University of New Haven tarjoaa 30 opintopisteen ympäristötekniikan maisteriohjelman, joka yhdistää saumattomasti teorian käytännön sovelluksilla, joiden avulla tutkinnon suorittaneet voivat olla paitsi tuottavia myös johtajiensa valitsemassa teollisuudessa.

Aina muuttuva maailma

Haastavilla, ammattimaisesti suuntautuvilla luokkahuonekursseilla opiskelijat kehittävät nopeasti tarvittavat taidot tarjotakseen uraauurtavia ratkaisuja monimutkaisiin ympäristöongelmiin tutkimalla monitieteellisesti ympäristönsuojelukysymyksiä, veden laatua ja puhdistusta, jätevesien käsittelyä, kiinteiden jätteiden huoltoa, työmaan kunnostamista ja päästöjen valvontatoimenpiteet.

Pienet luokkahuoneet, jotka on varustettu huipputeknologialla, tarjoavat tutkinnon suorittajille ainutlaatuisen miellyttävän oppimiskokemuksen, kun taas vaadittu projekti helpottaa syvällistä tutkimusta nykyajan ympäristöasioista, jotka haastavat jatkuvasti muuttuvan maailman.

Online-ohjelma:

Ympäristötekniikan täysin online-MS on suunniteltu erityisesti työskentelevälle ammattilaiselle ja voi auttaa saavuttamaan tavoitteesi ansaita ympäristötekniikan maisterin tutkinnon. Ohjelma keskittyy luomaan täysin tuettua verkkoympäristöä, jossa teet yhteistyötä tiedekuntien ja luokkatovereiden kanssa ympäri maata ja ympäri maailmaa. Kaikki luokat ovat 100% verkossa ja ne voidaan suorittaa millä tahansa kuudesta kätevästä, seitsemän viikon ehdot.

Ota seuraava askel edes edes astumassa ulos

Verkkotekniikan online-MS-ohjelma on suunniteltu työskenteleville ammattilaisille ja voi auttaa sinua ansaitsemaan ympäristötekniikan maisterin tutkinnon 2 vuoden sisällä. Ohjelma keskittyy luomaan täysin tuettua verkkoympäristöä, jossa teet yhteistyötä tiedekuntien ja luokkatovereiden kanssa ympäri maata ja ympäri maailmaa. Kaikki luokat ovat 100% verkossa ja ne voidaan suorittaa helposti, seitsemän viikon mittaisina.

 1. Luokat ovat pituudeltaan vain 6 - 7,5 viikkoa
 2. Tunnit ovat täysin verkossa ja aikataulusi mukaan
 3. Voit suorittaa kaikki 30 opintopistettä vain 2 vuotta.
 4. Luokat yhdistävät teorian reaalimaailman sovelluksiin. Useimmissa luokissa on loppukokeen sijaan projekti, joten voit soveltaa oppimiasi.

Opiskelija oppii kehittämään kestäviä ratkaisuja monimutkaisiin ympäristöongelmiin tutkimalla ympäristötekniikan aloja, kuten ympäristönsuojelukysymyksiä, veden laatua, veden puhdistusta, jäteveden käsittelyä, kiinteiden jätteiden käsittelyjärjestelmiä, toimipaikan kunnostamista ja päästöjen valvontatoimenpiteitä.

Kansallisesti tunnustettu urakehityksen keskus

Kaikki University of New Haven opiskelijat saavat käyttöönsä monia resursseja, jotka ovat saatavilla yliopiston urakehityskeskuksen kautta, ja jonka Princetonin arvostelu on nimetty yhdeksi kansakunnan parhaista.

Uraarvioinnista, verkostoitumisesta ja työpaikkojen varjostuksesta kampushaastatteluihin ja palkkaneuvotteluihin urakehityskeskus tarjoaa taidot ja yhteydet, joilla tunnistetaan mielekäs uran ja mahdollisuuden harjoittaa intohimoasi.Factory Chimney Smoke veeterzy / Unsplash

Valitut kurssit ja ohjelmat

Vesipitoisten jätteiden fysikaalis-kemiallinen käsittely

Fysikaalisten ja kemiallisten prosessien analyysi luonnollisissa ja teknisissä järjestelmissä veden pilaantumisen vähentämiseksi Katettuihin yksikköprosesseihin kuuluvat muun muassa ilmastus ja kaasun siirto, sedimentointi, suodatus, hyytyminen / flokkulaatio, absorptio, kemiallinen stabilointi, ioninvaihto, desinfiointi. Suunnittelumenetelmiä ja hoidon operatiivisia näkökohtia otetaan myös huomioon

Vesipitoisten jätteiden biologinen käsittely

Kurssi tarjoaa perusteellisen tutkimuksen vesieliöiden (yhdyskuntajätteiden, teollisuusjätteiden ja / tai vaarallisten) jätteiden biologisen käsittelyn periaatteista. Yleensä käytössä olevat keskeytetyt ja kiinnittyneet kasvuprosessit katetaan. Painopiste on aktiivilietteen, värisuodattimien ja pyörivien biokontaktoreiden suunnittelussa ja toiminnassa. Siihen kuuluvat myös paikan päällä tapahtuvat käsittelyprosessit.

Epäpuhtauksien kohtalo ja kuljetus ympäristössä

Kurssi kattaa ympäristön epäpuhtauksien käyttäytymisen perusperiaatteet. Epäpuhtauksien fysikaalis-kemialliset ominaisuudet, kuljetus- ja muuttumismekanismit, jotka vaikuttavat epäpuhtauksien jakautumiseen ilman, veden ja kiinteiden alueiden välillä, tutkitaan perusteellisesti. Käsiteltyihin aiheisiin kuuluvat muun muassa ympäristön rajapinnan tasapainot, advektiivinen ja diffuusiokuljetus; biokemiallinen vaihto ilmakehän, vesieliöiden ja maan päällä. Ympäristömallintamista harkitaan myös.

Ympäristölaki ja -lainsäädäntö

Katsaus osavaltioiden ja liittovaltion pilaantumista rajoittavien lakien ja asetusten täytäntöönpanomenetelmiin; vaikutukset jätteenkäsittelykriteereihin sekä kunta-asetusten suunnitteluun ja arviointiin; ympäristöarviointien ja vaikutuslausuntojen laatiminen.

Jatko-opiskelijoiden hakemusvaatimukset

Master's Application Checklist

 • Online-sovellus
 • 50 dollaria ei palauteta
 • Viralliset yliopisto-oppaat ja todistus kandidaatin tutkinnon suorittamisesta. Selitykset yliopistojen arviointijärjestelmästäsi on myös toimitettava tekstien mukana.
 • Kaksi suosituskirjettä professoreiltasi tai työnantajiltasi
 • Tarkoitus on annettava. Yhteenveto on erittäin suositeltava.
 • Tietyt suuret yhtiöt vaativat GRE- ja / tai GMAT-testitulokset. GRE-koulukoodi: 3663; GMAT-koulukoodi: P1X-DS-94.

Kansainväliset opiskelijat

 • Online-sovellus
 • 50 dollaria ei palauteta hakemusmaksua
 • Kaikkien osallistuneiden korkeakoulujen tai yliopistojen tekstit (englanniksi). Leikkeet on lähetettävä suljetuissa kirjekuorissa ja postitettava suoraan vastaanottokeskukseen. Jos virallisia asiakirjoja ei ole saatavana, epävirallisia asiakirjoja voidaan ladata online-hakemusjärjestelmän kautta vain ensimmäistä tarkistusta varten. Kaikkien virallisten asiakirjojen on kuitenkin oltava perillä ennen hyväksytyn lukukauden luokkien alkamista.
 • Kaksi suositusta
 • Tarkoitus
 • Jatka tai ansioluettelo
 • TOEFL 75, tai IELTS 6,0, tai PTE 50, tai suoritettu University of New Haven akateemisen englannin valmisteluohjelma. Tietyt suuret yhtiöt voivat vaatia korkeampia englanninkielisiä testituloksia.
 • Tietyt suuret yhtiöt vaativat GRE- ja / tai GMAT-testitulokset. GRE-koulukoodi: 3663; GMAT-koulukoodi: P1X-DS-94.
 • Intialaisten hakijoiden on toimitettava yksityiskohtaiset lukukausikohtaiset merkkiarkit / akateemiset selostukset. KONSOLIDOIDUT merkkiarkit eivät yksinään ole hyväksyttäviä.
 • University of New Haven hyväksyy 3-vuotiset kandidaatin tutkinnot Intiasta vain, jos kansallisella arviointi- ja akkreditointineuvostolla (NAAC) on heille annettu A-, A- tai viiden tähden luokitus. Opiskelijoiden on oltava myös valmistuneet 1. ja 2. osastosta. Hakijan tekstien mukana on toimitettava todistus yliopiston tai yliopiston NAAC-kelpuutuksesta. Tämä koskee seuraavia 3 vuoden kandidaatin tutkintoja: B.Com 3-vuoden tutkinto, B.Sc 3-vuoden tutkinto ja BBA 3-vuoden tutkinto. Intialaiset hakijat, joilla on 3-vuoden tutkinto, voivat jättää ylimääräisen vuoden maisterintutkinnon tai yhden vuoden jatkotutkinnon tunnustetusta yliopistosta voidakseen tulla hyväksyttäväksi.
Ohjelman opetuskielet:
 • Englanti
Viimeksi päivitetty Lokakuu 9, 2019
Tämä kurssi on Online
Alkamispäivämäärä
Tammi 15, 2020
Duration
2 vuotta
Full-time
Hinta
28,200 USD
Yhteensä opetusta
Määräaika
Marras 15, 2019
Sijaintien mukaan
Päivämäärän mukaan
Alkamispäivämäärä
Tammi 15, 2020
Päättymispäivämäärä
Tammi 2022
Haun määräaika
Marras 15, 2019

Tammi 15, 2020

Location
Haun määräaika
Marras 15, 2019
Päättymispäivämäärä
Tammi 2022

Environmental Engineering, M.S.