ONLINESTUDIES

Löydä Online Maisterin tutkinnot liiketaloudessa Kirjanpitossa Aasiassa 2020

Liiketoimintajohtamisen maisterin tutkinto eli MBA (englanniksi Master of Business Administration) on erikoistunut tutkinto, jonka suorittaminen voi kestää jopa viidestä seitsemään vuotta. Monet valitsevat MBA-tutkinnon siksi, että sen avulla voi hioa erityisesti kriittisen ajattelun, rahoituksen ja johtajuuden taitoja.

Laskentatoimi tuottaa taloudellista informaatiota, jolla on olennainen osa yritysten ja organisaatioiden menestyksessä ja taloudellisessa vakavaraisuudessa. Laskentatoimi käsittää myös kirjanpidon, joka tarkoittaa organisaation taloudellisen toiminnan mittaamista. Mittareiden avulla analysoidaan talouden suuntauksia, ja ne voivat tuottaa tärkeää tietoa yrityksen johdolle ja sijoittajille.

Opiskelijat, jotka suorittavat osan tutkinnostaan ​​Aasiassa kannatus lisääntyy. Tällä hetkellä toinen ja kolmanneksi suurin taloudet ovat Aasiassa. Rajoituksetta opiskelijat ovat kuvanneet aikaa Aasiassa paras kokemus elämänsä. Nykyään kolme neljästä väkirikkain maailman maissa ovat Aasiassa: Kiinassa, Intiassa ja Indonesiassa.

Ota suoraan yhteyttä oppilaitoksiin Parhaat Online Liiketalousohjelmaa Kirjanpitossa Aasiassa 2020

1 tulosta kohteessa Kirjanpito, Aasia Filter

Online MBA

Manipal Academy of Higher Education Dubai
MBA
27 Heinä 2020
<
Täyspäiväinen
<
Osa-aikainen
<
2&nbsp;-&nbsp;3 vuotta
20 Heinä 2020
Englanti
Online

Carve a niche for yourself in the challenging marketing and management sphere with GlobalNxt University’s Master of Business Administration. The online course is tailor-made f ...

Lue lisää