Elintarviketurvallisuuden ja -laadun maisterin tutkinto antaa mahdollisuuden sopeutua elintarvikealan tieteelliseen tietoon, jatkuvasti muuttuviin lainsäädäntösäännöksiin ja päivittää elintarvikkeiden turvallisuuteen sovellettavat laatuvaatimukset. Elintarviketurvan ja IMF laadun maisterin tutkiminen antaa meille myös mahdollisuuden keskittyä laajasti markkinoilla vallitseviin elintarviketeollisuuteen ja niihin sovellettavien prosessien tuntemukseen.
Elintarviketeollisuuden liiketoiminnan kehittäminen, Euroopan unionin asetukset ja lainsäädäntö antavat tuottajille ja toimittajille vastuuta kuluttajien turvallisen ja terveellisen ruoan tarjoamisesta. Tässä yhteydessä ammattilaiset vaativat yhä enemmän organisaatioissa, laatu- ja elintarviketurvallisuusasiantuntijoissa, jotka vastaavat tuotteiden ja prosessien laadun varmistamisesta ja varmistamisesta ja siten asiakkaiden ja kuluttajien tyytyväisyydestä. Hygienia- ja elintarviketurvallisuusjärjestelmien suunnittelusta, kehittämisestä, toteutuksesta ja tarkastuksista vastaava elintarviketurvallisuus- ja laadunvalvontatarkastajan luku on tarpeen.
Kun olet suorittanut elintarvikkeiden laadun, hygienian ja turvallisuuden online IMF : ltä ja Nebrijan yliopistolta, jonka avulla avaat maailman uusien työmahdollisuuksien elintarvikkeiden jalostamisen, tuotannon, kuljetus ja käsittely. Pystyt toteuttamaan missä tahansa organisaatiossa normeja, malleja ja laatustandardeja: ISO, OHSAS, APPCC, BRC, IFS, GlobalGAP, SAL jne.
Kun teet IMF elintarviketurvaa koskevaa koulutusta, sinulla on pääsy työllisyys- ja harjoittelupaikkaan, jonka avulla hankitut tiedot tuodaan todelliselle maailmalle elintarviketeollisuudessa ja elintarvikealan yrityksissä.Miksi tämä ohjelmaElintarvikkeiden, ravitsemuksen, ruokavalion, ruoan mikrobiologian perusnäkökohdat ja kaikki sen kehitykseen ja toimintaan liittyvät näkökohdat.
Tiedä elintarvikealan sääntelykehys ja lainsäädäntö.
Valvonta, analysointi ja hygienian ja elintarvikkeiden turvallisuuden varmistaminen koko tuotantoprosessin ajan oikeudellisen kehyksen mukaisesti.
Erottaa elintarvikeryhmät ja niiden muutos- ja saastumisolosuhteet. Tunne sen säilyttämisen perusteet ja merkinnät.
Määritellään muuttujat ja indikaattorit (paine, lämpötila, virtaus, taso, pH, johtokyky), jotka ovat tarpeen taajuusmuuttajien, laitteiden ohjaus- ja ohjauslaitteiden prosessien hallitsemiseksi.
Toteuta ja tarkastaa elintarvikealan ISO 9001, OHSAS 18001, ISO 14001 -standardit ja hallintamallit kansallisella, eurooppalaisella ja maailmanlaajuisella tasolla.
Hallitse sertifioituja malleja elintarvikkeiden suojaamiseksi alkuperänimityksinä, valvotuna tuotannon, kosherin, halalin jne.Laadun, hygienian ja elintarvikkeiden turvallisuuden maisterin tavoitteet verkossaHanki integroitu ja ammatillinen lähestymistapa, joka takaa tuotteiden ja prosessien laadun ja turvallisuuden asiakkaiden ja kuluttajien tyytyväisyyden saavuttamiseksi.
Opit myös:Mukautu nykyisiin tieteellisiin tietoihin elintarvikealalla.
Tiedä asiaa koskevat säännökset.
Päivitä elintarvikkeiden turvallisuuteen sovellettavat määräykset.
Ota laaja lähestymistapa markkinoiden eri elintarviketeollisuuteen.
Tiedä elintarvikkeiden turvallisuudessa käytetyt prosessit.Menetelmät ja arviointimetodologia
Elintarvikkeiden turvallisuuden ja laadun päällikkö on kehitetty yhdistämään ja yhdistämään henkilökohtaista ja ammatillista elämää opiskelun mahdollisuuteen. Perustuu joustavaan tutkimusmenetelmään.Verkkotila: Sisältö on käytettävissä virtuaalikampuksella milloin tahansa ja paikoissa.
Etäisyysmoodi: hankkia oppikirjoja sisällöllä.Molemmat menetelmät perustuvat viiteen perustavaan kohtaan:Online-luokat elävät ja ovat saatavilla mistä tahansa. Osallistu yhteensopiviin tunteihin elämässäsi ja vuorovaikutuksessa käytännössä opettajan kanssa. Voit kysyä ja keskustella kuin olisit luokkahuoneessa. Lisäksi kaikki luokat tallennetaan ja niitä on saatavilla milloin tahansa virtuaalisen kampuksen kautta.
Virtuaaliyliopisto kaikilla aihealueilla ja moduuleilla. Tutustu ne internetin kautta tai lataa ne PDF-muotoon, kun pidät siitä mukavampaa. Virtuaalikampus on myös kohtaamispaikka luokkatovereidesi ja opettajien kanssa. Tunne heitä, keskustele ja keskustele heidän kanssaan foorumeilla, keskusteluilla ja keskusteluilla. Sinulla on myös lisäkoulutusmateriaali, käytännön tapausten ratkaisu ja itsearviointitesti.
Rajoittamattomat opetusohjelmat henkilökohtaisen ohjaajan kanssa, ratkaise kaikki kysymykset verkossa, chat-puhelimella tai puhelimitse. Lean parhaat elintarviketurvallisuuden alan ammattilaiset ja jos tarvitset sitä, pyydä henkilökohtaista ohjausta IMF päämajassa.
Virtuaalikirjasto voit hyödyntää yli 9000 elintarviketeollisuuden ja liike-elämän viittausta. Pääsy erikoistuneisiin kustantajiin, ladata ja korostaa sisältöä.
Yhteystietojen ja tapahtumien verkot, joiden avulla voit suorittaa harjoittelusi ja saada ajan tasalla kaikista elintarvike- ja yrityssektorin uutisista. Pääsy vapaa masterclass, pyöreän pöydän ja webinars parhaiden ammattilaisten opettanut.arviointi
Jatkuva arviointi, joka on räätälöity maisterin tutkintoon. Kukin moduuli on arvioitavissa yhdistämällä online-tentti ja käytännön tapausten kehittäminen.
Maisterintutkinnon lopullinen hankkiminen Nebrijan yliopistosta ja maisterin tutkinto IMF Smart Education edellyttää kunkin moduulin testien läpäisemistä ja pro gradu -tutkielman valmistelua.
Taattu käytäntö
IMF Smart Education takaa Employment and Internship -portaalinsa kautta ravitsemus- ja ruokavalio -maisterin opiskelijoille harjoitteluja alan yrityksissä. Tarkista ehdot.