ONLINESTUDIES

Katso 4 Filosofian maisterit Henkilöstöresurssitssa Online Filosofian maisteriohjelma

Online Master of Arts (MA) on jatkotutkinto, että monet opiskelijat haluavat ansaita, kautta online tutkimuksessa syventää ammatillista valtakirjojen työympäristössä. Online MA astetta kestää muutaman vuoden hankkia ja tulevat eri keskittymiä.

Mikä on online MA Human Resources? Tämä tutkinto tarjoaa osallistujille erikoiskoulutusta olennaiset alueet henkilöresurssien kuten vuokraus-, koulutusta ja hallintoa. Online-luokat voivat tarjota opiskelijoille kehittynyttä osaamista tarkastellaan liiketoiminnan arvot, periaatteet ja ratkaisut eettisiä kysymyksiä työpaikalla. Opiskelija voi opiskella sekä historian ja nykyhetken henkilöresursseihin hankkia tehokkaita tekniikoita, joiden avulla organisaatioita menestymään toimivien sisäinen harmonia.

Lisäksi ansaita kasvoi ammattipätevyyttä, opiskelijat, jotka saavat online MA Human Resources oppisivat olennainen aika hallinta ja viestintätaidot auttaa heitä paremmin saavuttamaan tavoitteensa elämässä ja työpaikoilla.

Hankintakustannukset online MA tällä aihealueen vaihtelee kouluittain. Saada parempi käsitys hintojen perusteellisesti tutkimuksen tahansa koulun kiinnostuksen ja ottamaan yhteyttä opintotoimistoon.

Ottaa MA Human Resources voivat tarjota ihmisille useita eri työmahdollisuuksia. Jotkut mennä ansaita vielä enemmän, jotta koulutuksen opettajiksi tai professoreita alalla, kun taas toiset käyttävät skillset tulla kouluttajat tai ohjelma arvioijien. Niiden erikoistunut skillset valmistuneet tulevat usein konsulttien ja jopa johtajien henkilöstöosaston yrityksistä eri toimialoilla terveydenhuollon ja kansanterveyden valtion ja yksityisille yrityksille.

Jos haluat harjoittaa ammattia henkilöresursseihin mutta tarvitsevat joustavuutta aikataulua, online MA Human Resources saattaa olla juuri sinua varten. Etsi ohjelman alla ja suoraan yhteyttä ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.

4 tulosta kohteessa Henkilöstöresurssit Filter

Ma Henkilöstöjohtaminen (CIPD)

Arden University
MA
<
Täyspäiväinen
<
Osa-aikainen
<
18&nbsp;-&nbsp;60 kuukautta
Englanti
Online

Organisaation henkilöstö on olennainen osa niiden toimintaa, ja Arden University MA Henkilöstöjohtaminen (CIPD) auttaa sinua oppimaan nykyajan teorioita ja käytäntöjä, jotka o ...

Lue lisää

Ma Henkilöstöjohtamisen (HRM)

London School of Planning and Management
MA
<
Täyspäiväinen
<
36 kuukautta
Englanti
Online

Kurssi on suunniteltu auttamaan sinua saamaan teoreettisia lähteitä, joita voidaan sitten soveltaa käytännössä. Kurssi kehittää innovatiivisen ja dynaamisen vision, jota tarvi ...

Lue lisää

Master of Arts in Human Resource Management

Saint Mary's University of Minnesota Online
MA
Syys 2021
<
Täyspäiväinen
<
24 kuukautta
Englanti
Online

Valmistaudu itsesi avainorganisaatiorisiksi humanististen asiantuntijoiden asiantuntijana Saint Maryn inhimillisten resurssienhallinnan verkossa. Opetussuunnitelma, joka on yh ...

Lue lisää

Master henkilöstöhallinnossa

IUBH Fernstudium
MA
<
Täyspäiväinen
<
Osa-aikainen
<
12&nbsp;-&nbsp;24 kuukautta
Saksan kieli
Online

Työntekijöiden rekrytointi, motivaation edistäminen tai sosiaali- ja työlainsäädännön kysymysten selventäminen: henkilöstöjohtajan työ yhdistää työskentelemisen ihmisten kanss ...

Lue lisää