close

Suodattimet

Katso tulokset

Täältä löydät Luonnontieteiden maisterit (MSc:t) Maataloustiedessa Online MSc

Master of Science (MSc) on yksi edistyneimmistä tasoista akateemisia saavutuksia voit suorittaa. Ennen kuin voit ilmoittautua, sinun on ehkä hankittava perustutkinto. MSc-ohjelmat kestävät yleensä yhden tai kahden vuoden. Mikä on maatalouden maisteri? Tämä jatkokoulutusohjelma keskittyy maatalouden eri järjestelmiin. Jos ilmoittautut maatalouden tiedeohjelmaan, todennäköisesti opiskel… Lue lisää

Master of Science (MSc) on yksi edistyneimmistä tasoista akateemisia saavutuksia voit suorittaa. Ennen kuin voit ilmoittautua, sinun on ehkä hankittava perustutkinto. MSc-ohjelmat kestävät yleensä yhden tai kahden vuoden.

Mikä on maatalouden maisteri? Tämä jatkokoulutusohjelma keskittyy maatalouden eri järjestelmiin. Jos ilmoittautut maatalouden tiedeohjelmaan, todennäköisesti opiskelet biologiaa, kasvitieteitä, kemiaa, maanparannusta, kasvien fysiologiaa, agrotekniikkaa ja tietotekniikkaa. Riippuen siitä, miten erikoistat, voit keskittyä mihinkään maatalouden taloudellisiin, sosiaalisiin tai ympäristönäkökohtiin. Useimmiten teknisten ja teoreettisten opintojen välillä on tasainen jako.

Kun opiskelet MSc-ohjelmaan, voit hyötyä kehittämällä joukko taitoja, jotka voivat auttaa urasi. Maataloustutkijoiden opiskelijoille nämä taidot liittyvät usein tutkimuskykyihin, tieteelliseen mielentutkimukseen sekä biologian ja kemian tietämykseen.

Maatalouden tutkinto-ohjelman maisteriohjelmaan osallistumisen kustannukset muuttuvat useiden tekijöiden perusteella. Koulun, ohjelman, opintojen pituus ja maa vaikuttavat kaikkiin opetukseen, joten kannattaa suorittaa perusteellinen tutkimus ennen hakemista.

Koska maataloudella on yhteiskunnalle niin tärkeä merkitys ja elintarvikkeiden tarjoaminen väestölle, maatalouden maisteriohjelmalla on monia uramahdollisuuksia. Vaikka hedelmien ja vihannesten viljelystä vastaava ammattilainen on mahdollista, on yleisempi päästä tutkimukseen tai yrityksen asemaan. Mahdollisia uranäkymiä ovat puutarhaviljelyneuvonantaja, maatilan päällikkö ja puutarhaviljely tai liikemies.

On olemassa verkossa, paikallisesti ja globaalisti maataloustutkimuksen maisteriohjelmia, jotka täyttävät yksilölliset opiskelutarpeet. Ensimmäinen askel, jonka sinun kannattaa ryhtyä, on hakea ohjelmaa alla ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun valintatoimistoon täyttämällä lyijy-lomake.

Näytä vähemmän
Vastaavia opintoaloja
arrow_drop_up arrow_drop_down
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla: 
format_list_bulleted Suodattimet
University of the Highlands and Islands
Perth , Yhdistynyt kuningaskunta

Jos haluat siirtyä johtotehtäviin maaseudun kehittämisessä, tämä kestävän maaseudun kehittämisen jatkokurssi on sinulle.

Jos haluat siirtyä johtotehtäviin maaseudun kehittämisessä, tämä kestävän maaseudun kehittämisen jatkokurssi on sinulle. -
MSc
Täyspäiväinen
Osa-aikainen
2 - 6 vuotta
Englanti
Online
 

VINKKI! Jos edustat jotakin oppilaitosta ja haluat lisätä ohjelmasi luetteloomme, ota yhteyttä tästä