Lue virallinen kuvaus

Työpaikkaan integroitu MA / MBA (Yhdysvallat) General Managementissa on ihanteellinen aloitus urallesi. Ohjelman osallistujat työskentelevät kokonaisuudessaan johdon avustajina yrityksissä ja suorittavat samanaikaisesti kahden vuoden interaktiivisen verkko-opiskeluohjelman SIBE ssä yhteistyössä Post Universityn (USA) kanssa. Käsittelemällä haastavia reaaliaikaisia projekteja yhtenä osana tutkimusta kehität omaa osaamistasi ja samalla luodaan mitattavissa olevia etuja kumppaneille. MA / MBA (USA) on kaikkien tieteenalojen tutkijoita.

 • Tutkimuksen kesto: 24 kuukautta.
 • Tutkinnot: Master of Arts yleishallinnon (MA) ja Master of Business Administration (MBA), 120 opintopistettä mukaan ECTS.
 • Kieli: englanti
 • Seminaaripaikat: sijainnista riippumaton online-kampuksella, sijainti yrityksessä, ajallinen joustavuus.
 • Aloituspäivät: useita kertoja vuodessa.
 • Valinnainen erillinen ulkomainen tutkimus, varattavissa.
 • Testaa Master-ohjelmaa kokeilututkimuksessamme ilman velvollisuutta

MA on premium-akkreditoitu FIBAA: n toimesta, ja se kuuluu FIBAA-akkreditoitujen ohjelmien maisterikursseihin kuuluvien 3%: n palkkio-haltijoiden joukkoon. FIBAA todistaa siten opetusohjelman erinomaisen opetuksen. FIBAA myöntää palkkion sinetöinnin jo olemassa oleville markkinoille, jotka eivät ainoastaan täytä, vaan myös ylittävät suurimman osan laatuvaatimuksista. SIBE myöntämä yleishallinnon maisteri on palkittu akkreditoimalla FIBAA ja oikeuttaa opiskelijan opiskelemaan tohtoriksi. Post-yliopiston myöntämä MBA on akkreditoitu ACBSP.

pitoisuus

Ohjelmaan kuuluu 17 kurssia sekä diplomityö. Ennen kunkin kurssin alkua opiskelijoille annetaan täysi läpinäkyvyys suhteessa sisältöön, tehtäviin, tutkimuksiin ja vaatimuskriteereihin. Tällä tavoin he tietävät tarkalleen, milloin ne odottavat, mitkä tehtävät ja voivat suunnitella, miten he voivat saavuttaa kurssin tavoitteensa.

Kumppanimme

114946_POST_LOGO_BALDRIDGE_horizontal-300x171.png

Post University on perustettu vuonna 1890. Sen jälkeen se on tukenut oppilaitaan tiedon, osaamisen ja kokemuksen hankkimisessa, jotta he voivat menestyä valituilla aloillaan. USA: ssa Waterbury, Connecticutissa sijaitseva Post-yliopisto on tunnettu laadukkaista, uraa tehostavista opinto-ohjelmista ja pienistä seminaariryhmistä. Se on tunnustettu Connecticutin osavaltiossa ja akkreditoitu New Englandin koulujen ja korkeakoulujen liiton (NEASC). Malcolm Baldrigen kauppakorkeakoulu on Post-yliopiston yrityskoulu. Se on akkreditoitu akkreditointineuvostossa (School of Business Schools and Programs, ACBSP). Malcolm Baldrigen kauppakorkeakoulun luennoitsijat ovat ylemmän tason asiantuntijoita, joilla on monen vuoden opetuskokemus. Klikkaa tästä saadaksesi Post-yliopiston palkinnot ja tunnustukset. Post University tarjoaa kansainvälisille opiskelijoille kandidaatin ja maisterin tutkintoja sekä kampuskoulutusohjelmissa että online-muodossa.

projekti

Työskentelet yhdessä yrityksen kanssa innovaatioprojektin suunnittelun ja toteuttamisen yhteydessä. Tyypillisiä hankkeita ovat esimerkiksi kansainvälisen liiketoiminnan kehittäminen, digitalisointi tai yritysten ennakointi jne. Post-yliopiston online-seminaarit tarjoavat yleisen johdon menetelmällistä asiantuntemusta ongelman ratkaisemiseksi. Ne tarjoavat käytännön osaamista kohdemarkkinoiden analyysien ja liiketoimintasuunnitelmien valmisteluun ja toteuttamiseen juuri niin kuin tarvitset yrityksellesi. SIBE tarjoaa hankkeilleen seminaareja henkilökohtaista tukea projektin luennoitsijasta koko kahden vuoden ajan. Hankkeen luennoitsija auttaa menestyksekkäästi soveltamaan seminaarien tietoa yrityksen käytäntöön ja ympäristöön valmennuksen avulla. Hankkeen luennoitsija tukee myös opiskelijoita projektin kehittämisessä, määrittelyssä, sijoittamisessa ja toteutuksessa yrityksen sisällä.

 • Project Focus - Digitointi
  MA / MBA General Management tarjoaa digitaalisen alkuperäiskansojen ensimmäisen akateemisen tutkinnon tahansa kurinalaisuutta mahdollisuus työskennellä yhdessä tai useammassa innovatiivisessa tietojenkäsittelyprojektissa yrityksessä. Projektityö on integroitu SIBE : n yleishallinnon maisteriohjelmaan, joka kattaa monialaiset alat, kuten tietotekniikka, taloustiede ja johtaminen. Opiskelijat työskentelevät kansainvälisissä ryhmissä ja työskentelevät todellisten tietojen analysointihankkeiden parissa koko tutkimuksen ajan.
 • Project Focus - Kansainvälisen liiketoiminnan kehittäminen
  Koska pitkän aikavälin tutkimuksen "Saksan yritysten menestystekijät ulkomailla" tulokset osoittavat, käy ilmi, että tuotteiden laadun lisäksi oikean kumppanin valinta ja erityisesti hyvät yhteydet ovat välttämättömiä menestyksekkäälle liiketoiminnalle ulkomailla. Lisäksi hyvä markkinaosaaminen ja pätevät työntekijät ovat erittäin tärkeitä puolelle tutkituista yrityksistä.

Kansainvälisen liiketalouden ja yrittäjyyden SIBE ( SIBE ) rekrytoi nuoria johtajia, joilla on työkokemusta kohdemaassa ja jotka suorittavat SIBE tutkinnon suorittavan opintojakson ja työskentelevät johdon avustajina saksalaisessa yrityksessä. Yritysprojektista riippuen opiskelijat työskentelevät kotimaassaan, Saksassa tai eri paikoissa.

Tutkinnot

Tietenkin, sinun on myös hankittava uutta tietoa ja annettava suorituskykyennätyksiä yleishallinnon maisteri / MBA (USA). Koska todellinen osaaminen on työn kannalta tärkeämpää kuin tietämyskokeiden läpikäynti, olemme suunnitelleet koko ohjelman osaamisen kehittämiseen. Siksi et kirjoita tenttejä, joiden avulla voit testata tietosi maisteriohjelman (MBA) aikana. Sen sijaan kehität ratkaisuja ongelmiin ja tehtäviin esitysten, siirtoasiakirjojen (TP), siirtoasiakirjojen raporttien (TDR) ja hallintaprojektien (MPP) muodossa, joita käytät innovaatioprojektissa ja maisterin tutkielmassa.

sisäänpääsy

Sinulla on:

 • Innostus ohjelmaan.
 • Valmistui ensimmäisen asteen tutkinto (tutkinto valtion hyväksymästä yliopistosta, ammattikorkeakoulusta, BA / ”kaksoisjärjestelmä” tai vastaava tutkinto toisesta saksalaisesta / ulkomaisesta korkeakoulusta).
 • Vähintään 180 opintopistettä ECTS: n mukaan tai kansainvälisesti vertailukelpoisia.
 • Erittäin hyvä englanninkielinen komento.
 • Onnistunut monivaiheinen valintaprosessi SIBE , joka on osa Berliinin Steinbeis-yliopistoa.
 • KODE®-arviointi.

Lähetä meille seuraavat tiedot:

 • Englanti CV (enintään 2-3 sivua).
 • Kansi kirjeellä englanniksi (enintään 1 sivu).
 • Yliopistotodistus ja ensimmäisen asteen kurssin merkki.
 • Korkeakoulutukseen pääsyn todistus.
 • Työnantajan viitteet, viittauskirjeet (jos saatavilla).

kustannukset

Kustannukset sinulle johdon avustajana:

 • Opetusmaksu on 340 euroa / kk

Yrityksen kustannukset:

 • Ohjelmamaksu: 1 070 € / kk (lakisääteinen alv)
 • Johtajan avustajan palkka: vapaasti neuvoteltavissa (kuitenkin vähintään 1 500 brutto kuukaudessa Saksassa työskentelyyn) *

* Edellä mainitut tiedot perustuvat olettamukseen, että MiLoG: n 22 §: n mukainen poikkeus on sovellettavissa SIBE opinto-ohjelman puitteissa SIBE ; tämä riippuu kuitenkin toisistaan poikkeavasta toimivallasta, joka saattaa syntyä tulevaisuudessa. SIBE GmbH ei ota vastuuta.

Perspektiiviohjelma

Perspektiiviohjelma tarjoaa pakolaisille, joilla on ensimmäinen akateeminen tutkinto kaikessa kurinalaisuudessa, mahdollisuus saada maisterin tutkinto ja työkokemus saksalaisen yrityksen kanssa 24 kuukauden aikana. Perspektiiviohjelman osallistujat työskentelevät kokopäiväisesti (yleensä harjoittelijoina) yrityksissä, jotka sopivat heidän taustaansa. SIBE maisteriohjelma tukee heitä käsittelemään heidän henkilökohtaisia uransa tavoitteitaan ja kehittämään osaamistaan kumppanuusyhtiön hyödyksi ja menestykseksi. Raportit: LBBW Immobilien Kommunalentwicklung GmbH, ccc Cartech Company

Ohjelman opetuskielet:
Englanti
Viimeksi päivitetty May 9, 2019
Tämä kurssi on Online
Alkamispäivämäärä
Avoin ilmoittautuminen
Duration
24 kuukautta
Full-time
Hinta
4,080 EUR
Kustannukset sinulle johdon avustajana: Opintomaksu 340 € / kk. Yrityksen kustannukset: Ohjelmamaksu: 1 070 € / kk (lakisääteinen arvonlisävero) Johdon avustajan palkka: vapaasti neuvoteltavissa (kuitenkin vähintään 1 500 brutto kuukaudessa työllistämispä
Deadline
Sijaintien mukaan
Päivämäärän mukaan
Alkamispäivämäärä
Avoin ilmoittautuminen
Päättymispäivämäärä
Haun määräaika

Avoin ilmoittautuminen

Location
Haun määräaika
Päättymispäivämäärä

SIBE Project Based Specialization Explained

SIBE Graduation 2018