Filter
Kurssit
Tahti: Kaikki

Löydä Kurssit Rikosoikeusssa Online Kurssi

Online-kurssit ovat hyvä tapa vaihtoehtoisille aikatauluille, joilla on tietoa. Ne voivat joskus myöntää todistuksia tai akateemisia tutkintoja.

Mikä on verkkokurssi rikosoikeudessa? Kurssit aiheesta tarjotaan monilla eri tasoilla. On erikoistuneita master-tai tohtorintutkintoja, kuten julkishallinto hätätilanteiden hallintaan. Nämä voivat olla tarkoitettu ammattilaisille, jotka haluavat hankkia tietyn standardoituun tenttiin tarvittavan tietämyksen tai ne voivat olla tarkoitettu kehittyneille yhteiskuntatieteellisille opiskelijoille, jotka haluavat harjoittaa tutkimusta. Kandidaatin tai liitännäiskoulutuksen kurssille opiskelijat saattavat odottaa tutkivan rikosoikeuden perusluokkia tutkimalla menetelmiä yhteiskuntatieteellisen tiedon keruussa ja analysoinnissa. On myös joitain online-varmenneohjelmia. Näiden on usein tarkoitus kouluttaa yksilöitä tietyille paikoille, kuten lainvalvonta- tai yritysturvallisuusasiantuntijoille.

Rikosoikeusjärjestelmän ymmärtäminen voi antaa paremman kuvan siitä, miten rikollisuus ja oikeus vaikuttavat yhteiskuntaan, mikä johtaa parempaan kansalaisuusvalintoihin ja johtajuusmahdollisuuksiin. Opiskelijat, kuten sertifikaatit, voivat myös hyötyä opiskelijoista työnhakuprosessin aikana.

Koska tasot voivat vaihdella monivuotisesta master-ohjelmasta tiivistymään sertifikaattiohjelmiin, opetusmaksut vaihtelevat. Tarkista jokainen ohjelma ennen hakemuksen jättämistä.

Monet erilaiset organisaatiot käyttävät henkilöitä, joilla on rikosoikeudellisia oikeuksia. Esimerkki lähtötason asemasta on turvapäällikkö. Nämä kannat vaativat kykyä pitää kirjaa sekä kykyä tehdä nopeita päätöksiä politiikan perusteella. Turvallisuustyö voi myös vaatia arvokkaita varoja partioita ja säännöllisiä hakuja. Ylimmän johdon, joka voisi hyötyä kehittyneistä rikosoikeudellisista tutkimuksista, olisi valtionhallinnon tai suuryrityksen hätäjohtamisjohtaja. Nämä ammattilaiset johtavat tiimejä tunnistamaan ja määrittelemään taloudelliset ja operatiiviset riskit ja luomaan kaikki tarvittavat politiikat ja kehykset hallintaan ja lieventämiseen.

On käytettävissä monia rikosoikeudellisia ohjelmia monilla tasoilla. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.

 

Lue lisää Näytä vähemmän
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla:

1 tulosta kohteessa Rikosoikeus

International Career Institute

ICI tarjoaa rikosoikeuden ja rikollisuuden tietenkin, että valmentaa eri haasteisiin ammatin. Kehittämä alan asiantuntijat, voimme tarjota kattava kurssi, joka kouluttaa ... [+]

ICI toimittaa rikosoikeuden ja rikollisuuden kurssi että valmentaa eri haasteisiin ammatin. Kehittämä alan asiantuntijat, voimme tarjota kattava kurssi, joka kouluttaa teitä tehokkaiksi monissa tehtävissä liittyvät taistelevat rikoksia.

Kurssikuvaus Rikosoikeus Management Tutkimukset Tutkintaan Tutkimusmenetelmät ja Data Resources Johdatus Criminal Psychology Psykologiset lähestymistavat ymmärrystä rikoksen Psykologia ja ymmärrys vakavien rikosten Mielenterveyden häiriö ja rikosten Sukupuoli ja Crime Nuoret ja Crime Psykologia ja poliisi Psykologia oikeussalissa Psykologia ja rikoksentorjuntaverkoston Office käytännöt Legal Terminologia Criminal Psychology Professional Practice for Consultants Tekninen kirjoittaminen Uranäkymät ... [-]
Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo
Avoin ilmoittautuminen
Englanti
Full-time
Part-time
Online
Lue lisää suomeksi