MS molekyylibiologiassa

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Ohjelman tavoitteena on opiskelijoille kehittää edistyksellinen ja ajantasainen ymmärrys solu- ja molekyylibiologiasta ja biokemiasta. Opetussuunnitelma on rakennettu luentomuodon ja keskusteluihin perustuvien kurssien ympärille, jotka keskittyvät solubiologiaan, molekyyligenetiikkaan ja biokemiaan. Syventävät valinnaiset kurssit kattavat aiheita, kuten ihmisen sairauksien soluperusta, immunologia, kehitysbiologia, signaalinsiirto ja neurotieteet.

Molekyylibiologian maisteriohjelma voidaan suorittaa verkossa; Jotkin etäkoulutuskurssit vaativat kuitenkin live-osallistumista luokkahuone LIVE (CL) -alustomme kautta. Opiskelijoiden on osoitettava solu / molekyylibiologian tekninen asiantuntemus joko suorittamalla kurssi tai työkokemus. Lisätietoja tästä ohjelmasta on etäopetuksen toimiston verkkosivustolla.

Molekyylibiologian 30 opintopisteen maisteriohjelma on erittäin keskittynyt, tutkimukseen suuntautunut verkko-ohjelma, joka on suunniteltu erityisesti osa-aikaisille opiskelijoille, jotka ovat kiinnostuneita bioteknologiasta. Tämä online-tutkinto-ohjelma sopii erinomaisesti henkilöille, jotka etsivät biolääketieteellistä tutkimustyötä uralla yliopistoista, teollisuudesta ja julkishallinnosta.

Alemman kurssin vaatimukset

 • 2 lukukautta: Yleinen kemia
 • 2 lukukautta: Orgaaninen kemia
 • 2 lukukautta: Fysiikka
 • 1 lukukausi: Johdatus genetiikkaan
 • 1 lukukausi: Johdanto solu- ja molekyylibiologiaan
 • 2 lukukautta: Matematiikan kurssit

Huomaa: Opiskelijoiden on suoritettava 9 peräkkäistä opintotuntia 300-tasoista tai sitä korkeampaa kurssityötä ilman, että B-luokka on alempi kurssien jatkamisen jatkamiseksi.

Laitoksen tutkinnon suorittavan komitean ja Lehigh University kirjaajan hyväksynnällä voidaan siirtää enintään kuusi opintopistettä molekyylibiologiaan liittyviä kursseja kohti maisterin suorittamista. Opintojakson suorittamiseen vaaditaan vähintään B-luokan kurssi.

opetussuunnitelma

Riippuen opiskelijan perustutkintokoulutuksesta, ensin suoritetaan solu- ja molekyylibiologian ydinkurssit, minkä jälkeen järjestetään edistyneitä seminaarityyppisiä kursseja, mukaan lukien osastojen tutkimus, ja lehden artikkeleita, jotka luetaan ja joista keskustellaan.

Core kurssit

Vaadittavat kurssit
BIOS 345 -molekyyligenetiikka (3) BIOS 411 Advanced Cell Biology (3)
Biokemian BIOS 371 -elementit I (3) BIOS 421 Molecular Cell Biology I ** (3)
Biokemian elementit BIOS 372 II (3) BIOS 422 Molecular Cell Biology II ** (3)
BIOS 407 Research (vaaditaan 6 op) BIOS 427 -tekniikat solu- ja molekyylibiologiassa * (3)

* Kurssi voidaan suorittaa sopimalla Lehighistä tai etäisyydeltä yhteistyössä henkilöstön tutkimusneuvojan ja Lehighin tiedekunnan kanssa. Tätä kurssia ei kuitenkaan välttämättä tarvita (ja toinen voidaan korvata sen sijasta), jos opiskelija on osoittanut hallitsevansa molekyylibiologian ja biokemialliset tekniikat. Tällöin kuvaus tutkimuksen tai teknisen kokemuksen alalta tulisi tiivistää ja toimittaa opiskelijan maahanpääsyhakemuksen yhteydessä.

** Nämä kurssit vaativat live-osallistumista Classroom LIVE -alustan kautta.

Ei-opinnäytetyönä oleva tutkimusvaihtoehto on saatavana opiskelijan laitoskomitean hyväksynnällä.

valittavien

Opiskelijan ohjelmassa tarjolla olevat valinnaiset kurssit sisältävät erilaisia erikoistumiskursseja, kuten:

valittavien
BIOS 327: n kehitys ja sairaus (3) BIOS 464 eukaryoottisten organismien molekyylibiologia (3)
BIOS 328 immunologia (3) BIOS 466 RNA: n ja ribonukleoproteiinikompleksien rakenne ja toiminta (3)
BIOS 376 kehitysbiologia (3) BIOS 471 eukaryoottinen signaalinsiirto (3)
Ihmisten sairauksien BIOS 442 -solu (3)

Tämä valinnainen luettelo on alustava ja se on tarkoitettu vain tiedoksi. Ei ole suhdetta järjestykseen, jossa ne näkyvät yllä ja milloin ne suunnitellaan. Muita biologisten tieteiden valinnaisia kursseja voi olla saatavana joillakin lukukaudella.

Huomaa: Muiden laitosten valinnaiset kurssit saattavat olla sopivia MS-tutkinnolle, mutta edellyttävät molekyylibiologian ohjelman hyväksyntää.

Pääsyvaatimukset

 • Tämä ohjelma tarjotaan etäopetuksen kautta.
 • Sisäänpääsy avoinna: kesä / syksy / kevät
 • Hakemuskatsauksen syksyn määräaika: 1. heinäkuuta
 • Hakemuksen uudelleentarkastelun kevätpäivä: 1. marraskuuta
 • Kesäaika hakemusten tarkistamiselle: 15. huhtikuuta

Yhteystiedot

Erin Curtolo, akateeminen koordinaattori

Sähköposti: erc419@lehigh.edu

Puhelinnumero: 610-758-3681

Pääsyvaatimukset

2 Suosituskirjeitä vaaditaan

Kandidaatin tutkinto hyväksytystä laitoksesta, jonka keskiarvo on vähintään 3,0. Hakijat, joilla on alle 3,0 GPA-opintoja, voidaan hyväksyä sen laitoksen hyväksynnällä, jolla he haluavat osallistua kursseille.

Viimeksi päivitetty Kesä 2020

Oppilaitoksesta

As Lehigh’s largest and most diverse college, we are home to the social sciences, arts, humanities, and natural sciences. With 1,894 undergraduate students, 342 graduate students, 270 full-time facult ... Lue lisää

As Lehigh’s largest and most diverse college, we are home to the social sciences, arts, humanities, and natural sciences. With 1,894 undergraduate students, 342 graduate students, 270 full-time faculty and 90 professional staff, we are comparable in size and offer the intimacy of a liberal arts college, yet benefit from the resources of a research university. Our faculty are accomplished scholars, artists, and writers, recognized nationally and internationally as leaders in their fields, who share a commitment to the integration of teaching and scholarship into innovative, dynamic curricula set in an intellectually stimulating environment. Näytä vähemmän