MA Kuvataide (etäopiskelu)

Yleistä

Ohjelman kuvaus

OCA: n MA-taide

Maaliskuun arviointitulokset ovat melkein ja joillekin opiskelijoille se merkitsee heidän suoritetun tutkinnon loppua avoimessa taiteiden korkeakoulussa. Niille, jotka haluavat jatkaa eteenpäin, sekä muille taiteilijoille ja harjoittajille, jotka haluavat jatko-opintoihin, OCA: n MA Fine Art on kolmen vuoden osa-aikainen ohjelma, joka tarjoaa opiskelijoille akateemisia haasteita ja innovatiivisia toimituksia.

Se aloitettiin vuonna 2011, ja se oli ensimmäinen avoimen oppimisen tarjoama Euroopassa sijaitseva MA Kuvataide Euroopassa. Se on OCA: n ensimmäinen askel jatko-opintoihin sen 30-vuotisen historian aikana.

Ennakoiva toiminta ja itsellesi ajattelu arvostetaan taiteissa. OCA: n rakenteellinen tasapaino opetussuunnitelmasta ja itsesuunnasta on hedelmällinen yhdistelmä. Se on antanut minulle mahdollisuuden kehittää omaa ääntäni, jota talotyyli ei vaikuta. MA on avannut uusia näkökohtia opiskeluun ja käytäntöön, mukaan lukien tutkimus.

Eleanor MacFarlane

OCA: n MA-taide valmistaa opiskelijoita ammatilliseen harjoitteluun valitsemallaan tieteellä tukemalla nykyistä käytäntöä ja opiskelijoiden toiveita, jotka työskentelevät monenlaisissa medioissa, kuten maalaamisessa, piirtämisessä, kuvanveistossa, grafiikan valmistuksessa, asennuksessa, performanssissa, aikaperusteisessa työssä, digitaalisessa taiteessa ja valokuvaus. Ohjelman painopiste on studion käytännössä, teoria, konteksti ja ammatillinen käytäntö integroituna kaikkialle.

MA on antanut minulle mahdollisuuden olla paljon kokeellisempi työssäni. Se on avannut mieleni materiaalien jatkotutkimukselle, huolehtimisesta enemmän prosessista ja vähemmän tuloksesta kuin aiemmin. Olen menettänyt odotukseni kappaleen luomisesta, joten olen nyt paljon löysempi, kokeellisempi maalari.

Amelia Wilson

MA Fine Art -ohjelman joustavuus, online-toimituksen ja osa-aikatyön kautta, tekee siitä opiskelijoiden saatavuuden, jotka työ- ja perhevelvoitteiden vuoksi eivät muuten voisi harkita opiskelua ylemmällä tasolla.

Opiskelijat matkustavat kurssin läpi yhdessä kohortissa jakamalla kokemuksia ja oppimalla ryhmä- ja yksilöllisen työn kautta. Opetussuunnitelma perustuu rakenteellisemmasta ohjelmasta kohti itsenäistä opiskelua painottaen tutkimusta, kriittistä pohdintaa ja tutkimista. Luentojen, seminaarien, opetusohjelmien ja kritiikkien sekä yksilöllisen opetustuen avulla opiskelijat hyötyvät ydinkurssien ohjaajien sekä vierailevien luennoitsijoiden ja ohjaajien asiantuntemuksesta, sillä heillä on monenlainen asiantuntemus, kuten kuraation, median ja markkinoinnin, taideteorian, ammatillinen harjoittelu ja siihen liittyvät tieteet (esimerkiksi antropologia).

Ohjelmalla on ollut todella positiivinen vaikutus taideterapia- ja psykoterapiakäytäntöihini. Opiskelu päivällä päivällä on monille epärealistista, ja kokopäiväkurssien palkkiot voivat olla kohtuuttoman korkeat. Sitä vastoin mielestäni OCA: n joustavuus ja tietoisuus opiskelijoiden erilaisista olosuhteista ovat erittäin osallistavat. On erittäin tukevaa, rikastuttavaa ja innostavaa tavata taiteilijaryhmää ympäri maailmaa.

Jane Dudley

Etenemisreitit ovat sekä yksilöllisiä että kollektiivisia. Joillekin opiskelijoille eteneminen tapahtuu palkkioiden vastaanottamisesta työstä. Muille kyse on heidän työnsä altistumisesta kasvavalle yleisölle näyttelyllä tietyissä gallerioissa. Yhtä tärkeä todiste etenemisestä opiskelijoille on vertaisverkkojensa laajuuden ja vaikutuksen lisääminen kansallisesti ja kansainvälisesti tai siirtyminen eteenpäin liittyvään taiteeseen liittyvään opiskeluun tai työhön.

Voin sanoa varmasti, että ohjelma on ylittänyt odotukseni ja että työni ja kuvani ovat parantuneet. Minulla on parempi tieto nykyaikaisista ja historiallisista taiteilijoista ja teoksista. Keskityn selkeämmin siihen, mihin menen oman harjoitteluni avulla.

Mark Daniels

Opiskele taiteen maisteri OCA: lla

MA Fine Art -ohjelma on ainutlaatuinen jatko-opintokurssi, joka toimitetaan etäopiskeluna.

Se on ihanteellinen luoville ammattilaisille, jotka haluavat kehittää taitojaan edelleen, tuutoreille, jotka haluavat kehittää omaa käytäntöään ilmoittaakseen opetukselleen tai opiskelijoille, jotka haluavat siirtyä jatko-opintoihin tavanomaisen korkeakoulujärjestelmän ulkopuolella.

Kurssin yleiskuvaus

MA Fine Art -ohjelma oli aikaisemmin kolmen vuoden osa-aikainen kurssi, joka tarjosi sinulle akateemisen haasteen ja ainutlaatuisen mahdollisuuden parantaa harjoitteluasi. Se aloitettiin vuonna 2011, ja se oli ensimmäinen etäopiskelu MA Kuvataide Euroopassa. Tänä vuonna OCA perustaa kaksivuotisen opetusmallin MA Kuvataideohjelmalle, joka eroaa edellisestä kolmen vuoden mallista. Yksityiskohdat kurssin rakenteesta ovat parhaillaan kehitteillä. Lähetä päivitykset lähettämällä kyselylomake. Kaksivuotisen opetusmallin odotetaan olevan valmis 2020/2021 -sisällölle elokuusta 2020 alkaen.

Online-toimituksen ja osa-aikatyön kautta Kuvataideohjelma on käytettävissä kaikille, jotka työ-, hoito- tai perhesitoumustensa vuoksi eivät muuten voisi harkita opiskelua ylemmällä tasolla.

MA Kuvataidemme esittelee ammatillisen käytännön valitsemallasi tieteenaloilla ja tarjoaa tukea pyrkimyksillesi. Kurssi kattaa monenlaisen median, mukaan lukien maalauksen, piirtämisen, kuvanveiston, grafiikan valmistuksen, asennuksen, performanssin, aikaperusteisen työn, digitaalisen taiteen ja valokuvauksen. Ohjelman painopiste on studion käytännössä, teoria, konteksti ja ammatillinen käytäntö integroituna kaikkialle.

Matkustat kurssin läpi yhdessä muiden opiskelijoiden kanssa kohortissa; kokemusten jakaminen ja oppiminen ryhmä- ja yksilöllisen työn kautta. Opetussuunnitelma perustuu rakenteellisemmasta ohjelmasta kohti itsenäistä opiskelua painottaen tutkimusta, kriittistä pohdintaa ja tutkimista. Luentojen, seminaarien, opetusohjelmien ja kritiikkien sekä yksilöllisen opetustuen kautta saat hyötyä ydinkurssiohjaajien ja vierailevien luennoitsijoiden asiantuntemuksesta. Näillä ammattilaisilla on erinomainen valikoima asiantuntemusta, mukaan lukien kuraation, median ja markkinoinnin, taideteorian, ammatillisen käytännön ja asiantuntijoihin liittyvät tieteet (esimerkiksi antropologia).

Etenemisreitit ovat sekä yksilöllisiä että kollektiivisia. Joillekin opiskelijoille eteneminen tapahtuu palkkioiden vastaanottamisesta työstä. Muille kyse on heidän työnsä altistumisesta kasvavalle yleisölle näyttelyllä tietyissä gallerioissa. Riippumatta toiveistasi, suurentaako se verkostojesi laajuutta ja vaikutusta kansallisesti ja kansainvälisesti, siirtymällä jatko-opintoihin tai työskentelemään taiteiden parissa, tämä kurssi sopii sinulle parhaiten.

Kurssin filosofia

Kurssi käsittää laajan, käytännöllisen taiteen filosofian, joka mahdollistaa harjoituksen joustavuuden taitopohjaisesta työstä käsitteelliseen harjoitteluun. Kurssi sisältää:

 • Yksi yksi -opetus puhelimitse, sähköpostitse tai videoneuvotteluilla
 • Online-seminaarit
 • Videoluennot ja esitykset
 • Vertaisryhmäkeskustelu ja kritiikki
 • Ryhmähankkeet
 • Pääsy maailmanluokan Bridgeman Education Art -kirjastoon ja digitaalisiin resursseihin University for the Creative Arts
 • Online-ryhmäsuuntautuminen ja studio-työpajaistunnot.

Caroline Wright - MA Kuvataideohjelman vetäjä

”Harjoitteluani kuuluu paikalla reagoiva visuaalinen ja performanssityö, joka käyttää niin monimuotoista mediaa kuin lasi ja kulta. Olen tehnyt töitä kaupungeille ja maaseudulle, yhteisötiloille, gallerioille, teattereille, kirkoille, autioille asumattomille saarille ja 100-luvun tai niiden yleisölle ... ”

Opintojakson sisältö

Tässä tutkinnossa on yhteensä 180 korkea-asteen opintopistettä, joka kattaa olennaiset osat, mukaan lukien seuraavat tavoitteet:

Visuaalinen tiedustelu

 1. Saa ymmärryksen joukosta sopivia tutkimusmenetelmiä sekä viestintätaitoja ja akateemista kieltä aiheeseen liittyvissä kysymyksissä
 2. Viljele spekulatiivisia ja tutkivia lähestymistapoja taidekäytäntöön soveltamalla reflektointia, arviointia ja synteesiä
 3. Laadi työ, joka osoittaa teoreettisten ja käytännön huolenaiheiden, kriittisen tietoisuuden ja ymmärryksen nykyajan tilanteesta

Testausharjoittelu

 1. Laajenna sopivaa tutkimusaluetta ja määritä parametrit etsintätoimintaasi
 2. Analysoi käytännöllinen konteksti luovien ideoiden ja käytäntöjen tuottamiseksi
 3. Osoita henkilökohtaista vastuuta ja itsenäistä ajattelua integroidun lähestymistavan avulla käytännössä ja asiayhteydessä

Resoluutio ja kuvaus

 1. Edistyneiden stipendien osoittaminen taidekäytännössäsi ja asiayhteydessä
 2. Osoita monimutkaisten konseptien hienostunut ymmärtäminen kirjallisen ja ammatillisen studion käytännön esityksen avulla
 3. Osoita omavaraisuuden kehittämistä ja selkeää visiota ja strategiaa kestävän ammatillisen käytännön mahdollistamiseksi kurssin ulkopuolella

Henkilökohtainen ohjaajatuki

Tutorit, jotka tukevat taiteen maisteriohjelmaamme, ovat sekä harjoittelevia taiteilijoita että kokeneita korkeakouluopetuksia.

Aika ja ilmoittautuminen

Tänä vuonna OCA perustaa kaksivuotisen opetusmallin MA Kuvataideohjelmalle, joka eroaa edellisestä kolmen vuoden mallista. Yksityiskohdat kurssin rakenteesta ovat parhaillaan kehitteillä. Lähetä päivitykset lähettämällä kyselylomake. Kaksivuotisen opetusmallin odotetaan olevan valmis 2020/2021 -sisällölle elokuusta 2020 alkaen.

Toimitus

Kurssi toteutetaan pääasiassa verkko-oppimistekniikoilla, joihin sisältyy online-seminaareja ja vertaisryhmäkeskustelua. Itsenäinen tutkimus ja studiosuunnittelu ovat merkittävä osa kurssia.

Merentakaiset opiskelijat

Harkitaan ulkomaisten opiskelijoiden osallistumista maisteriohjelmaan. Tunnustamme, että he voivat olla eri aikavyöhykkeellä ja online-osallistuminen Ison-Britannian aikavyöhykkeellä voi olla haaste. Istunnot suunnitellaan huolellisesti ottaen huomioon ulkomailla olevien osallistujien sijainti, mutta jotkut opiskelijat voivat kuitenkin olla jonkin istunnon työpäivän ulkopuolella. Lisäksi OCA ajoittaa yksi-yhden istunnon aikavyöhykkeillä ja jotkut istunnot ovat valinnaisesti asynkronisia.

IT / online-vaatimukset

Ennen hakemusta on tehtävä tietotekniikkakysely riittävien taitojen, tietojen ja Internet / online-ominaisuuksien varmistamiseksi sekä riittävän laajakaistan nopeuden varmistamiseksi.

Sisäänpääsyvaatimukset

 • Pääsy MA: n taiteen ammattikorkeakouluun tapahtuu hakemuslomakkeen, portfolion ja haastattelun kautta. Ei vaadita aikaisempaa Kuvataidetta, vaikka tämä voi olla etu. Portfolion ja henkilökohtaisen lausunnon tulee osoittaa hienostunut ymmärrys taiteesi käytännöstä ja nykytaiteesta sekä kyky ilmaista ajattelusi suullisesti ja kirjallisesti. MA Kuvataide kattaa laajan valikoiman käytännöllisiä esityksiä maalauksesta valokuvauksen ja tekstiilien kautta video-, performanssi- ja installaatiotaideeseen.
 • Hakijoille, joiden englanti ei ole heidän ensimmäinen kielensä, heidän on esitettävä todisteet englannin kielen taitosta hyväksyttyjen asiakirjojen luettelosta, jota voidaan tarkistaa opiskelijamääräyksissä.

Ura valinta

Kurssi on erittäin joustava ja sen rakenne tarkoittaa, että voit ansaita opiessasi ja samalla edistää uranäkymiäsi. Tätä maisteriopintoa opiskelevilla ihmisillä on paremmat mahdollisuudet saada korkeamman tason opetustehtäviä taiteessa tai siirtyä luoville työllisyyden aloille.

Palkkiot, rahoitus ja muut kustannukset

Alla on nykyinen kurssimaksu kolmen vuoden ohjelmasta. Kun kaksivuotinen opetusmalli on luotu, palkkiorakenne ja hinnoittelu voivat muuttua.

Euroopan unionin, myös Yhdistyneen kuningaskunnan, asukkaat:

 • £ 2 935 puntaa vuodelle 2019/20.

Kolmivuotisen ohjelman kustannukset ovat siis noin 9000 puntaa, ottaen huomioon pieni elinkustannusten mukauttaminen vuosittain.

Muun maailman asukkaat:

 • £ 4 100 puntaa vuodelle 2019/20.

Kolmen vuoden ohjelman kustannukset ovat siis noin 12 000 Englannin puntaa, kun otetaan huomioon pieni elinkustannusten mukauttaminen vuosittain.

Kaikki OCA-kurssit luetellaan Student Finance Englannissa, Walesissa ja Pohjois-Irlannissa, jolloin hyväksyttävät opiskelijat voivat hakea opiskelijalainaa korvausten kattamiseksi. Saatat myös pystyä hakemaan ylläpitolainaa ja / tai vammaisten opiskelijoiden korvausta opintomenojen avustamiseksi.

OCA-oppijatukijärjestelmä voi tarjota osittaisia kursseja kurssimaksuille opiskelijoille, jotka eivät ole oikeutettuja rahoittamaan opiskelijarahoituksen kautta taloudellisten vaikeuksien perusteella.

Muita rahoituslähteitä voivat olla työnantajan rahoitusosuudet, tehostetut oppimispisteet (asevoimien palveluksessa olevalle henkilöstölle ja palvelussuhteelle jääville) ja vankien koulutusrahasto.

OCA-opiskelijana useimpiin lukumateriaaleihin pääsee käsiksi digitaalisten kirjastopalvelujen ja e-kirjojen kautta tai lähettämällä ne postitse.

Muita tutkintoon mahdollisesti liittyviä kustannuksia ovat materiaalien / kirjojen / tekstien ostaminen käytännön ja tutkimuksen avuksi. Ne voivat olla noin 350 puntaa HE7: lla. Opiskelijoita kannustetaan myös osallistumaan näyttelyihin, ja kustannukset voivat vaihdella. Työt toimitetaan suurelta osin ohjaajille ja arviointia varten OCA Learn VLE: n kautta tai sähköpostitse, mutta postin kustannusten odotetaan olevan noin 40 puntaa per arvio materiaalien lähettämisestä materiaalien määrän ja painon mukaan. Merentakaisten opiskelijoiden hinnat ovat korkeammat ja riippuvat alkuperämaasta.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

Oscar-winning filmmakers, world-renowned fashion designers, television presenters, celebrity jewellers and Turner Prize nominees are just some of the high-profile graduates from the University for the ... Lue lisää

Oscar-winning filmmakers, world-renowned fashion designers, television presenters, celebrity jewellers and Turner Prize nominees are just some of the high-profile graduates from the University for the Creative Arts. As a specialist creative arts university, we have created a unique community for our students, where like-minded people can share in the creative process and inspire one another. Collaboration between courses is encouraged, with fine artists studying with budding filmmakers and fashion designers working alongside architects. In this way, our students benefit from exposure to a range of disciplines. Choosing to study with us will give you the freedom to discover your own personal style through a winning combination of industry-focused courses, state-of-the-art facilities, and inspirational expert staff. Näytä vähemmän
Canterbury , Epsom , Farnham , Rochester , Maidstone , Molesey , Barnsley + 6 More Vähemmän