MBA kestävää kehitystä ja diplomatia

Yleistä

2 sijaintia saatavilla

Ohjelman kuvaus

YLEISKATSAUS:

Tarjotaan yhteinen aloite IOSD (International Organization for Sustainable Development), uraauurtava EUCLID MBA / SD edelleen viittaus kannalta hankintaan ydin MBA osaamista ja globaalissa käsitys soveltavan kestävyyttä.

Vuonna 2016 EUCLID virallisesti ilmoittanut, että sen MBA Kestävän kehityksen ohjelma on sijalla # 1 Riippumaton http://www.bestcollegereviews.org/ verkkosivuilla. Artikkelissa ”The 23 Best Online MBA-ohjelmia kestävää kehitystä” arvioidaan eri ohjelmien perusteella edullisuus, joustavuus ja akateeminen maine. Muut paremmuusjärjestykseen ohjelmia olivat Coloradon yliopisto-Denver, UMass Dartmouth, Marylhurst yliopisto Walden yliopisto ja Presidio Graduate School.

OHJELMAN TAVOITTEET:

Tämä maisteriohjelma keskittyy soveltamisesta teoreettiset tukea ja en gage kestävään taloudelliseen kehitykseen, eikä eteneminen akateemisen osaamisen sen itsensä vuoksi.

Opetussuunnitelma ensisijaisena tarkoituksena oli kouluttaa valtion henkilöstön jo alalla työskenteleville, mutta se sopii myös valmistella muiden ammattilaisten ja maksamatta opiskelijoita uran kansallisten valtiollisten elinten, kansalaisjärjestöjen, monikansallisten yritysten ja kansainvälisten järjestöjen, kuten Euroopan unioni, Afrikkalainen unionin ECOWAS jne

Kun otetaan huomioon sen pieni lukukausimaksuista ja institutionaalisten suhteiden, se on erityisen kiinnostavia Euroopan, Afrikkalainen, ”Pienet saaret” ja OIC maiden opiskelijoille.

EUCLID MBA / SD on ainutlaatuinen ohjelma siinä mielessä, että se on ainoa maisteriohjelma Kestävän kehityksen todella tarjoamia hallitustenvälinen organisaatio, jolla on erikoistunut laitos omistettu tällä alalla (International Organization for Sustainable Development). Tämä suhde mahdollistaa suoran vuorovaikutuksen toimija sekä avaamalla harvinaisia ​​mahdollisuuksia työharjoitteluun diplomaattiedustustoissa ja tapahtumia.

Kriteereillä:

Hakijoilla on oltava kandidaatin tutkinto tai kansainvälinen vastaava, laitoksen antamasta lueteltu uusin painos Unescon IAU käsikirjan / WHED tietokantaan.

Hallituksen rahoittamassa hakijat (jotka ovat jo valtion henkilöstön) voidaan hyväksyä ilman kandidaatin tutkinto, jos heidän koulutustaso ja kokemus katsotaan riittäväksi. EUCLID voi vaatia näitä osallistujia loppuun sillan kursseja ennen ilmoittautumalla MBASD.

Sujuva Englanti (suullinen ja kirjallinen) vaaditaan ja testataan.

Opiskelijoiden odotetaan olevan paikallaan omistautua 10-15 tehokasta tuntia opiskelua viikoittain.

VALINNAINEN ERIKOISALAT:

Kuullen hänen annetaan ohjaaja, opiskelija voi jatkaa suunnattu tutkimuksia, joiden arvo on 2 6 UCH / 3 9 op, seuraavilla aloilla tutkimuksen ja pitoisuus:

  • Politiikat talouskehitysministeri
  • Islamilainen Economics and Finance
  • Kansainvälisten suhteiden ja diplomatian
  • Energiatutkimus

KIELITAITOVAATIMUKSET:

Opiskelijan on sujuvasti Englanti ja sen pitäisi olla perehtynyt ranskaksi, espanjaksi, arabiaksi, kiinaksi tai toisen suuren maailman kielen lisäksi Englanti.

TULOKSET:

On kohtuullista sanoa, että EUCLID ohjelmat ovat paremmin kuvailla 'matkalla' eikä 'online' koulutusohjelmissa. Tämä tarkoittaa sitä, että opiskelijat eivät tarvitse liittää tiettyyn päivä ja aika osallistua ilmoitustaululla keskusteluihin on usein käy online-ohjelmia.

Pikemminkin ohjelmamme korostuu kyky imeä valtava määrä materiaalia havaintonsa henkilökohtaisesti, mikä tekee niistä sopivia nopeasti lukijoille, jotka omasta on kirjaa intensiivistä kirjojen lukeminen ja intohimoinen kiinnostus opintoalalla. EUCLID arvioi hakijan ihmissuhde ja ryhmätyötaitoja-jotka ovat olennaisia ​​henkilökohtaisen ja ammatillisen menestyksen-pohjalta aiempaa kokemusta vahvisti avulla laaja henkilökohtainen haastattelu. Koska EUCLID perustettiin palvelemaan aktiivista diplomaattien ja muiden valtion virkamiesten, on odotettavissa, että nämä ammatilliset taidot on hankittu ja osoitettu aikana kantajan uraa.

Joissakin tapauksissa EUCLID voi ehdottaa erityisen kursseja (joita ei edes listataan valittavien), jotta muun henkilökohtaisten taitojen (mukaan lukien julkinen puhuminen) ja johtotason.

Päätyttyä ohjelman, joka opiskelijan odotetaan tulleen aiheen asiantuntija käytännön diplomatiaa.

Opiskelijat suunnittelevat jatkaa opintojaan tohtorin pitäisi pyytää koko diplomityön vaihtoehto, joka ulottuu luotto vaatimus MBA / SD 40 (sijasta 36).

ILMOITTAUTUMINEN AIKATAULU:

EUCLID on meneillään ilmoittautuminen (saanti) tämän ohjelman. On hyväksyttävää soveltaa useita kuukausia etukäteen, mutta se on suositeltavaa käyttää 60-40 päivää etukäteen. Yleisö lähtö kohdennetaan ensin tullutta palvellaan ensin perusteella.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

EUCLID is, like the European Central Bank, NATO or the African Union, an international intergovernmental organization (IGO).

EUCLID is, like the European Central Bank, NATO or the African Union, an international intergovernmental organization (IGO). Näytä vähemmän
Washington , Banjul , Bangui , Keski-Afrikan tasavalta verkossa , Gambia Online + 4 Lisää Vähemmän