Filter
MBA
Eurooppa

Katso Online Liiketalouden maisterit Projektijohtaminenssa Eurooppa 2019

MBA (Liiketoimintajohamisen maisteri eli Master of Business Administration) on syventävä tutkinto, jonka voi suorittaa siin vaiheessa, kun jonkun sopivan alan kandidaatin tutkinto on jo suoritettu. MBA-tutkinnon suorittaminen on suuri saavutus, ja suuri se on myös siksi, että tutkinnon avulla opiskelijan edessä voi aueta lukuisia ammatillisia ovia.

MBA Projektinhallinta on ohjelma tarkoitettu opiskelijoille, jotka haluavat erikoistua Project Management. Kun jatkuva kehittyminen liikemaailmassa, yritykset etsivät johtajille, jotka voivat ajaa tiensä kohti onnistuneita hankkeita keskellä erilaisuudet ja parannuksia. MBA Project Management antaa opiskelijoille työkaluja onnistunut toiminta ja hallinnoinnista. Opiskelijat saavat tietoja ja taitoja siitä, miten hallita projekteja ja aikarajoitukset, saavuttaa sujuvan toiminnan luomalla hankesuunnitelmat, henkilöstöhallinnolle ja laadun mittaaminen ja standardit projektin tuotoksia.

Euroopassa, yksi maailman 's seitsemällä mantereella, on yleensä tunnettu läntisin niemimaa Euraasian. Toiseksi pienin maanosa, jossa 10.180.000 (km2), alue on koottu 50 maassa.

Aloita tänään Parhaat Online Liiketalouden opinnot Projektijohtaminenssa Eurooppa 2019

Read More Read Less
Other options within this field of study:

1 Results in Projektijohtaminen, Eurooppa

Other options within this field of study:
Instituto Europeo de Posgrado

Erikoistuminen Project Management pyrkii kouluttamaan osallistujan menetelmät ja hallinnan välineitä käytetään hallinnon ja johdon tukemista hankkeista kansainväliset sta ... [+]

Online MBA - Project Management Specialty

MBA mahdollistaa saada kokonaiskuva kaikissa liiketoiminnoissa, joissa kiinnitetään erityistä huomiota projektinhallintaan. Valmistaudu Project Management Professional (PMP) ® sertifiointi myöntämä PMI.

Mitkä ovat ohjelman tavoitteet?

Erikoistuminen Project Management pyrkii kouluttamaan osallistujan menetelmät ja hallinnan välineitä käytetään hallinnon ja johdon tukemista hankkeista kansainväliset standardit perustettua PMI ®, etsii opiskelija käynnistää ja täydellinen hankkeita, onnistuneesti täytäntöönpanovaltion kukin elinkaaren prosessit sen. MBA avulla opiskelijat voivat saada todistuksen ISO 21500 sisäisen tarkastajan. Myöntämä SGS, ensimmäinen maailmanlaajuinen sertifiointi-ohjelma sisältää PMP Simulator.... [-]

Espanja Madrid Spain Online
September 2019
Part-time
14 kuukautta
Online
Lue lisää suomeksi