ONLINESTUDIES

Täältä löydät 4 Filosofian maisteriohjelmaa Henkilöstöhallintossa Online FM-ohjelma

Online maisteri tutkinnot ovat usein seuraava askel opiskelijoiden ottaa jo ansainnut kandidaatin tutkinnot. Nämä tutkinnot yleensä antaa opiskelijoille enemmän erikoisosaamista tietyillä koulutusaloilla kautta online opetussuunnitelmia ja ottaa pari vuotta ansaita kanssa täysipäiväistä opiskelua.

Mikä on online MA Human Resource Management? Tämä online-ohjelma voi tarjota opiskelijoille perusteellinen käsitys esimerkiksi psykologian ja sosiologian sisällä henkilöstöhallinnon yhteydessä. Opiskelijat yleensä oppivat kautta laajoja online koulutus, keskeiset hallinnan käsitteitä ja käytäntöjä, järjestelmien ja organisaation kehittämisen menetelmiä, jotka ovat tarpeen johtaa yritysten tahansa tyypin tai koon menestykseen. Ne voivat myös oppia tunnistamaan ja voittaa erityisiä haasteita yritykset kohtaavat parantamaan sisäistä tehokkuutta ja ylläpitää ammatillista huolellisuutta.

Kun online MA Henkilöstöhallinnon, ihmiset kehittävät usein elintärkeitä taitoja, jotka auttavat heitä menestymään sekä henkilökohtaisesti että ammatillisesti. Monet hankkia kyky luottavaisesti johtaa tehokkaasti kommunikoida ja arvioida kriittisesti, mikä tekee niistä arvokkaita varoja kaikilla työpaikoilla.

Onko haluat opiskella koko- tai osa-aikaisesti määrittää, kuinka kauan kestää saada tämän verran, mikä voi vaikuttaa kustannuksiin sekä sijainti ja muut tekijät. Selville tarkempi hinnoittelu ottamalla yhteyttä suoraan laitokset, jotka tarjoavat tällaisia ​​ohjelmia.

Jatkotutkinto henkilöstöhallintoa voi tarjota loputon työmahdollisuuksia. Monet ihmiset tulevat koulutussuunnittelijoita tai tekniikan, koulutuksen ja kehittämisen johtajia tai konsultteja organisaation kehittämisessä ja suorituskyvyn parantamisessa. Jotkut jopa haluavat kiivetä yritysten tikkaat ja tulla pää johtaja, presidentti tai toimitusjohtaja yrityksen.Online maisterin tutkinto voi tarjota opiskelijoille työtä vaihtoehtoja monilla teollisuudenaloilla ympäri maailmaa.

Tutkimusohjelma listauksia löytää paras vaihtoehto ansaita online MA Human Resource Management. Etsi ohjelman alla ja suoraan yhteyttä ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.

4 tulosta kohteessa Henkilöstöhallinto Filter

Ma Henkilöstöjohtaminen (CIPD)

Arden University
MA
<
Täyspäiväinen
<
Osa-aikainen
<
18&nbsp;-&nbsp;60 kuukautta
Englanti
Online

Organisaation henkilöstö on olennainen osa niiden toimintaa, ja Arden University MA Henkilöstöjohtaminen (CIPD) auttaa sinua oppimaan nykyajan teorioita ja käytäntöjä, jotka o ...

Lue lisää

Ma Henkilöstöjohtamisen (HRM)

London School of Planning and Management
MA
<
Täyspäiväinen
<
36 kuukautta
Englanti
Online

Kurssi on suunniteltu auttamaan sinua saamaan teoreettisia lähteitä, joita voidaan sitten soveltaa käytännössä. Kurssi kehittää innovatiivisen ja dynaamisen vision, jota tarvi ...

Lue lisää

Master of Arts in Human Resource Management

Saint Mary's University of Minnesota Online
MA
Syys 2021
<
Täyspäiväinen
<
24 kuukautta
Englanti
Online

Valmistaudu itsesi avainorganisaatiorisiksi humanististen asiantuntijoiden asiantuntijana Saint Maryn inhimillisten resurssienhallinnan verkossa. Opetussuunnitelma, joka on yh ...

Lue lisää

Master henkilöstöhallinnossa

IUBH Fernstudium
MA
<
Täyspäiväinen
<
Osa-aikainen
<
12&nbsp;-&nbsp;24 kuukautta
Saksan kieli
Online

Työntekijöiden rekrytointi, motivaation edistäminen tai sosiaali- ja työlainsäädännön kysymysten selventäminen: henkilöstöjohtajan työ yhdistää työskentelemisen ihmisten kanss ...

Lue lisää