Master Operations Management

Master Operations Management tarjoaa sinulle taitojen kehittämiseen, ja taitojen mukaisesti uusia haasteita että globalisoituneessa maailmassa edellyttää uutta johtajuutta.

Merkittävät globaalit muutokset, jotka tällä hetkellä vaikuttavat maailman syy toimitusketjut, globalisoituessa on keskeinen rooli yritysten kilpailukykyä, on harkita olennainen osa erilaistumista. Toimitusketjut eivät enää kustannuksia keskus, tulla kuljettaja kilpailuetua yrityksille, kautta lisäarvopalveluita, joustavuutta sopeutua muuttuvaan ympäristöön ja innovointiin.

Master Operations OBS jälkeen syntyneet tämän paradigman muutos. Sen saat poikkileikkaus laajennetun yrityksen prosessit, vaikutus strateginen päätös prosessien liiketoiminnan, analyyttinen kyky, joka auttaa ratkaisemaan ongelmia, johtamistaitoja ja kohtaavat riskin minimointiin strategioita epävarmuus ympäristön. Luku COO on yksi parhaista maksetaan logistiikka mukaisen toiminnan II iclL Logistiikka palkkakartoitus.

Lisäksi Master Operations OBS täydennetään luentoja, seminaareja ja työpajoja opettanut tunnettu ammattilaiset, jotka keskustelevat kokemuksistaan ​​opiskelijoiden ja tapaustutkimuksia.

uranäkymät

Jotkut uravaihtoehtoja voit muun muassa, ovat:

 • Operatiiviseksi johtajaksi
 • Senior Operations Consultant
 • Johtaja alan toimijoita tai mikä tahansa muu aine Toimitusketjun
 • Vastuullinen Distribution Center
 • Vastuullinen myymälöissä

Tavoitteet Master Operations Management

Mitä tavoitteita menevät?

 • Kehittää taitoja ja osaamista, jotka mahdollistavat johtavien ja hallintaan monikäyttöinen ja monikulttuurinen joukkueet korkean suorituskyvyn.
 • Kehitetään ääni kaupankäynnin strategia, kerätä mahdollisimman pitkälle menevä yhdenmukaisuus strategioihin muiden toimintayksiköiden yrityksen.
 • Suunnittelu, hallita ja ohjata kriittisiä liiketoimintaprosesseja kautta verkkotunnuksen jatkuvan parantamisen tekniikoita, joko teollisuus- tai palveluyrityksiä.
 • Kouluttaa tehokkaasti kehitysprosessiin neuvottelemassa toimittajien ja asiakkaiden.
 • Kehittää analyyttinen ja ongelmanratkaisun valmiuksia luonnostaan ​​toimitusketjun, joka toimisi epävarmassa ja muuttuvassa ympäristössä.
 • Vahvistaa teknologian lisätä arvoa prosesseja, jotka vaikuttavat suoraan arvolupaus yritykset.
 • Saada toinen akkreditoitu maineikkaimmista kauppakorkeakoulu Espanjassa, EAE Business School, kuten sijoittui Merco (2014) ja taattu pätevyys merkittävä julkisten yliopistojen Espanjassa, Barcelonan yliopisto (UB), jossa on yli 560 vuotisen historian.

Opetussuunnitelman Master Operations Management

Ohjelma kestää 12 kuukautta ja se voidaan käynnistää touko kunkin vuoden marraskuun kuukausi. Se koostuu yhteensä 10 moduulia, jaettu 3 korttelin, ja lopullinen hanke kehitteillä pitkin Master. Myös useita muita koulutustoiminta kuten työpajoja, seminaareja, työpajoja, simulaatiot, jotka täydentävät akateemista sisältöä käytännön todellisissa tilanteissa kehittää.

Vaatimukset Master Operations Management

Perimmäinen päämäärä ottamisen prosessissa on varmistaa Ehdokkaiden soveltuvuuden. Kaikkien osallistujien on päästä irti tästä oppimiskokemus kautta yhteydessä, jossa on mahdollista kehittää pitkän aikavälin suhteet luokkatoverit, opettajat ja alumnit.

Nämä ovat vaiheita sisäänkäynnille: 1. Edellytykset ottamista helmikuussa. Pääsymaksu 3. Henkilökohtainen haastattelu 4. Saatekirje toukokuussa. 6 arviointi Admissions komitea. Kirjoittautuminen

Maisterin tutkinto Operations Management

Ihmiset, jotka kulkevat ohjelman arviointia ja täyttävät akateemisen asettamat vaatimukset UB, myönnetään UB (Barcelonan yliopisto). Lisäksi kaikki henkilöt, jotka kulkevat arvioinnissa saavat aste EAE Business School.

Saadakseen aste UB on tarpeen olla korkeakoulututkinto (insinöörin tai diplomi). Laiminlyönti on korkeakoulututkinto, kun läpäisi erilaisia ​​arvioita, tutkintotodistus yliopiston laajentaminen UB saadaan.

Opintotuki Master Operations Management

OBS tarjoaa ehdokkaat stipendin ohjelman jatkuvan koulutuksen edistämiseksi ammattilaisille, yrittäjille ja johtajille. Hakea yhtä näistä avustuksista, joka rahoittaa osittain ohjelman hakijoiden on otettu ohjelman ja täyttävät asetetut vaatimukset.

Opiskelijaksi ja Scholarship komitea arvioi riittävyyttä profiilin ja uran ehdokkaista, syyt kirjeessä stipendin hakemuksen ja hakijan ammatillinen ja akateeminen suosituksia.

Ohjelman opetuskielet:
 • Espanjalainen

Katso 19 muuta ohjelmaa kohteelta OBS Business School »

Tämä kurssi on Online
Alkamispäivämäärä
Duration
12 kuukautta
Part-time
Full-time
Hinta
6,500 EUR
Deadline
Sijaintien mukaan
Päivämäärän mukaan
Alkamispäivämäärä
Päättymispäivämäärä
Haun määräaika
Alkamispäivämäärä
Päättymispäivämäärä
Haun määräaika
Location
Haun määräaika
Päättymispäivämäärä
Location
Haun määräaika
Päättymispäivämäärä