Lue virallinen kuvaus

Master of Business Administration / Accounting-ohjelma on suunniteltu parantamaan johtamistaitoja opiskelijoiden tarvitsevat toimivat tehokkaasti kirjanpito organisaatiossa. Opiskelija luo ja puolustaa ratkaisuja kriisinhallinnan ongelmiin, kannattaviin kasvumahdollisuuksiin ja johtajuuden muutoksiin. Koko ohjelman aikana opiskelija saa kokemusta tilanteen tislaamisesta hyvin määriteltyyn ongelmaan. työkalujen ja käsitteiden soveltaminen erilaisten vaihtoehtoisten ratkaisujen analysointiin; ja valitsevat ja puolustavat suositeltua toimintatapaa.

Phoenixin yliopiston kauppatieteiden kandidaattiohjelma hyödyntää ongelmaan perustuvaa oppimista, jossa heijastelee ongelmanratkaisutaitojaan sekä viestintää, luovuuttaan, tiedon hyödyntämistä ja kriittisiä ajattelutaitoja. Heitä arvioidaan niiden ongelmanratkaisuprosessin (yleinen kohta) käyttämisen sekä heidän viestinnän ja kriittisen ajattelun taitojen perusteella.

MBA / ACC-erikoistuminen on suunniteltu parantamaan kirjanpidon johtamistaitoja opiskelijoiden on toimittava tehokkaasti yksityisissä yrityksissä, voittoa tavoittelemattomissa organisaatioissa ja julkisissa elimissä. MBA / ACC erikoistuminen perustuu kursseja kehittyneiden kirjanpidon tietojärjestelmät, kehittynyt kustannuslaskenta, kehittynyt yritysten verotus, kirjanpito teoria ja tarkastus.

Oppimisryhmät soveltavat vertailuanalyysin periaatteita koko ohjelman ajan tutkimaan luovimpia ratkaisuja kirjanpidon ongelmaan. Tämä rikastuttaa vaihtoehtoja, joita oppijat pitävät mahdollisten ongelmanratkaisujen arvioinnissa.

MBA / ACC koostuu 54 luottotunnista ja sisältää kolme opintokurssia (MBA / 501, MBA / 502, MBA / 503), jotka voivat olla tyydytettyjä perustutkinnon aikana. Opiskelijat voivat myös luopua yhdestä yhdeksästä opintosuorituksesta jatkotutkinnoilla ja voivat saada 36-luotto-tunnin oleskeluluvan.

Ohjelman opetuskielet:
Englanti

Katso 9 muuta ohjelmaa kohteelta University of Phoenix Online »

Tämä kurssi on Online
Alkamispäivämäärä
Syys 2019
Duration
2 vuotta
Part-time
Hinta
Deadline
Sijaintien mukaan
Päivämäärän mukaan
Alkamispäivämäärä
Syys 2019
Päättymispäivämäärä
Haun määräaika

Syys 2019

Location
Haun määräaika
Päättymispäivämäärä