MS oikeuslääketieteen psykologiassa

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Yleiskatsaus

Master of Science in Forensic Psychology on 36-opintopisteinen verkko-ohjelma, joka antaa opiskelijoille käsityksen psykologian ja oikeudellisten kysymysten risteyksestä. Opiskelijat ymmärtävät, mitä oikeuspsykologit tekevät, ja oppivat soveltamaan tätä koulutusta moniin ammatillisiin yhteyksiin.

Tämä tutkinto-ohjelma tarjoaa opiskelijoille ammatillisen koulutuksen, joka tarvitaan toimimaan optimaalisella tasolla monissa rikosteknisissä ympäristöissä, joissa käytetään psykologiaa, mukaan lukien tuomioistuimet, lainvalvonta, rikosoikeus, kansalliset turvallisuustoimistot, vankilot, sosiaalipalvelut ja lastensuojeluvirastot, ja hoitolaitokset.

Monet ohjelmassamme olevat opiskelijat ovat erikoistuneet lakiin, mielenterveyteen tai muihin terveyspalveluihin ja haluavat työskennellä oikeuslääketieteen alueella. Toiset ovat kiinnostuneita uran jatkamisesta ja korkeamman tason tehtävien hoitamisesta. Jotkut opiskelijoistamme käyttävät tätä tutkintoa kilpailukykynsä parantamiseksi jatko-ohjelmaan hakeessa.

Verkkomuoto ja ei-kliininen opetussuunnitelma tekevät ohjelmasta erinomaisen vaihtoehdon työskenteleville ammattilaisille, jotka tarvitsevat integroida jatko-opinnot työtehtäviin. Ohjelma on suunnattu myös niille, jotka asuvat maaseudulla tai raja-alueilla Yhdysvalloissa ja niiden ulkopuolella, niille, joilla on rajoitettu pääsy tämän tyyppiseen jatkotutkinto-ohjelmaan, tai henkilöille, jotka työskentelevät ei-perinteisissä vuoroaikatauluissa, kuten lainvalvontaviranomaisille, korjaukset, kansallinen turvallisuus ja armeija.

Verkkoseminaarit

MS Forensic Psychology -ohjelmassa järjestetään säännöllisin väliajoin ilmaisia webinaareja, jotka suorittavat ohjelman tiedekunnat ohjelmaan liittyvillä alueilla. Verkkoseminaareihin sisältyy katsaus ohjelmaan ja tietoa sen soveltamisesta. Istunnot tallennetaan ja linkit sisältyvät alla. Katso päivämäärät / ajat ja rekisteröintitiedot alla.

Tohtori Greg Vecchi keskustelee valitusperusteisista aktiivisista tappajista koulu- ja työympäristöissä ja tutkii metodologiaa, joka käyttää käyttäytymisanalyysiä näiden tapahtumien ennakoinnin ja estämisen onnistumisen lisäämiseksi.

Tärkeä muistiinpano

Floridassa tai useimmissa osavaltioissa ei ole tällä hetkellä oikeudellista psykologiaa koskevaa lupaa tai sertifikaattia. Sitä pidetään muiden kliinisen mielenterveyden tai laillisten ohjelmien alaryhmänä. Jos uratavoitteesi on olla rikostekninen psykologi tai tehdä kliinistä työtä, on suositeltavaa harkita tohtoriohjelmaamme, kuten tohtorimme. kliinisessä psykologiassa tai Psy.D. kliinisessä psykologiassa, koska nämä ohjelmat johtavat yleiseen psykologian lisenssiin Floridassa ja useimmissa osavaltioissa. Myös oikeuslääketieteen psykologian MS täyttää näiden ohjelmien edellytykset. Jos haluat olla mielenterveysneuvoja maisterin tasolla, voit hakea MS-neuvontaan neuvoksesta, jossa voit saada lupavaatimukset Floridassa.

Hakemusvaatimukset

Jotta jatko-opintoihin pääsyä harkittaisiin, hakijan on esitettävä todisteet koulutuksellisesta kyvystä ja hänen on oltava vahvasti kiinnostunut rikosteknisen psykologian alalta. Vähimmäisvaatimuksiin kuuluu alueellisesti akkreditoidun laitoksen suorittama ylioppilastutkinto.

 1. Täytä online-hakemuslomake.
 2. Tee palauttamaton 50 dollarin hakemusmaksu.
 3. Lähetä ylioppilastutkinto tutkinto alueellisesti akkreditoidusta laitoksesta. Kaikkien osallistuneiden koulujen viralliset tekstikirjoitukset ja / tai ulkomaisten tutkintojen viraston arvioinnit on toimitettava.
 4. Saa GPA-arvon 3,0 viimeisen 60 opintopisteen perustutkinto-opintoista TAI vähintään 18 opintopisteen suorittamisen jatkotutkinnosta, jonka GPA-arvo on 3.0 tai parempi, TAI GRE-testin suorittamisen suositeltavin pistemäärä on 300 tai 1000 (tentin edellinen versio) ) sanallisessa ja kvantitatiivisessa osassa. (Hakijoita, joiden tutkinnon pistemäärä on keskimäärin alle 3,0, mutta korkeampi kuin 2,5 ja joilla on todistettu työkokemus laista, lainvalvonnasta, oikaisuista, rikosoikeudesta tai vastaavalta alalta, voidaan harkita. Haastattelu voidaan tarvita.).
 5. Lähetä 500 sanainen essee, joka selittää kiinnostuksesi rikosteknisen psykologian alalla. Kuvaile, kuinka ammatilliset, akateemiset ja henkilökohtaiset kokemuksesi johtivat sinut hakemaan maisterin tutkintoa tähän ohjelmaan. Ilmoita koko nimesi esseeseen. Henkilökohtainen lausunto auttaa meitä tuntemaan sinut enemmän kuin objektiiviset tiedot, jotka annetaan kurssiarvioidesi tarkastelussa ja muut objektiiviset tiedot. Se osoittaa myös kykysi kommunikoida ajatuksesi ammattimaisella, organisoidulla ja ytimekkäällä tavalla.
 6. Lähetä kaksi akateemista tai ammatillista suosituskirjettä henkilöiltä, jotka tuntevat kykysi jatko-opintoihin.
 7. Näytä englannin kielen taito (jos sellainen on).
 8. Haastattelu voi olla tarpeen ohjelman sisäänpääsyä varten.

Huomaa: Kaikki opiskelijat otetaan vain jatko-opintoihin. Kun ensimmäiset 4 kurssia on suoritettu 3,0 GPA: lla tai uudemmalla, he imagoidaan koulutusohjelmaan. Opiskelijat, jotka eivät täytä tätä standardia, lopetetaan ohjelmassa.

Ohjelma hyväksyy hakemukset tutkinnon ulkopuolelle jääville opiskelijoille (erityisopiskelijoille), jotka voivat osallistua enintään neljään kurssille hakematta täydellistä pääsyä tutkinto-ohjelmaan. Nämä opiskelijat tarvitsevat ohjelman johtajan hyväksynnän. Heidän on noudatettava kaikkia menettelyjä, jos he haluavat hakea täysimääräistä pääsyä ohjelmaan.

Kansainväliset opiskelijat

Ulkomaalaisia, jotka oleskelevat Yhdysvaltojen ulkopuolella hakemuksen jättöhetkellä ja joiden äidinkieli ei ole englanti, on esitettävä englannin kielen taito täyttämällä tyydyttävästi englannin kielen taito (TOEFL). Pisteet-vaatimukset ovat samat kuin perustutkinto ja ne ovat seuraavat: vähimmäispapereiden pisteet = 550; tietokoneistetun pistemäärän vähimmäismäärä = 213; vähintään internetpistemäärä = 79). Kansainvälisen englannin kielen testausjärjestelmän (ILETS) tentti 6,0 hyväksytään TOEFL: n sijasta.

Seuraavassa on joitain syitä, miksi opiskelijat valitsivat NSU: n.

 1. Pienet luokkakokot antavat sinulle yhden henkilökohtaisen pääsyn professoreille.
 2. Elävää kampus-elämää ovat NCAA-yleisurheilu, sosiaaliset ja ammatilliset järjestöt, kulttuuritoiminta sekä hyvinvointi ja kuntoilu.
 3. Vuonna 2018 kansallisten korkeakoulujen joukkoon sijoittui 200 parasta korkeakoulua.
 4. Arvokkaita jatko-opintoja lääketieteessä, laki, psykologia, liike-elämä, koulutus, apteekki, hammaslääketiede ja paljon muuta.
 5. Monipuolinen opiskelijajoukko sisältää 1200 kansainvälistä opiskelijaa 116 maasta viidestä mantereesta.
 6. Uusimpaan tilateknologiaan, kehittyneisiin laboratorioihin ja parhaisiin tutkimuskirjastoihin kuuluvat huipputeknologiat.
 7. Monet NSU-tutkinnon suorittavat NSU: n tai muiden korkeakoulujen maisteriohjelmat, jatko- tai ammattikorkeakoulut. Osanottajat osallistuvat NSU-tutkimukseen esimerkiksi lääketieteessä, merentutkimuksessa, syöpä-, psykologiassa, hammaslääketieteessä ja autismissa.
 8. Opiskelijat rakentavat suhteita osallistumalla lukuisiin yhteisötapahtumiin, joista monet ovat NSU: n kampuksella. Kaunis pääkampus on vain muutaman minuutin päässä Fort Lauderdalen rannasta, South Beachista, Las Olasin yöelämästä ja Evergladesista.
Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

NSU’s main campus is located in Greater Fort Lauderdale with locations around Florida and Puerto Rico. We are at the heart of the region’s academic and research hub, and just minutes from some of the ... Lue lisää

NSU’s main campus is located in Greater Fort Lauderdale with locations around Florida and Puerto Rico. We are at the heart of the region’s academic and research hub, and just minutes from some of the world’s best beaches. With more than 26,000 students and 152,000 alumni around the world, you will find Shark Friends in every corner of the country – and beyond. Näytä vähemmän