$close

Suodattimet

Katso tulokset

Täältä löydät 2 kursseja Terveysalassa Online Kurssi

Korkeakoulututkinnot ovat erinomainen tapa osallistua aiheeseen ja altistua uusille ideoille ja taidoille. Monet korkea-asteen oppilaitokset tarjoavat kursseja eri aiheista. Joten mikä on kurssi terveydelle? Tämän tyyppinen luokka voi kouluttaa opiskelijoita monenlaisiin aiheisiin, mukaan lukien hoitotyö, fysioterapia, neurologia, ravitsemus ja yleinen lääketiede. Opiskelija osaa oppia gen… Lue lisää

Korkeakoulututkinnot ovat erinomainen tapa osallistua aiheeseen ja altistua uusille ideoille ja taidoille. Monet korkea-asteen oppilaitokset tarjoavat kursseja eri aiheista.

Joten mikä on kurssi terveydelle? Tämän tyyppinen luokka voi kouluttaa opiskelijoita monenlaisiin aiheisiin, mukaan lukien hoitotyö, fysioterapia, neurologia, ravitsemus ja yleinen lääketiede. Opiskelija osaa oppia genetiikan, terveyspolitiikan, ikääntymisen, ruokavalion, kansanterveyden tai nykyaikaisten kliinisten hoitojen ongelmista. Jotkut kurssit ovat luentopohjaisia, kun taas toiset voivat antaa opiskelijoille mahdollisuuden työskennellä projekteissa tai saada todellista kokemusta. Monet kurssit tarjoavat erittäin erityistä opetusta, vaikka muutkin ovat yleisempiä.

Monia taitoja voidaan hankkia terveyskurssin suorittamisesta. Esimerkiksi opiskelijat saattavat pystyä terävöittämään tärkeitä teknisiä taitoja, kuten ravitsemusneuvonta tai myötätuntoinen hoito; he voivat myös oppia lisäämään kriittistä ajattelua, viestintää tai ongelmanratkaisukykyä.

Terveydenhuollon kokonaiskustannukset voivat riippua mistä tahansa koulun sijainnista kurssin tarvittaville materiaaleille. Ennen ilmoittautumista opiskelijoiden tulee olla varmoja tutkimalla mahdollisia kustannuksia, jotta voidaan selvittää, mikä heidän taloudellinen tilanne on.

Terveydenhuolto on nopeasti kasvava ura-ala, jossa on paljon vaihtoehtoja niille, jotka suorittavat opintojaksot. Opiskelijat saattavat pystyä soveltamaan mitä he oppivat terveyskurssin aikana eri ammateissa, kuten sairaalanhoitajana, laboratorioteknikko tai hoitohenkilökunta. Jotkut opiskelijat saattavat huomata, että tällainen kurssi on alkupiste jatkaa lisätutkimuksia ja lopulta antaa heille mahdollisuuden tulla lääkäreiksi, sairaanhoitajiksi tai lääketieteen tutkijoiksi. Muutamat jopa aloittavat oman yrityksen.

Paikalla on useita paikallisia, kansainvälisiä ja online-vaihtoehtoja niille, jotka haluavat opiskella terveyttä. Jos olet kiinnostunut, etsi alla olevasta ohjelmasta ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun valintakenttään täyttämällä lyijy-lomake.

Näytä vähemmän
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla: 
$format_list_bulleted Suodattimet
Lajitteluperuste:
Suositeltu Uusimmat Nimi
FutureLearn
Sheffield, Yhdistynyt kuningaskunta

Demysoi ikääntymisprosessia ja opi, kuinka arjen käyttäytymisemme todennäköisesti vaikuttavat pitkäaikaiseen tuki- ja liikuntaelinten terveyteen.

Demysoi ikääntymisprosessia ja opi, kuinka arjen käyttäytymisemme todennäköisesti vaikuttavat pitkäaikaiseen tuki- ja liikuntaelinten terveyteen. -
Kurssit
Osa-aikainen
3 viikkoa
Englanti
Online
 
FutureLearn

Tutki koronaviruspandemian vaikutuksia hyvinvointiin ja mielenterveyteen yksilön, ryhmän ja yhteiskunnan tasolla.

Tutki koronaviruspandemian vaikutuksia hyvinvointiin ja mielenterveyteen yksilön, ryhmän ja yhteiskunnan tasolla. -
Kurssit
Osa-aikainen
3 viikkoa
Englanti
Online