ONLINESTUDIES

Vertaa Online MBA:t Kirjanpitossa Yhdistyneissä Arabiemiirikunnissa 2020

Liiketoimintajohtamisen maisterin tutkinto (Master of Business Administration, MBA) on korkeakoulutasoinen koulutusohjelma, joka valmentaa opiskelijoita liike-elämän tarpeisiin. MBA-tutkinnon suorittamalla voi opiskelija osoittaa potentiaaliselle työnantajalle, että heillä on tietotaitoa ja asiantuntijuutta josta voi olla todellista hyötyä työpaikalla.

Nykyään laskentatoimena tunnettuja prosesseja voidaan jäljittää tuhansien vuosien taakse muinaisiin sivilisaatioihin. Laskentatoimi tarkoittaa yrityksen taloudellisten käytäntöjen mittaamista ja analysointia. Yleinen eli rahoittajien laskentatoimi esimerkiksi keskittyy yritysten tilinpäätökseen ja liiketapahtumiin.

Yhdistyneet Arabiemiraatit on liitto seitsemän Emirates itäisellä puolella Arabian niemimaalla, suulla Persianlahden. Suuri osa työvoimasta UAE ovat ulkomaisten ulkosuomalaisten - siis maan 's väestöstä meikki on niin monipuolinen, Emirati kansalaiset ovat vähemmistö omassa maassaan.

Ota yhteyttä oppilaitoksiin Parhaat Online MBA-ohjelmaa Kirjanpitossa Yhdistyneissä Arabiemiirikunnissa 2020

1 tulosta kohteessa Kirjanpito, Arabiemiirikunnat Filter

Online MBA

Manipal Academy of Higher Education Dubai
MBA
27 Heinä 2020
<
Täyspäiväinen
<
Osa-aikainen
<
2&nbsp;-&nbsp;3 vuotta
20 Heinä 2020
Englanti
Online

Carve a niche for yourself in the challenging marketing and management sphere with GlobalNxt University’s Master of Business Administration. The online course is tailor-made f ...

Lue lisää