close

Suodattimet

Katso tulokset

Löydä Kurssia Rikosoikeudellinen prosessissa Online Kurssi

Monille ihmisille osallistuminen kurssiin on askel kohti tietyn ohjelman valitsemista. Tämä voi olla ensimmäinen askel kohti erikoisosaamista, joka voi tarjota laajan valikoiman urapolkuja. Mikä on rikosprosessin kurssi? Monipuolinen opetussuunnitelma voi johtaa intensiivikurssiin, jossa keskitytään tapaan, jolla rikosoikeus ja menettelytavat vaikuttavat syytetyn oikeuksiin. Ohjelman sisä… Lue lisää

Monille ihmisille osallistuminen kurssiin on askel kohti tietyn ohjelman valitsemista. Tämä voi olla ensimmäinen askel kohti erikoisosaamista, joka voi tarjota laajan valikoiman urapolkuja.

Mikä on rikosprosessin kurssi? Monipuolinen opetussuunnitelma voi johtaa intensiivikurssiin, jossa keskitytään tapaan, jolla rikosoikeus ja menettelytavat vaikuttavat syytetyn oikeuksiin. Ohjelman sisältö voi sisältää luokat siitä, miten tulla yksityiseksi tutkijaksi ja oikeuslääketieteelliseksi tekniikaksi, ja se voi tarjota vankan perustan lakitieteen aloittamiseksi. Yksityishenkilöt, jotka suorittavat rikosprosessikurssin, voivat jatkaa ohjelmaa, joka johtaa kandidaatin tai maisterin tutkintoon.

Opiskelijat, jotka suorittavat rikosmenettelyn keskittyvän luokan, oppivat soveltamaan kriittisiä ajattelutaitoja laillisten materiaalien lukemisessa ja tulkinnassa. He ymmärtävät todisteiden ja menettelysääntöjen välisen suhteen ja voivat osoittaa ymmärtävänsä perustuslain periaatteita.

Koulutuksen ja valitun ohjelman mukaan kurssin kesto vaihtelee muutamasta kuukaudesta useisiin vuosiin ja hinta vaihtelee ohjelman mukaan. Opiskelijoiden on kiinnitettävä huomiota kurssien tavoitteisiin varmistaakseen, että he valitsevat ne, jotka auttavat heitä saavuttamaan tavoitteensa.

Yksilöt, jotka täydentävät ohjelmia rikosoikeudenkäynnissä, voivat löytää laajan valikoiman mahdollisuuksia monilla eri lailla. Paralegals ja asianajajat voivat olla ensimmäiset urat, jotka tulevat mieleen, mutta ne ovat kaukana ainoista käytettävissä olevista vaihtoehdoista. Tuomioistuinten ulosottomiehiä, rajavartioviranomaisia, ATF: n edustajia ja rikos-analyytikoita on myös paljon. Yksilöt voivat valita urapolkuja lainvalvonta- tai rikosoikeudellisissa asioissa, valkoisessa kauluksessa tai kadun rikoksessa.

Kampuspaikat ja online-laitokset ympäri maailmaa tarjoavat rikosoikeudellisia kursseja joustavien aikataulujen ja kurssin pituuksien kanssa. Valitse tutkintojen tasot kandidaatista tohtoriopintoihin. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.

Näytä vähemmän
Related fields of study
arrow_drop_up arrow_drop_down
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla: 
format_list_bulleted Suodattimet

International Career Institute
London, Yhdistynyt kuningaskunta
Kurssit
Täyspäiväinen
Osa-aikainen
Englanti
Online
 

VINKKI! Jos edustat jotakin oppilaitosta ja haluat lisätä ohjelmasi luetteloomme, ota yhteyttä tästä