$close

Suodattimet

Katso tulokset

Tutustu Jatko-opinnot Sijoittaminenssa Online FM

Master of Arts myönnetään säännöllisesti opiskelijoille, jotka suorittavat kehittyneen opetussuunnitelman valitulla alalla. Opiskelijoita voidaan vaatia suorittamaan tietty määrä ydin- ja valinnaisia ​​kursseja, läpäistä kokeet, täydellinen tutkimus, valmistella ja puolustaa opinnäytetyö tai suorittaa harjoitteluohjelmia. Mikä on MA investointi? Tutkinnon suorittaneet tällä… Lue lisää

Master of Arts myönnetään säännöllisesti opiskelijoille, jotka suorittavat kehittyneen opetussuunnitelman valitulla alalla. Opiskelijoita voidaan vaatia suorittamaan tietty määrä ydin- ja valinnaisia ​​kursseja, läpäistä kokeet, täydellinen tutkimus, valmistella ja puolustaa opinnäytetyö tai suorittaa harjoitteluohjelmia.

Mikä on MA investointi? Tutkinnon suorittaneet tällä alalla yleisesti saada kehittyneitä taitoja ja tietoa investointiteoriaa ja hallita markkinariskiä. Monet opiskelijat voivat opiskella kansainvälistä liiketoiminta- ja talouspolitiikkaa, poliittista tiedettä, julkisen talouden hallintaa, arvopapereita, kvantitatiivisia analyyseja, etiikkaa ja ammatillisia standardeja, riskienhallintaa, suorituskyvyn mittaamista, tilinpäätösanalyyseja, kirjanpitoa ja soveltamista. tutkimusta sijoitussalkkujen hallinnassa.

Salkun ja sijoitusten hallinnan ymmärtäminen voisi hyötyä tutkinnon suorittaneista sekä ammattimaisesti että perhe- ja henkilökohtaisten investointien hoidossa. Osaamisen kyky ymmärtää tilinpäätös ja analysoida organisaation verotuksellinen asema voi myös tuottaa arvoa koko uransa ajan, riippumatta siitä, työskentelevätkö yksityisen sektorin tai voittoa tavoittelemattoman yksikön.

Master-tutkintojen suorittamisesta aiheutuvat kustannukset vaihtelevat tyypillisesti riippuen siitä, missä oppilaitos sijaitsee, onko tarjolla verkko- tai luokkahuoneasetuksia ja ohjelman pituutta. Opetus ja palkkiot muuttuvat normaalisti, jos opiskelija ottaa kokopäivätyön tai joustavan osa-aikataulun.

Tämän tutkinnon suorittaneet opiskelijat menevät usein pankkiasemaan ja hyväksyvät esimerkiksi investointipankki, kaupallinen pankkitoiminnan johtaja, taloudellinen analyytikko, varatoimitusjohtaja, rahoitustuotteiden myyntipäällikkö tai henkilökohtainen taloudellinen neuvonantaja. Muihin urapolkuihin kuuluvat usein taloudellinen suunnittelija, arvopaperikauppias, talouspäällikkö, salkunhoitaja, kauppias, pörssimeklarit, talousjohtaja, rahastonhoitaja, talousjohtaja, kirjanpitäjä, rekisterinpitäjä, taloudellinen tutkija tai sijoitusvälittäjä.

Master-tutkinto voi olla saatavilla verkkokursseilla, henkilökohtaisissa luokkahuoneessa tai kahden oppimiskanavan yhdistelmässä. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.

Näytä vähemmän
$format_list_bulleted Suodattimet
Lajitteluperuste:
Suositeltu Uusimmat Nimi
London School of Business & Finance
UK Online, Yhdistynyt kuningaskunta

Hanki osaaminen olla maailmanlaajuinen haastaja maailmanlaajuisilla rahoitusmarkkinoilla rahoituksen ja sijoitustoiminnan maisterisi kanssa, jonka on myöntänyt Kansainvälinen ... +

Hanki osaaminen olla maailmanlaajuinen haastaja maailmanlaajuisilla rahoitusmarkkinoilla rahoituksen ja sijoitustoiminnan maisterisi kanssa, jonka on myöntänyt Kansainvälinen telemaattisessa yliopistossa UNINETTUNO ja joka toimitetaan sinulle 100% verkossa. Tule taitavaksi yritystoiminnan periaatteista, taloudellisesta analyysista ja sijoitusten hallinnasta jo 18 kuukaudessa. -
MA
Täyspäiväinen
Osa-aikainen
18 - 36 kuukautta
Englanti
Online