close

Suodattimet

Katso tulokset

Etsi 2 Kurssia Suhdetoiminta / PRssa Online Kurssi

Kurssi on opinto-ohjelma, jonka tarkoituksena on opettaa opiskelijoiden taitoja ja tietämystä tietyllä alalla. Kesto voi vaihdella niin vähän kuin muutaman päivän, niin kauan kuin useita kuukausia. Se voi tapahtua monessa muodossa, mukaan lukien työpaja, seminaari tai luokkahuoneympäristö. Mikä on kurssin suhdetoiminta? Tämä kurssi voi kattaa aiheita kuten mediataidot, PR-johtaminen… Lue lisää

Kurssi on opinto-ohjelma, jonka tarkoituksena on opettaa opiskelijoiden taitoja ja tietämystä tietyllä alalla. Kesto voi vaihdella niin vähän kuin muutaman päivän, niin kauan kuin useita kuukausia. Se voi tapahtua monessa muodossa, mukaan lukien työpaja, seminaari tai luokkahuoneympäristö.

Mikä on kurssin suhdetoiminta? Tämä kurssi voi kattaa aiheita kuten mediataidot, PR-johtaminen, henkilöresurssit, johtajuuden kehittäminen ja julkinen puhe. Aineistoa voi esittää online-muodossa, kokeneiden ohjaajien tai työpajaopetuksessa opettamassa luokkahuoneessa. Tutkijoille voidaan opettaa kuinka parantaa verkottumiskykyään, miten tulla parempia julkisia puhujia ja miten hallita yrityksen kuvaa ja tuotemerkkiä.

Suorituskurssista valmistuneet kurssit voivat oppia lisäämään yrityksen myyntiä ja hallita menestyksekkäästi yrityksen negatiivista julkista tapahtumaa ja osaamista, jotka ovat suuressa kysynnässä yritysmaailmassa. Ne voivat myös kehittää parannettuja viestintätaitoja, jotka ovat hyödyllisiä sekä ammatillisessa että henkilökohtaisessa elämässä.

Kunkin kurssin kulut vaihtelevat ohjelman pituuden, opetusympäristön muodon ja kurssin sijainnin mukaan. Tulevien opiskelijoiden tulisi tutkia jokaista koulua selkeämmän käsityksen kustannuksista.

Suorituksen kurssin suorittamisen jälkeen oppilaat voivat hakea useita työtehtäviä sekä edetä nykyisessä työpaikassa. He saattavat pystyä siirtymään suhdetoimintaosastoon toimistohenkilökunnalta johtajalle tai ohjaajalle. Työntekijöille tyypillisesti saatavilla valmistuneita ovat PR-päällikkö, lehdistösihteeri, uutiskirjeen toimittaja, julkisuuspäällikkö, luennoitsija, myyntipäällikkö, myyntihenkilö ja viestintäjohtaja.

Kiinnostuneet henkilöt voivat valita monista oppimisympäristöistä tarjottavista kurssiohjelmista. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.

Näytä vähemmän
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla: 
format_list_bulleted Suodattimet
International Career Institute
Lontoo, Yhdistynyt kuningaskunta

Onnistunut ura haastava alan pr on hyvin mahdollista ICI pr kurssi. Loppujen lopuksi meidän kurssi on kehitetty henkilöille, jotka hallitsevat pr.

Onnistunut ura haastava alan pr on hyvin mahdollista ICI pr kurssi. Loppujen lopuksi meidän kurssi on kehitetty henkilöille, jotka hallitsevat pr. -
Kurssit
Täyspäiväinen
Osa-aikainen
Englanti
Online
Churchill Square Training And Development
Portsmouth, Yhdistynyt kuningaskunta

Suuri esittäjällä on kaksi merkittävää ominaisuutta: asianmukainen taito ja henkilökohtainen luottamus. Luottamus tulee siitä, että tiedät mitä haluat sanoa ja että olet tyyty ... +

Suuri esittäjällä on kaksi merkittävää ominaisuutta: asianmukainen taito ja henkilökohtainen luottamus. Luottamus tulee siitä, että tiedät mitä haluat sanoa ja että olet tyytyväinen viestintätaitoihisi. -
Kurssit
Täyspäiväinen
2 päivää
Englanti
Online

VINKKI! Jos edustat jotakin oppilaitosta ja haluat lisätä ohjelmasi luetteloomme, ota yhteyttä tästä