä, miten sitä käytetään rikosten ratkaisemiseen?

Monia rikoksia ratkaisee "tupakoiva ase", kuten silminnäkijä tai se, että hänet on pyydetty. Muut rikokset ovat monimutkaisempia ratkaista ja vaativat rikosteknisiä todisteita rikoksen tekijän syyllisyyden tunnistamiseksi ja todistamiseksi.

Oikeuslääketieteestä on tullut nykyaikainen "tupakointiase", joka auttaa ratkaisemaan monia näistä tapauksista. Ehkä olet katsonut liian monta CSI-esitystä televisiossa ja olet miettinyt, ovatko kaikki niiden tekniikat todellisia? Ehkä olet kiinnostunut tietämään, miten tieteen perusperiaatteita voidaan käyttää rikostutkinnassa, harkitsevat rikosoikeudellisen tutkijan uraa tai tarvitsevat tietää enemmän edistääkseen nykyisiä aloja, kuten kriminologiaa, rikosteknologiaa, rikosoikeutta tai rikollisuutta -kirjoittaminen?... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo
Avoin ilmoittautuminen
Englanti
Full-time
Part-time
60 päivää
Online
Lue lisää suomeksi