Lue virallinen kuvaus

Kandidaatin tutkinnon Business Administration-Management on monipuolinen aste, jossa voit soveltaa taitoja opit monille organisaatioille koosta, teollisuudesta tai toiminnasta riippumatta. Sen lisäksi, että annat vankan perustan johtamiskäytännöissä, ANU: n liiketoiminnan hallinnon johtamiskoulutusohjelma on yksi maan ainoista projektinhallintaan keskittyvistä kandidaatin ohjelmista. Kursseilla, jotka korostavat projektinhallintatavoitteita ja projektinhallinnan harjoituskursseja, Business Administration - Management-kandidaatin tutkinto-ohjelma antaa sinulle uran uran ja auttaa sinua valmistautumaan CAPM®-sertifiointiin (Certified Associate in Project Management). CAPM® on maailmanlaajuisesti tunnustettu standardi, joka osoittaa tietosi projektiryhmän, yrityksen tai organisaation suunnittelussa, järjestämisessä ja johtamisessa.

 • Hyödynnä projektinhallintapohjaista tutkintoa, joka valmistautuu etenemään johdon uralla, osallistua kuusi sigma-tiimiin ja hallinnoimaan uusia vertikaaleja ja projekteja yrityksessä / organisaatiossasi
 • Opi luomaan organisaation arvoa, kommunikoimaan tehokkaasti ja suunnittelemaan strategisesti
 • Ymmärtää liiketoiminnan johtamistekniikat ja käyttää asianmukaisia ​​taloudellisia malleja ja periaatteita
 • Tutustu syvällisiin teorioihin ja käytännön sovelluksiin, jotka toteutetaan nykyisessä johtamiskäytännössä
 • Paranna kriittistä ajattelua ja muotoile terveitä, tuloksellisia päätöksiä, kun ne liittyvät reaalimaailmaan
 • Kehitä tietokoneesi taitoja, kun käytät useissa liiketoimintaohjelmissa nykyisessä yritysympäristössä

Keskittymällä keskeisiin johtamiskäsitteisiin, strategioihin ja taitoihin opit kehittämään tehokkaita ratkaisuja monimutkaisiin liiketoiminnan haasteisiin.

Miksi American National University ?

 • Mukavuus ja joustavuus - Päivän ja ilta-luokan kanssa sinulla on joustavuus työskennellä, kun ansaitset tutkintosi.
 • Henkilökohtainen huomio - Et ole vain kasvot väkijoukossa, pienet luokkakokoomme mahdollistavat henkilökohtaisen huomion ohjaajilta.
 • Ura-alan ammattilaiset ohjaajina - Käyttämällä nykyisiä ja asiaankuuluvia opetussuunnitelmia opit ohjaajilta, joilla on todellista kenttäkokemusta, joka ohjaa ja opastaa sinua.
 • Urapalvelut - Urapalveluiden tiimi alkaa auttaa sinua ennen kuin olet valmis ansioluettelosi, kansilehtien, haastattelutekniikoiden ja hyvien uramahdollisuuksien etsimiseen.
 • Alumni-edut - Tukea ei päädytty valmistumiseen, sillä aikuisurheilijalla on pääsy urasi palveluihisi ja kertauskursseihimme, jotka ovat käytettävissä koko urasi ajan.
Ohjelman opetuskielet:
Englanti

Katso 5 muuta ohjelmaa kohteelta American National University »

Tämä kurssi on Online
Alkamispäivämäärä
Syys 2019
Duration
Request Info
Part-time
Hinta
Deadline
Sijaintien mukaan
Päivämäärän mukaan
Alkamispäivämäärä
Syys 2019
Päättymispäivämäärä
Haun määräaika

Syys 2019

Location
Haun määräaika
Päättymispäivämäärä