Filter
Kurssit
Tahti: Kaikki

Näytä kaikki 2 kursseja Rikostekninen tutkimusssa Online Kurssi

Ilmoittautumalla verkossa kurssi on yksi parhaista tavoista sijoittaa oman koulutuksen ja lähemmäksi tutkinto. Toisin kampuksella tietysti online yksi voit opiskella omalla vapaa, käyttää kaikkia kursseista koko internetin ja asettaa aikataulu joka sopii sinulle parhaiten.

Mikä on online kurssi rikosteknisen tutkimuksen? Tähän luokkaan kuuluvat näkökohdat rikosoikeusjärjestelmän käsitellään vaste ja hoitoon rikospaikoilta. Opiskelijat voivat odottaa oppia oikea protokolla ollessaan rikospaikalla sekä valmiudet tunnistaa todisteita ja kerätä sitä turvallisesti. Yleinen Forensisessa terminologian teoriaa ja käytäntöä sisällytetään tyypillisesti työselostus tarjota käytännön puitteet tutkimus soveltavan rikosteknisen tutkimuksen.

Learning miten luokitella todisteita ja työskennellä lainvalvontaviranomaisten voi tuntua rajoitettu taito asettaa, mutta sen hyödyt ulottua rikospaikalle.Nämä kyvyt myös kehittää kriittistä ajattelua ja analyyttisiä taitoja, jotka ovat hyödyllisiä eri sovelluksissa.

Opiskelijat, jotka ovat huolissaan siitä, mitä maksaa online kurssin rikosteknisen tutkimuksen tulisi harkita hakemista apurahoja ja muuta tukea vaihtoehtoja. Nämä ovat yleensä tarjotaan kautta koulun toimisto tunnustukset.

Yleisin uravalinta osallistujamäärä online Forensisessa kurssi työskentelee rikosteknisen tiedemies. Kurssi voidaan myös tarvita koulutusta paikkoihin, kuten poliisi, etsivä tai todisteita asiantuntija. Nämä ovat vain joitakin työpaikkoja ehkä jatkaa voidakseen käyttää taitoja kehitetään aikana. Työpaikat muulla kuria, jotka vaativat analyyttisiä taitoja ja huomiota yksityiskohtiin voi myös tarjota mahdollisuuden hakea oman asiantuntemuksensa.

Jotta voitaisiin ottaa verkkokurssin oikeuslääketieteen tieteen, sinun täytyy ensin löytää oikea koulu.Etsi ohjelman alla ja suoraan yhteyttä ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.

Lue lisää Näytä vähemmän
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla:

2 tulosta kohteessa Rikostekninen tutkimus

International Career Institute

... [+]

[-]
Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo
Avoin ilmoittautuminen
Englanti
Full-time
Part-time
Online
Lue lisää suomeksi
International Open Academy

Pelaa avainasemassa rikosten ratkaisemisessa, kun opit, kuinka rikosteknistä tutkimusta käytetään todisteiden etsimiseen ja rikollisten saattamiseen oikeuden eteen. ... [+]

Tietoja tästä kurssista

Oletko kiinnostunut rikosteknologiasta ja siitä, miten sitä käytetään rikosten ratkaisemiseen?

Monia rikoksia ratkaisee "tupakoiva ase", kuten silminnäkijä tai se, että hänet on pyydetty. Muut rikokset ovat monimutkaisempia ratkaista ja vaativat rikosteknisiä todisteita rikoksen tekijän syyllisyyden tunnistamiseksi ja todistamiseksi.

Oikeuslääketieteestä on tullut nykyaikainen "tupakointiase", joka auttaa ratkaisemaan monia näistä tapauksista. Ehkä olet katsonut liian monta CSI-esitystä televisiossa ja olet miettinyt, ovatko kaikki niiden tekniikat todellisia? Ehkä olet kiinnostunut tietämään, miten tieteen perusperiaatteita voidaan käyttää rikostutkinnassa, harkitsevat rikosoikeudellisen tutkijan uraa tai tarvitsevat tietää enemmän edistääkseen nykyisiä aloja, kuten kriminologiaa, rikosteknologiaa, rikosoikeutta tai rikollisuutta -kirjoittaminen?... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo
Avoin ilmoittautuminen
Englanti
Full-time
Part-time
60 päivää
Online
Lue lisää suomeksi