Filter
MBA
Yhdistynyt kuningaskunta

Täältä löydät Online Maisterin tutkinnot liiketaloudessa Matkailu- ja restonomia-alassa Iso-Britanniassa 2019

Liiketoimintajohtamisen maisterin tutkinto (MBA) on ylempi korkeakoulututkinto, jonka saa vasta noin seitsemän vuoden uurastamisen jälkeen. MBA-tutkintoa suorittavat opiskelijat voivat usein erikoistua ja räätälöidä opintonsa unelmiensa uraa silmällä pitäen.

Opiskelijat, jotka rakastavat ihmisiä, jotka matkustavat eri paikkoihin ja joilla on hyvät ihmissuhdetaidot, voivat haluta opiskella matkailua ja vieraanvaraisuutta. Tämä opintokokonaisuus voi kattaa vieraanvaraisuus- ja matkailuteollisuuden perusteet ja jopa tarjota käytännön kokemuksia harjoittelun kautta ulkomailla.

Yhdistynyt kuningaskunta Ison-Britannian ja Pohjois-Irlannin, yleisesti tunnettu Iso-Britannia ja Britanniassa, on suvereeni valtio sijaitsee pois luoteisrannikolla Manner-Euroopassa.Kaksi tunnetuin (ja vanhin) yliopistot ovat Oxford ja Cambridge (kutsutaan usein Oxbridge monet britit) Englanti on myös useita muita maailmanluokan instituutioiden, mukaan lukien useita Lontoossa (erityisesti Imperial College, London School of Economics, University College Lontoossa ja kuningas 's College London, kaikki ovat osa Lontoon University)

Ota suoraan yhteyttä oppilaitoksiin Parasta Online MBA-tutkintoa Matkailu- ja restonomia-alassa Iso-Britanniassa 2019

Read More Read Less
Other options within this field of study:

1 Results in Matkailu- ja restonomia-ala, Yhdistynyt kuningaskunta

Tutkinnot
Sijainti
Yhdistynyt kuningaskunta
Tahti
Other options within this field of study:
Robert Kennedy College

MBA on johtava johtajan pätevyys johtajille. Suunniteltu menestykseen, MBA luo erottuvia johtajia, joilla on kattava tietämys uusimmista liiketoimintakäytännöistä. ... [+]

MBA on johtava johtajan pätevyys johtajille. Suunniteltu menestykseen, MBA luo erottuvia johtajia, joilla on kattava tietämys uusimmista liiketoimintakäytännöistä. Tämä erikoistunut MBA-tutkinto tutkii matkailualan johdon tehtävien käsitteitä, arvioi matkailun organisointia ja organisointia sekä miten sitä voidaan ylläpitää määrätietoisesti globaalissa kontekstissa. Vaikka Yhdistyneen kuningaskunnan käytännössä saattaa olla jonkin verran poikkeusta erityisesti tapaustutkimuskeskustelujen osalta, ohjelmaa on pidettävä maailmanlaajuisena matkailun kattavuuden kannalta.

MBA-ohjelmat hyötyvät suuresti kansainvälistymisestä, joka johtuu opiskelijoiden rekrytoinnista eri puolilta maailmaa ja piirustuksesta tutkintoihin, jotka ovat päteviä alalla.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta City of Carlisle
Avoin ilmoittautuminen
Full-time
Part-time
1 - 5 vuotta
Sekä onlineopetusta että kontaktiopetusta
Lue lisää suomeksi