Mestari Supply Chain Management ja logistiikka

Master Supply Chain Management ja logistiikka antaa sinulle teoreettista ja käytännön tietoa hoitamaan ammatillista liittyviä toimintoja hallintaan toimitusketjun ja logistiikan toimintaa. Yksi heidän lisäarvoa prosessien ja / tai että pidätte olevan kriittinen, joten voit suunnitella, toteuttaa ja ylläpitää strateginen kokonaiskuva globaalien toimitusketjujen.

Puhuessaan tänään logistiikan ja toimitusketjun liittyy välttämättä puhua maailmanlaajuisen järjestön joten emme keskittyä siihen, miten hallita muutosta ja mukauttaminen teknisen kehityksen ja mahdollisuudet ja tarpeet suhde ja toiminta kansainvälisellä tasolla laajempi. Tämä jatko Logistiikan ja kuljetusten hallinta saada valmiudet johtaa muutosta perinteisten liiketoimintamallien tuottaa uusia markkinoita, ymmärtää heidän uusia tulonlähteitä, toimitusjohtaja reaaliaikaista yhteistyötä ja kumppanuuksia, ja käyttöönoton edistämiseksi ratkaisuja, jotka ajavat yhtiön kasvua.

Uranäkymät

Jotkut uravaihtoehtoja voit muun muassa, ovat:

 • Johtaja tai vastaava: ostaminen, Sourcing, Kysynnän suunnittelu, tuotanto, kuljetus, varastointi, post myynti palvelu, Logistiikka ja toimitusketjun hallinta.
 • Konsultti tai neuvonantaja missään prosessijohtamisen Toimitusketjun.

Tavoitteet Master in Supply Chain Management ja logistiikka

Mitä tavoitteita menevät?

 • Antaa kattavan näkemyksen hallintaan liiketoimintaprosesseja, jotka muodostavat toimitusketjun.
 • Suoraan toiminta-alue ja logistiikan yksikkö tai liittyvät sen näkemys nykyisen paikannus logistiikan suhteen uusinta kehitystä jakeluverkkojen, kuluttajille ja toimittajille sekä uusia tapoja hallita meidän suhteita verkko ja kanava.
 • Kehittää taitoja ja tietämystä hallinnan tekniikoita eniten hyötyä, kääntämällä ihmisiä "johtajien asiantuntijat hallintaan toimitusketjussa.
 • Masterointi päätöksenteon työkaluja oikea optimointi logistiikan virtaa.
 • Optimoida hallinto alueelle asianmukaisesta soveltamisesta tietotekniikan, jonka avulla on mahdollista antaa tehokas vastaus nykyisiin tarpeisiin alan toimitusketjun ja tuottavaa lisäarvopalvelut.
 • Tietäen haasteet globaalin hallinnan toimitusketjun ja tärkeimmät kansainvälisillä markkinoilla.
 • Koska tietoinen hallinnan kestävän toimitusketjun ympäristöön.
 • Tietäen miten hallita toimitusketjun eettisesti ja sosiaalisesti vastuullisella tavalla.

Vaatimukset Master of Supply Chain Management ja logistiikka

Perimmäinen päämäärä ottamisen prosessissa on varmistaa Ehdokkaiden soveltuvuuden. Kaikkien osallistujien on päästä irti tästä oppimiskokemus kautta yhteydessä, jossa on mahdollista kehittää pitkän aikavälin suhteet luokkatoverit, opettajat ja alumnit.

Nämä ovat vaiheita sisäänkäynnille: 1. Edellytykset ottamista helmikuussa. Pääsymaksu 3. Henkilökohtainen haastattelu 4. Saatekirje toukokuussa. 6 arviointi Admissions komitea. Kirjoittautuminen

Maisterin tutkinto Supply Chain Management ja logistiikka

Ihmiset, jotka kulkevat ohjelman arviointia ja täyttävät akateemisen asettamat vaatimukset UB, myönnetään UB (Barcelonan yliopisto). Lisäksi kaikki henkilöt, jotka kulkevat arvioinnissa saavat aste EAE Business School.

Saadakseen aste UB on tarpeen olla korkeakoulututkinto (insinöörin tai diplomi). Laiminlyönti on korkeakoulututkinto, kun läpäisi erilaisia ​​arvioita, tutkintotodistus yliopiston laajentaminen UB saadaan.

Opintotuki Mestari Supply Chain Management ja logistiikka

OBS tarjoaa ehdokkaat stipendin ohjelman jatkuvan koulutuksen edistämiseksi ammattilaisille, yrittäjille ja johtajille. Hakea yhtä näistä avustuksista, joka rahoittaa osittain ohjelman hakijoiden on otettu ohjelman ja täyttävät asetetut vaatimukset.

Opiskelijaksi ja Scholarship komitea arvioi riittävyyttä profiilin ja uran ehdokkaista, syyt kirjeessä stipendin hakemuksen ja hakijan ammatillinen ja akateeminen suosituksia.

Ohjelman opetuskielet:
 • Espanjalainen

Katso 19 muuta ohjelmaa kohteelta OBS Business School »

Tämä kurssi on Online
Alkamispäivämäärä
Duration
12 kuukautta
Part-time
Full-time
Hinta
6,500 EUR
Deadline
Sijaintien mukaan
Päivämäärän mukaan
Alkamispäivämäärä
Päättymispäivämäärä
Haun määräaika
Alkamispäivämäärä
Päättymispäivämäärä
Haun määräaika
Location
Haun määräaika
Päättymispäivämäärä
Location
Haun määräaika
Päättymispäivämäärä