ONLINESTUDIES

Etsi 4 Jatko-opinnot Elintarviketurvallisuusssa Online Luonnontieteiden maisteri

Luonnontieteiden maisterin (MSc) tutkinto on akateeminen jatkotutkinto, jonka voi suorittaa collegessa tai yliopistossa, ja jotka on suunnattu niille opiskelijoille, joilla jo on kandidaatin tutkinto. MSc-tutkinnon suorittaneille avautuu usein heti valmistumisen jälkeen loistavia ammatillisia ja henkilökohtaisia tilaisuuksia.

Vuonna yhä tärkeämpi alan ravinnon tieteiden, elintarviketurvallisuus koskee asianmukaista käsittelyä, varastointia, ja valmistelu elintarvikkeiden ja juomien valmistus suojella yleisöä elintarvikkeisiin liittyviä sairauksia ja infektioita. Uraa tällä alalla löytyy sekä julkisella että yksityisellä sektorilla.

MSc tutkinto Elintarviketurvallisuusssa Online

4 tulosta kohteessa Elintarviketurvallisuus Filter

Master of Science in elintarvikkeiden turvallisuutta koskeva asetus

Johns Hopkins University, Advanced Academic Programs
MSc
<
Osa-aikainen
Englanti
Online

Elintarviketurvallisuusasetuksen maisteriohjelma on suunniteltu tarjoamaan opiskelijoille käsitys elintarviketuotannon, merkintöjen ja jakelun oikeudellisista ja sääntelyllisi ...

Lue lisää

MSc Maailman elintarviketurva (Food Safety) - Online

Queen's University Belfast
MSc
<
Osa-aikainen
<
3 vuotta
Englanti
Online

Tämä ainutlaatuinen elintarviketurvallisuuskurssi käsittää erikoismoduulit, kuten kemialliset ja mikrobiologiset rehu- ja elintarviketurvallisuuden, terveydenhuollon, maailman ...

Lue lisää

Globaali elintarviketurva ja ravitsemus (MSc / PgDip / PgCert - Online Learning)

The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine
MSc
<
Osa-aikainen
Englanti
Online

Elintarviketurvallisuus koskee turvallisen, ravitsevan ja kestävän elintarvikkeen saatavuutta, saatavuutta ja käyttöä kaikille, erityisesti heikossa asemassa oleville yhteisku ...

Lue lisää

MSc / PgD / PgC Elintarviketekniikka teollisuudelle (online-etäopetus)

Cardiff Metropolitan University
MSc
<
Osa-aikainen
<
5 vuotta
Englanti
Online

Tämän online-ohjelman tavoitteena on kehittää elintarviketeollisuuden henkilöstöä, erityisesti teknistä laadunvarmistusta ja NPD: tä käsittelevää henkilöstöä, jossa on erityin ...

Lue lisää