close

Suodattimet

Katso tulokset

Täältä löydät MSc-ohjelmaa Julkishallintossa Online Luonnontieteiden maisteri

Master of Science-ohjelman osallistuu opiskelijoita etsivät perusteellista koulutusta tietyn tieteen ja kuluu yleensä kaksi vuotta. Opiskelijat, jotka läpäistyään opintonsa usein etenemistä johtotehtäviin tarjoamalla enemmän vastuuta ja suurempaa palkkaa. Mikä on online MSc Public Management? Tämäntyyppinen ohjelma keskittyy lisätä opiskelijoiden johtamistaitoja, jotta ne voivat k… Lue lisää

Master of Science-ohjelman osallistuu opiskelijoita etsivät perusteellista koulutusta tietyn tieteen ja kuluu yleensä kaksi vuotta. Opiskelijat, jotka läpäistyään opintonsa usein etenemistä johtotehtäviin tarjoamalla enemmän vastuuta ja suurempaa palkkaa.

Mikä on online MSc Public Management? Tämäntyyppinen ohjelma keskittyy lisätä opiskelijoiden johtamistaitoja, jotta ne voivat käsitellä haasteisiin nykypäivän julkisen sektorin organisaatioille. Kurssit voivat kattaa taloushallinnon, rikosoikeuspolitiikkaan tai kansainvälisen politiikan. Koulutusta hätätilanteiden johtamisen voidaan myös kattaa. Opiskelijat usein on kyky valita erikoisalojen lukien rikosoikeudenhoidon, terveydenhuoltojärjestelmien hallinnon ja julkisen hallinnon. Opiskelijat etsivät tämä tutkinto pitäisi odottaa painotetaan julkisen palvelun.

On useita etuja täyttämällä MSc Public Management.Esimerkiksi opiskelijat saavat kehittyneitä johtamiskoulutusta, riskien arvioinnista ja ymmärrystä poliittisia vaikutuksia. Kuluttajat usein löytävät urakehitysmahdollisuuksiin kasvaa kehittynyt aste tällä alalla.

Kustannukset tämän verran vaihtelee ohjelman, laitoksen ja jopa maa, jossa yliopisto sijaitsee. On tärkeää, että tulevien opiskelijoiden tavoittaa hakutoimistoon koulun tarjoaa ohjelmaa kiinnostuksen saada täydellinen erittely kustannuksista.

Uran julkisen hallinnon vahva sitoutuminen julkisen palvelun ja ovat käytettävissä, riippuen opinnot, erilaisissa kentille rikosoikeuden hätä kriisinhallintaan.Valmistuneet tällaista asteen usein työtä sellaisilla aloilla kuin ohjaamaan hallituksen politiikassa, auttaa yrityksiä ymmärtämään paremmin sääntely-ympäristöä, jossa ne toimivat tai auttaa koordinoimaan avustustoimia jälkeen hätätilanteessa.

Julkinen hallinto on suhteellisen kirkas uran näkymiä ja ansaita MSc voisi auttaa varmista, että olet pysty hyödyntämään mahdollisuuksia, jotka tulevat haluamallasi tavalla. Etsi ohjelman alla ja suoraan yhteyttä ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.

Näytä vähemmän
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla: 
format_list_bulleted Suodattimet
SOAS University of London
Lontoo , Yhdistynyt kuningaskunta +1 Lisää

Ohjelma pyrkii tarjoamaan opiskelijoille käsitteellisen ymmärryksen yleisen politiikan ja julkisen hallinnan perusperiaatteista sekä työkaluista tiedon hyödyntämiseen julkisen ... +

Ohjelma pyrkii tarjoamaan opiskelijoille käsitteellisen ymmärryksen yleisen politiikan ja julkisen hallinnan perusperiaatteista sekä työkaluista tiedon hyödyntämiseen julkisen sektorin ongelmien ratkaisemiseksi. Nämä taidot ja taidot ovat äärimmäisen tärkeitä selviytyäkseen hallitusten, julkisen sektorin virastojen, kansalaisjärjestöjen ja yritysten kohtaamissa haasteissa nykyään. Siirtymisestä köyhyyden poistamiseen, työttömyydestä energiantuotannon kehittämiseen monet kysymykset, joita yhteiskunnat kohtaavat, vaativat kykyä analysoida, ymmärtää ja muotoilla toimenpiteitä monien elinolojen parantamiseksi. Tämän ohjelman ydinmoduulit tarjoavat sinulle keinot käsitellä politiikan laatimista ja toteuttamista, julkisen sektorin strategiaa sekä hallita organisaatiomuutoksia. -
MSc
Täyspäiväinen
Osa-aikainen
2 - 5 vuotta
Englanti
Loka 2020
Online
 

VINKKI! Jos edustat jotakin oppilaitosta ja haluat lisätä ohjelmasi luetteloomme, ota yhteyttä tästä