MSC-salainen tutkinta ja erikoistunut tiedustelu

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Tarkastele peitetutkinnan ja asiantuntijoiden roolia vakavan järjestäytyneen rikollisuuden, terrorismin ja yhteisöuhkien torjunnassa

Innovatiivisessa salaisissa tutkinta- ja erikoistutkimusohjelmissa tutkitaan salaisia ja tiedusteltavia asioita koskevia avainteemoja, mukaan lukien tehokkuus, arvo, laillisuus, riskit ja etiikka. Kurssiin sisältyy laajempi aihealue, mukaan lukien HUMINT-kokoelma, tiedustelupalvelun hankkiminen, tutkintahaastattelumallit, peitetyt tekniikat, perustana oleva lainsäädäntö, valvontamekanismit, tiedustelutietojen jakaminen ja analysointi paikallisella, kansallisella ja globaalilla tasolla.

Kurssi on laajalti julkaistujen tutkijoiden ja alan kokeneiden ammattilaisten antama, ja siinä tutkitaan myös peitetyn toiminnan ja tiedustelukokouksen aiheuttamia eettisiä ja oikeudellisia kysymyksiä ja sijoitetaan ne nykyisen akateemisen kirjallisuuden piiriin.

Gratisografia / Pexels

Tärkeimmät tiedot

PGCert / PGDip / MSc peitetutkinnot ja erikoistunut tiedustelu

Kaikki kurssin ohjaajat työskentelevät Liverpool John Moores Universityn Liverpool Center for Advanced Policing Studies (LCAPS) -alueella. He tuovat mukanaan runsaasti käytännön ja akateemista kokemusta ja kattavat tutkimusaiheet, mukaan lukien ihmiskaupan huumekaupan tarjoamiseksi; kansainvälinen terrorismi; vakava ja järjestäytynyt rikollisuus; tiedusteluanalyysi ja terrorismin torjunta; ja monilla on laaja kokemus lainvalvontaan liittyvistä tehtävistä.

eteneminen

Opiskelijat voivat ilmoittautua:

  • PGCert (60 ov)
  • PGDip (120 ov)
  • MSc (180 ov)

PGCert / PGDip -tasolle ilmoittautuneet opiskelijat voivat ilmoittautua uudelleen tulevina vuosina korottaakseen akateemista palkintoaan

Kesto

  • 11 kuukautta (PGCert)
  • 22 kuukautta (PGDip)
  • 27 kuukautta (MSc)

Rakenne

60 opintopistettä (PGCert), 120 opintopistettä (PGDip) tai 180 opintopistettä (MSc), jotka toimitetaan verkossa niihin liittyvien multimediaresurssien, keskustelufoorumien, tiimiyhteistyön ja opetustuen kanssa

Myönnyt

Liverpool John Mooresin yliopisto

Tämä on LJMU-ohjelma ja pätevyys, ilmoittautumista ja toimitusta hallinnoi Informa Connect. Kurssin opettaa, arvioi, laatu varmistaa ja myöntää Liverpool John Moores University

Ihanteellinen

  • Ne, jotka haluavat aloittaa turvallisuus- tai tiedusteluuransa julkisella ja yksityisellä sektorilla tai edistää sitä.
  • Turvallisuus- ja tiedustelupalvelussa jo työskentelevät ammattilaiset, jotka pyrkivät parantamaan tietämystään, kriittistä ajatteluaan ja uranäkymiään hankkimalla lisäpätevyyttä.
  • Henkilöt, jotka haluavat työskennellä tiedustelupalvelussa, tutkimuksissa ja turvallisuuteen tähtäävässä uralla tai saada ylennystä julkisissa, yksityisissä tai kansainvälisissä organisaatioissa. Se on ihanteellinen niille, joiden urasuunnitelmiin sisältyy vakavan järjestäytyneen rikollisuuden, terrorismin ja kansainvälisten turvallisuusasioiden käsittely, ja he hyötyisivät vankasta akateemisesta perustasta kentälle.
  • Opiskelijat, jotka haluavat kehittää syvempää ymmärrystä älykkyyden ja piilotutkimuksen keskeisistä näkökohdista ja maailmasta, jossa elämme.

Tietoja Liverpool John Moores Universitystä

Liverpoolin mekaniikkainstituutin perustivat valta- ja vaikutusvaltaiset ihmiset, jotka tunnustivat koulutuksen muuttavat vaikutukset ja vaikutukset, joita oppimisella ja pyrkimyksillä voi olla yksilöihin, yhteisöihin ja yhteiskuntaan. Se oli ensimmäinen tällainen instituutti, joka perustettiin Englantiin.

Tätä pientä, uraauurtavaa liikettä seurasi Liverpool-instituutin ja taidekoulun sekä Liverpoolin merenkulkuopiston perustaminen, ja vuonna 1900 Irene Mabel Marsh avasi IM Marsh -kampuksen. Nämä organisaatiot loivat perustan Liverpool John Moores Universitylle, joka on kasvanut ja kukoistanut ja tarjoaa edelleen mahdollisuuksia kaikille.

Liverpool John Moores University on tänään Ison-Britannian suurimpia, dynaamisimpia ja eteenpäin suuntautuvia yliopistoja, joissa on elinvoimainen 25 000 opiskelijan yhteisö yli 100 maasta ympäri maailmaa, 2 500 työntekijää ja 250 astetta kursseja.

Turvallisuustutkimusohjelman tarjoaa Liverpool John Moores Universityn korkeakoulututkimuksen tutkimuskeskus. Yliopistossa yhdistyvät ammattimaisesti tunnustetut tutkinnot innovatiivisiin ja sosiaalisesti suuntautuneisiin kursseihin. Keskuksella on erinomainen maine tutkimukselle. Akateeminen henkilöstö osallistuu säännöllisesti toimialalehdissä, neuvoa-antavissa ryhmissä, hallituksen politiikassa ja saa säännöllistä julkista esitystä lehdistön ja lehdistön välityksellä.

Tietoja Liverpool-keskuksesta edistyneelle poliisitutkimukselle

Vuonna 2015 perustetulla Liverpool-keskuksella (LCAPS) on runsaasti ammatillista, käytännön ja akateemista kokemusta. LCAPS käyttää tätä kokemusta tutkimuksen tekemiseen ja koulutuksen järjestämiseen poliisin, rikoksentorjunnan ja siihen liittyvien turvallisuusammattien aloilla.

Liverpoolin edistyneiden poliisitutkimuksen keskus kokoaa yhteen tutkimusaktiivisen henkilöstön yliopiston eri puolilta.

LCAPS: n monitieteinen oppisalkku antaa opiskelijoille ja ammattilaisille tarvittavat taidot vastata nykyaikaisen poliisitoiminnan monimutkaisiin vaatimuksiin.

Liverpoolin edistyneiden poliisitutkimuksen keskuksen opetettujen tutkintojen portfolio laajenee ja LCAPS tarjoaa pian yhden kattavimmista portfolioista akateemisia poliisiohjelmia.

palkkiot

MSc £ 7995
Jatkotutkinto £ 5995
Jatko-todistus £ 3495
Hakemusmaksu £ 400
Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

Informa is a leading international events, intelligence and scholarly research group.

Informa is a leading international events, intelligence and scholarly research group. Näytä vähemmän