MBA kansainvälisessä logistiikassa ja kaupassa

Yleistä

5 sijaintia saatavilla

Ohjelman kuvaus

Online-MBA-kurssi kansainvälisessä logistiikassa ja kaupassa on osa-aikainen ohjelma Wismarin ammattikorkeakoulusta: tekniikka, liiketoiminta ja muotoilu (Saksa).

Kauppa ja logistiikka ovat maailman suurimpia talouden aloja ja erittäin monimutkaisia. Liiketoimintamallit ja arvoketjut ovat muuttumassa nopeasti ja digitalisointi luo uusia mahdollisuuksia liikkuvuudelle. Verkostot kasvavat, kun markkinat ja kauppavirrat muuttuvat. Lisäksi nykyaikaisen logistiikan on vastattava uusiin haasteisiin, jotka johtuvat globaalin maailmanjärjestyksen romahtamisesta. Ilmastomuutos asettaa logistiikkateollisuudelle merkittävän paineen innovoida. Jokainen, joka haluaa aloittaa johtamisen täällä, tarvitsee vuosien kokemus teollisuudesta ja vankan asiantuntija-tietämyksen.

Osa-aikainen MBA-logistiikan ja kaupan kurssi valmistaa sinut parhaalla mahdollisella tavalla seuraaviin uran vaiheisiin logistiikka-alalla. Se on linjassaan kansainvälistä, se sijaitsee kaupan ja logistiikan välisellä rajapinnalla, se on englanniksi ja sitä voidaan tutkia maailmanlaajuisesti. MyWINGS-verkkokampuksen ja opiskelusovelluksen kautta ensimmäistä kertaa ammattilaiset esimerkiksi Euroopasta, Aasiasta, Etelä-Afrikasta ja Latinalaisesta Amerikasta voivat opiskella yhdessä yhdessä tutkimusryhmässä.

Kansainvälisesti kokenut professorit ja luennoitsijat Saksasta, Itävallasta, Italiasta ja Intiasta välittävät opetussisällön vuorovaikutteisten videoluentojen ja live-opetusohjelmien avulla. Osallistumisseminaarit tarjoavat sinulle myös mahdollisuuden laajentaa taitojasi ja henkilökohtaista verkostoasi. bremenports tarjoaa käytännön merkitystä. Bremenports tuo Bremenin ja Bremerhavenin maailmansatamien infrastruktuurin hallinnoijana ensikäden asiantuntemuksensa opetukseen.

"Olemme yhdessä tunnetun etäopetuksen tarjoajan WINGSin kanssa suunnitelleet ensimmäiset kansainvälisesti suuntautuvat osa-aikakurssit logistiikkateollisuudelle."
Robert Howe - bremenports-konsernin toimitusjohtaja

howe_robertWINGS - Wismar University","author_url":"","source":"©WINGS - Wismar University"}" />

Edut yhdellä silmäyksellä

 • Kansainvälinen korkeakoulututkinto “Kauppatieteiden maisteri (MBA)”
 • Osa-aikainen ohjelma ammattilaisille (pääasiassa verkossa)
 • Joustava ja käytännöllinen
 • Englanniksi ja saatavana maailmanlaajuisesti
 • Multimediavideo-luennot (tilauksesta)
 • Opiskelu-sovellus, oppimisalusta ja live-oppaat
 • Pääsy online-kirjastoihin
 • Henkilökohtainen vaihto ja verkottuminen järjestämällä osallistumisseminaareja Berliinissä, Kööpenhaminassa ja Barcelonassa
 • Ammattikumppani Bremenports GmbH & Co. KG
 • Kansainvälinen luentoryhmä
 • Yksinoikeudella opiskelevat ryhmät ja henkilökohtainen tuki

WINGS International Locations

Järjestelmän akkreditointi

Kuten kaikki etäopiskelukurssit, myös MBA-kansainvälinen logistiikka ja kauppa on integroitu sisäiseen opetuksen ja opintojen laadunhallintajärjestelmän prosesseihin Wismarin ammattikorkeakoulussa.

Shot with @expeditionxdrone

Ura-asetukset

Kauppa ja logistiikka, tulevaisuuden teollisuus: Korkeasti koulutettujen asiantuntijoiden ja johtajien työllistymismahdollisuudet ovat parempia kuin koskaan. Täällä etsitään persoonallisuuksia, jotka seuraavat aktiivisesti tulevia muutoksia, jotka muovaavat alaa. Kansainvälisen MBA-logistiikan ja kaupan avulla saat taitoja tunnistaa nykyiset globaalitrendit, kääntää ne menestyviksi yritysstrategioiksi ja muokata muutosta. MBA-ohjelmamme tarjoaa erikoistunutta tietoa, jonka avulla pystyt vastaamaan tulevaisuuden haasteisiin kansainvälisessä kaupassa ja logistiikassa kohdennetusti ja onnistuneesti.

Jos työskentelet tällä hetkellä:

 • Liiketoiminnan kehityspäällikkö
 • Toimitusketjun hallinta
 • Avainhenkilö Logistiikka ja kauppa
 • Luokka Manager
 • Organisaation kehittämispäällikkö
 • Strategisten ja kansainvälisten asioiden päällikkö
 • ohjain
 • Projektipäällikkö
 • Hankinnat ja ostopäällikkö

Tämä online-MBA-ohjelma saattaa olla erittäin mielenkiintoinen ja haastava sinulle ja jatkourallesi kansainvälisen logistiikan ja kaupan hallinnan aloilla.

Tutustu globaaliin kauppaan, yhteiskuntaan ja ympäristöön, kansainväliseen yleiseen ja strategiseen johtamiseen, kansainväliseen talouteen, kaupan rahoitukseen, kansainvälisen toimitusketjun hallintaan, tietoanalyysiin ja tilastoihin tietojärjestelmissä, liiketoimintaprosesseissa ja uusissa liiketoimintamalleissa, siirtymä- ja muutoksenhallinnassa.

Perusteltu taloudellinen tietämys vastaa käytännössä kokeiltua asiantuntemusta: MBA keskittyy alan tärkeimpiin suuntauksiin. Termit, kuten dematerialisoituminen, digitalisointi ja poliittinen eheytys sekä kestävyys, asetetaan yritys-taloudelliseen yhteyteen. Lisätietoja monimutkaisista riippuvuussuhteista ja laajenna metodologisia ja johtamistaitojasi. Taloudellisen ajattelun, kontrolloinnin, projekti- ja prosessinhallinnan lisäksi nykypäivän muutosprosessit vaativat myös luovuutta, innovaatioita ja ketteryyttä.

Hyväksyttyäsi saat kansainvälisen korkeakoulututkinnon “Master of Business Administration (MBA)” Hochschule Wismarilta, ammattikorkeakoulusta, tekniikasta, liiketoiminnasta ja suunnittelusta. Tämä antaa sinulle valmiudet kansainvälisille markkinoille ja antaa sinulle vaativan johtotehtävän. Jokaisella, joka opiskelee nykyään kansainvälisesti, on parhaat mahdollisuudet uran tekemiseen yhdessä maailman suurimmista teollisuudenaloista.

Kuljetusreitit

 • Kauppa - globaalit arvoketjut
 • Intermodaalinen tavaraliikenne
 • Lentorahti
 • laivaus

sektorit

 • Käydä kauppaa
 • Rahdin edelleenlähetys
 • Kuljetuslinjat
 • Terminaalioperaattorit
 • Logistiikkayritykset
 • Rahdin edelleenlähetys
 • Satamat ja lentokentät

logistics, truck, frachtschiff

opetussuunnitelma

Opintojaksot ja diplomityöt arvioidaan kansainvälisten standardien mukaisesti. Yhteensä 90 opintopistettä (ECTS) annetaan. Opinto-ohjelmaan kuuluu 15 moduulia 4 lukukauden aikana. Jokainen lukukausi päättyy projektityöpajaan, jonka tarkoituksena on tehdä yhteenveto ja soveltaa opittua sisältöä. Opiskelijoille, jotka tarvitsevat 120 opintopistettä, tarjoamme valinnaisen lukukauden, joka sisältää 30 lisäpistettä.

Ohjelma opetetaan englanniksi. Koko ohjelman ajan esitellään ammatillisen ympäristön skenaarioita, tunnistetaan toimintaympäristön ongelmat ja kehitetään tieteellisesti perusteltuja ratkaisuja. Lisätietoja moduulien sisällöstä tai pätevyystavoitteista on seuraavassa luvussa.

säännöllinen

1. lukukausi Laajuus (ECTS) 2. lukukausi Laajuus (ECTS)

Kansainvälinen yleinen ja strateginen johtaminen

4

Tietoanalyysi ja tilastotietojärjestelmät

4

Kansainvälinen taloustiede

4

Kansainvälinen sopimus- ja kauppaoikeus

4

Vaihtotalous

4

Siirtymä- ja muutoksenhallinta

4

Kansainvälinen toimitusketjun hallinta

4

Satamien organisointi ja hallinta

4

Globaali kauppa, yhteiskunta ja ympäristö

4

Digitalisaatio, liiketoimintaprosessit ja uudet liiketoimintamallit

4

3. lukukausi Laajuus (ECTS) 4. lukukausi Laajuus (ECTS)

Akateeminen tutkimus ja kirjoittaminen

4

Opinnäytetyö

30
Kansainvälinen vero- ja tullistrategia 4
Suhdetoiminta ja sidosryhmien hallinta

4

Vihreä merenkulku ja kestävä logistiikka

4

Johtajuus ja innovaatiot

4

   

Laajuus (ECTS) yhteensä: 90

Valinnainen

Lisämoduulit Laajuus (ECTS)
Kulttuurienväliset opinnot 6
Yritysviestintä 6
Liiketoiminnan simulointi 4
Siirtoprojekti 10
Retki 4

Kandidaatin tutkinnon suorittaneilla, joilla on 180 opintopistettä, on mahdollisuus hankkia lisää 30 opintopistettä voidakseen päästä ylimääräiseen lukukauteen.

Laajuus (ECTS) yhteensä >> säännöllinen + vapaaehtoinen: 120

Lisätietoja ota yhteyttä kurssikoordinaattoriin

Tutkimuskonsepti

Joustavalla osa-aikaisella MBA-ohjelmalla Kansainvälinen logistiikka ja kauppa tarjoamme korkealaatuista akateemista koulutusta käyttämällä huipputeknistä multimediaviestintää ja verkko-opiskeluvälineitä.

Wismarin yliopiston professorit ja yritysmaailman luennoitsijat johtavat kurssejasi ja takaavat siten korkeimman akateemisen laadun.

Tentit online-moduuleissa

Voit valita useammasta tenttipäivästä lukukaudessa. Tutkimuspäivät pidetään yksinomaan viikonloppuisin. Voit suorittaa tenttejäsi verkkomoduuleissa joustavasti yhdessä 16 koepaikastamme tai maailmanlaajuisesti Goethe-instituuteissa, kumppanuusyliopistoissa, suurlähetystöissä tai julkisissa laitoksissa. Tarvittaessa sinulla on oikeus suorittaa tentit myös muissa paikoissa.

Työpajat (paikan päällä)

Työpajasi järjestetään yhtenä viikonloppuna lukukautta kohti.

135196_pexels-photo-2226458.jpeg

Pääsyvaatimukset

Otamme mielellämme vastaan kaikkien kansallisuuksien opiskelijoiden hakemuksia. Ohjelman erityisluonteen vuoksi se on osoitettu kansainvälisen talouden ja logistiikan työntekijöille ja kiinnostuneille osapuolille.

Seuraavat vaatimukset on täytettävä osa-aikaiseen MBA-ohjelmaan Kansainvälinen logistiikka ja kauppa:

135171_mil_grafik_admission_requirements.png

Todistus asianmukaisesta englanninkielisestä tiedosta

Hakijoiden, joiden äidinkieli ei ole englanti, on osoitettava asianmukaisella pätevyyskokeella, että he voivat suorittaa opintojaan englanniksi, e. g. TOEFL-testi vähintään sertifikaatin tasolla C1.

Otamme mielellämme vastaan henkilökohtaiset pääsyvaatimuksesi henkilökohtaisen tilanteen perusteella.

Kaikki asiakirjat on kirjoitettava englanniksi tai saksaksi.

Palkkiot ja rahoitus

Lukukausimaksu 2950 euroa lukukaudelta sisältää kaikki osa-aikaiseen MBA-kursseihisi liittyvät palvelut Kansainvälinen logistiikka ja kauppa:

 • Kattava oppimateriaali (käsikirjoitukset, erikoistunut kirjallisuus)
 • Verkko-oppimisalusta myWINGS & opinto-sovellus
 • Työpajat Berliinissä, Kööpenhaminassa ja Barcelonassa (mukaan lukien catering)
 • Tentit online-moduuleissa
 • Pääsy online-kirjastoihin
 • Henkilökohtainen opintotuki

Pyynnöstä voimme tarjota sinulle maksun erissä.

Alkutarjous talv lukukaudelle 2020/21

Yksityinen rahoitus

Etäoppimiskurssimme on suunniteltu vastaamaan ammattilaisten tarpeita. Joten voit suorittaa etäopiskelukurssin työsi rinnalla ja ylläpitää taloudellista liikkumavaraa. Valtio tukee jatkokoulutustasi henkilökohtaisilla verohelpotuksilla. Henkilökohtaisista tuloistaan ja ammatillisesta tilanteestasi riippuen saatat pystyä vähentämään etäopiskelusi kustannukset verovähennyskelpoisina tuloihin liittyvinä kuluina tai erityismenoina, jolloin ne korvataan osittain. Ota yhteyttä veroneuvojaan tai vastaavaan verotoimistoon saadaksesi hyviä neuvoja.

Alennus alumneille

WINGS-tutkinnon suorittaneet saavat luku- tai kurssimaksuista 10% alennuksen kaikista verkko- ja etäopiskelukursseista sekä täydennyskoulutuksesta.

Saksan stipendi etäopiskelijoille

Saksan stipendi myönnetään tuloista riippumattomasti, esimerkiksi BAföG-tuen lisäksi. Yliopisto, jossa opiskelija opiskelee, päättää palkinnosta, jossa otetaan huomioon paitsi arvosanojen lisäksi myös sosiaalinen sitoutuminen, erityiset henkilökohtaiset saavutukset sekä sosiaalinen ja perhekohtainen tilanne. WINGS-etäopiskelijana voit hakea Saksan Wismar-ammattikorkeakoulun stipendiaalia. Löydät lisätietoja sivultamme Saksan stipendi.

Työnantajan rahoitus

Monet yritykset tukevat työntekijöidensä jatkokoulutusta antamalla heille poissaololomaa tai taloudellista tukea. Yksittäisten sopimusten puitteissa on mahdollista integroida pätevyystavoitteesi henkilöstön kehittämiskonseptiin. Lisäksi Bundeswehrin jäsenille BFD voi myöntää rahoitusta.

Lisärahoitus- ja rahoitusmahdollisuudet

Voit saada lisätietoja tästä etäopiskelun rahoitusoppaasta, jolla on seuraava sisältö:

 • Säästä veroja etäopiskelun avulla (erityiskulut, mainoskulut)
 • Rajat ylittävät avustukset (BAföG, koulutuspalkkio, koulutuslaina, apurahat)
 • Maakohtaiset tuet (koulutuksen tarkastus, tutkintojen tarkastus, jatkokoulutuksen tarkastus)
 • Tuki väliaikaisille sotilaille
 • Henkilökohtainen opintoneuvonta
Viimeksi päivitetty Loka 2020

Oppilaitoksesta

WINGS – Wismar International Graduation Services – a subsidiary company of Wismar University (Germany) - offers part-time programs and certified further education for professionals. The study programs ... Lue lisää

WINGS – Wismar International Graduation Services – a subsidiary company of Wismar University (Germany) - offers part-time programs and certified further education for professionals. The study programs are offered in the fields of economy, technology, and design through which you can gain a higher public education degree such as a Bachelor’s, Diploma, or Masters. WINGS was built upon this and was set up in 2004. The primary tasks are to develop, organize, and market part-time and further educational programs under the academic expertise of Wismar University. Näytä vähemmän
Wismar , bangkok , Berliini , Kööpenhamina , Barcelona + 4 Lisää Vähemmän