Lentotieteen maisteri

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Saint Louis -yliopiston ilmailun maisteri tarjoaa kilpailukykyisen ja tiukan ohjelman, joka valmistaa tutkinnon suorittaneita johtotehtäviin ilmailuteollisuudessa. Ohjelma soveltuu hyvin työskentelevälle ammattilaiselle, koska 100% kursseista opetetaan verkossa, lukuun ottamatta kahden opintopisteen harjoittelupaikkaa. Kurssityö tarjoaa vahvan perustan ja valmistaa opiskelijoita suorittamaan ilmailun kannalta ajan tasalla olevaa tutkimusta, jotka kaikki asettavat opiskelijan menestyvälle uralle monenlaisissa ilmailutehtävissä.

Opetussuunnitelman yleiskuvaus

SLU: n ilmailun maisteriohjelma koostuu 32 opintopisteestä tutkinnon suorittaneesta työstä: yhteisestä ytimestä ja tutkinnon suorittaneen harjoittelujakson kokemuksesta. Kaikki kurssit tarjotaan verkossa. Jokainen MS-opiskelija laatii opinto-ohjelman, jonka tiedekunnan neuvonantajan, laitoksen puheenjohtajan ja Parks-yliopiston jatko-opintojen ja tutkimuksen apulaisprofessorin on hyväksyttävä. Tämä opinto-ohjelma on kehitetty opiskelijan tausta- ja uratavoitteiden yhteydessä, jolloin opiskelijat voivat mukauttaa jatko-ohjelmaansa ammatillisten tavoitteidensa mukaisiksi.

Työpaikat

Mahdollisuuksia lentotieteen maisterin tutkinnon suorittamiseen ovat lentokoulutus ja -koulutus, ilmailun hallinta ja lentoturvallisuus. Valmistuttuaan alumnit pätevät johtotehtäviin ilmailuteollisuudessa.

Oppimistulokset

 • Valmistuneet kykenevät arvioimaan asiaan liittyvää kirjallisuutta tai tieteellistä tutkimustyötä opiskelualalla.
 • Tutkinnon suorittaneet osaavat soveltaa tärkeimpiä käytäntöjä, teorioita tai tutkimusmenetelmiä opiskelualalla.
 • Tutkinnon suorittaneet osaavat soveltaa opiskelualan (alojen) tietoja ongelmien ratkaisemiseen laajemmassa yhteydessä.
 • Valmistuneet kykenevät ilmaisemaan väitteet tai selitykset sekä kurinalaiselle tai ammattimaiselle yleisölle että yleisölle sekä suullisina että kirjallisina.
 • Valmistuneet pystyvät todistamaan tutkimuksen ja / tai ammatillisen koskemattomuuden opiskelualalla.

128371_photo-1522798120812-304f8819f4be.jpgDan Lohmar / Unsplash

Pääsyvaatimukset

Useimmat hyväksytyt opiskelijat täyttävät seuraavat kriteerit:

 • GRE: n kvantitatiivinen pistemäärä on suurempi kuin 650 (vanha luokittelujärjestelmä) tai yli 150 (uusi luokittelujärjestelmä).
 • Opiskelijoiden GPA-arvo on vähintään 3,0.
 • Neljän vuoden perustutkinto halutusta jatko-ohjelmasta ilmailualalla tai siihen liittyvällä alalla.

Sovellusvaatimukset

 • Online-hakemuslomake ja maksu.
 • Kaikkien aikaisempien tutkintojen viralliset tekstit.
 • Kolme suosituskirjainta (mieluiten viimeaikaisten ohjaajien lähettämät).
 • GRE tulokset.
 • Ansioluettelo / ansioluettelo.
 • Ammatillinen tavoite.

Vaatimukset kansainvälisille opiskelijoille

Kaikkia kotimaisten opiskelijoiden maahanpääsyä koskevia vaatimuksia ja vaatimuksia sovelletaan kansainvälisiin opiskelijoihin seuraavien lisäksi:

 • Osoita englannin kielen taito.
 • Rahoitustuen todistuksen on sisällettävä:
  • Kirje taloudellisesta tuesta henkilö / tukihenkilöiltä tai rahoittajilta, jotka rahoittavat aikaa Saint Louis Universityssä.
  • Sponsorin pankin kirje, jolla varmistetaan, että varat ovat käytettävissä ja ovat niin yliopiston opintojen ajan.
 • Jatko-opintoja Yhdysvaltojen ulkopuolella suorittaneiden opiskelijoiden akateemisten asiakirjojen, englanninkielisinä, on sisällettävä suoritetut kurssit ja / tai luennot, käytännön laboratoriotyöt, saavutettavissa oleva enimmäis- ja vähimmäisarvio, ansaitut arvosanat tai lopputulokset -terminaalitutkimukset ja mahdolliset saamat arvosanat tai tutkinnot. WES- ja ECE-kopioita hyväksytään.

Hakemusten ja avustajien määräajat

Laitos tarkistaa vain syksyn lukukauden hakemuksia. Opiskelijoiden tulee jättää hakumateriaalinsa 31. toukokuuta mennessä syksyn lukukauden ilmoittautumiseen.

Opiskelijoiden, jotka haluavat tulla avustajaksi, tulee jättää erillinen hakemus avustajakoulutuksesta 1. maaliskuuta mennessä.

Tarkista prosessi

Kun kaikki materiaalit on vastaanotettu ja online-hakemus on valmis, Parks College -opisto tutkii hakemusta ennen kuin se lähetetään ilmailutieteiden laitokselle suositusta varten. Lopullisen päätöksen tekee Parksin jatko-ohjelmien johtaja.

Pääsypäätökset tehdään opiskelijoiden taustan ja koulutuskokemuksen perusteella. Hakemukset tarkistetaan, kun ne täytetään, ja päätökset tehdään yleensä muutamassa viikossa.

Viimeksi päivitetty Tammi 2020

Oppilaitoksesta

Founded as America's first federally certified school of aviation, Saint Louis University’s Parks College of Engineering, Aviation and Technology have forged a path of innovation in all the discipline ... Lue lisää

Founded as America's first federally certified school of aviation, Saint Louis University’s Parks College of Engineering, Aviation and Technology have forged a path of innovation in all the disciplines we serve. From robots to rockets and everything in between, we’ve developed future-focused programs to address the current and future needs of the profession and society. Näytä vähemmän