Maisteri, laatu, hygienia ja elintarviketurvallisuus
IMF Smart Education
Keskeiset tiedot
Kampuksen sijainti
Online Spain
Kieli (kielet
Espanja
Opintomuoto
Etäopiskelu
Kesto
24 kuukaudet
Vauhti
Täysaikainen
Lukukausimaksut
EUR 850 / per year *
Hakemuksen määräaika
Pyydä tietoja
Aikaisin aloituspäivä
Sep 2024
* Perushinta: 8 500 €
Apurahat
Tutki stipendimahdollisuuksia opintojen rahoittamiseksi
Johdanto
Maatalouselintarvikesektori tarjoaa loistavia työmahdollisuuksia, sillä se on yksi kasvun moottoreista, joka edistää Espanjan talouden vaurautta ja kehitystä.
Elintarvikkeiden laadun ja turvallisuuden maisterin tutkinto ammattimaistaa ja erikoistaa valmistuneet ja tarjoaa heille laajan valikoiman ammatillisia mahdollisuuksia tällä erittäin monipuolisella alalla.
Maatalouselintarviketeollisuuden päätehtävä on toimittaa väestölle turvallista ja laadukasta ruokaa, joten elintarviketurvallisuuden takaaminen ja ravitsemuksen parantaminen, terveellisten elämäntapojen edistäminen sekä kestävä tuotanto ja kulutus ovat kaikkien alan yritysten toiminnan päätavoitteita. alalla. Viime vuosina maatalouselintarvikesektori on ollut yksi Espanjan talouden tärkeimmistä pilareista, ja sen osuus BKT:sta on suuri. Tämä tarkoittaa, että tuotteille asetetut laatu- ja elintarviketurvallisuusvaatimukset kansallisilla ja kansainvälisillä markkinoilla ovat yhä korkeammat ja vaativammat.
Tämän saavuttamiseksi tarvitaan korkeasti koulutettuja elintarviketurvallisuuden ammattilaisia alan eri osa-alueilla (alku-, jalostus-, osto-, kuljetus-, jakelu- jne.) sekä yhä kattavampi profiili, jolla on tietoa, taitoa ja Monipuolinen suhteessa tuotantoprosesseihin, elintarviketurvallisuuteen, niitä koskeviin standardeihin ja lakeihin sekä erilaisten järjestelmien kokonaisvaltaiseen hallintaan. Tärkeää elintarviketurvallisuuden kannalta on edellytysten ja HACCP-itsevalvontajärjestelmän soveltaminen sekä erilaiset sertifioitavat elintarviketurvallisuusjärjestelmät (ISO 22000, FSSC 22000, BRC, IFS, GLOBALGAP).
Innovatiivisin Biotech & Pharma School
Toivotamme sinut tervetulleeksi IMF Smart Education School of Biotech & Pharma -kouluun. Koulumme harjoittelu avaa sinut monitieteiseen maailmaan, joka on täynnä tieteellisiä edistysaskeleita, jotka heijastuvat edistyneisiin terveyden ja hyvinvoinnin ratkaisuihin.
Lääkekehitys on erittäin innovatiivinen uusimpaan lääketeknologiaan perustuva prosessi, joka on osa lääketieteellis-kliinistä ympäristöä. Hoitojen laadun, turvallisuuden ja tehokkuuden takaaminen on kehittäjien ja valmistajien tavoite, jota terveysviranomaiset määräävät viranomaisvaltuuksiensa kautta.
Jos sinulla on tutkinto tai koulutus terveystieteistä tai millä tahansa kemian, biologian tai teknologian alalla, joka antaa niille perustan, tämä koulu tarjoaa sinulle reitin, joka auttaa muokkaamaan tai laajentamaan ammatillista uraasi. Farmaseuttisesta ja kosmeettisesta laadusta lääkerekisteröintitehtäviin, kliinisestä tutkimuksesta standardeihin ja lupavaatimuksiin.
Rakenna tai laajenna ammatillista tulevaisuuttasi modulaarisella koulutuksella, joka ehdottaa asteittaista koulutusta ja päivittämistä. Aitojen asiantuntijoiden laatimaan sisältöön perustuvat tutoroidut verkko-opetuksemme tarjoavat sinulle tämän mahdollisuuden
Ihanteelliset opiskelijat
Elintarvikkeisiin joko akateemisen koulutuksensa tai työkokemuksensa kautta liittyvät ammattilaiset, jotka haluavat hankkia erikoisosaamista laadunhallinnasta ja elintarviketurvallisuudesta sekä elintarviketuotannon ja -jalostuksen teknologiasta alkutuotannosta kuluttajalle.
Ohjelman tulos
- Syvällinen tieto elintarvikkeissa olevista ravintoaineista ja ravintotarpeista eri elämänvaiheissa.
- Syvällinen tuntemus eri elintarvikeryhmien muuttumis- ja saastumisolosuhteista. Käytä erilaisia säilytysmenetelmiä niiden erilaisista ominaisuuksista riippuen.
- Kyky arvioida tietoa, jota elintarvikkeiden mukana tulevien merkintöjen tulee sisältää, sekä sen vaikutuksia elintarviketurvallisuuteen.
- Syventävä tietämys elintarvikehygieniakonsepteista, ennaltaehkäisevistä ja korjaavista toimenpiteistä niiden toteuttamiseksi ja elintarviketeollisuudessa. Laatua ja elintarviketurvallisuutta koskevien nykyisten lakien ja määräysten soveltaminen Espanjassa ja Euroopassa.
- Kyky tunnistaa, analysoida syvällisesti ja arvioida mahdollisia riskejä elintarvikeketjun eri vaiheissa. HACCP-järjestelmän soveltaminen sekä edellytykset.
- Erikoisosaamista elintarvikkeiden valmistuksen, muuntamisen ja säilömisen yksiköiden perustoiminnoista; instrumentoinnin perusteet ja prosessien tärkeimmät muuttujat; sekä joidenkin Espanjan elintarviketeollisuuden tärkeimpien alojen tekniset prosessit.
- Syvällinen tietämys ja kyky suunnitella, kehittää ja integroida ISO 9001 laatu-, ympäristö- ja työterveysjohtaminen elintarvikeyrityksessä eri kansainvälisten elintarviketurvallisuusmallien mukaisesti; sekä kansainväliset elintarviketurvallisuusstandardit (ISO 22000, FSSC 22000, IFS, BRC, GLOBALGAP).
- Erikoisosaamista muista järjestelmistä: eriytetty laatu (DOP, SGI, ETG, luomutuotanto), Halal tai Kosher.
- Kyky suorittaa elintarvikealan yritysten sisäisiä laatuauditointeja erilaisten laatu- ja elintarviketurvallisuusjärjestelmien tai protokollien toteutumisen arvioimiseksi.
- Maatalousteollisuusprojektien tai -tilojen johtaja, joka innovoi maatalouselintarvikkeita tai maatalous- ja karjataloustekniikkaan sovellettavia bioteknologiaprojekteja.
- Laadunvalvontateknikko.
- Laadunvalvontateknikko, vaara-analyysi ja kriittisten valvontapisteiden HACCP restaurointipalveluissa.
- Laadunvalvonta- ja analyysilaboratorioiden tutkija tai kouluttaja.
- Konsultti elintarvikkeiden laatustandardien (BRC, IFS, ISO 22000 jne.), HACCP:n sekä oikeudellisten, tieteellisten ja teknisten neuvojen täytäntöönpanossa.
- Elintarviketurvallisuuden tarkastaja.
Opetussuunnitelma
Masterin on suunnitellut elintarviketurvallisuuden alan johtavien yritysten lääkäreistä ja aktiivisista ammattilaisista koostuva asiantuntijakomitea. Heidän kokemuksensa takaa opintojen ja hankittujen taitojen sopivuuden niin työelämään siirtymiseen kuin alan ammatilliseen kehittymiseen.
Ruoka
- Ruoka ja ravinto
- Ruokamikrobiologia
- Ruoan pilaantuminen ja saastuminen
- Ruoka-aineallergiat ja -intoleranssit
Ruoan säilöntä
- Ruokaryhmät. Eri ruokaryhmien muuttaminen ja saastuminen
- Ruoan säilöntä
- elintarvikkeiden pakkausmerkinnät
Elintarviketurvallisuus ja hygienia
- Elintarviketurvallisuus ja hygienia
- Jäljitettävyys
- itsevalvontajärjestelmä
Elintarvikkeiden jalostus- ja säilytystoimet
- Raaka-aineen valmistus
- Puhelujen vähentäminen
- Sekoitettu
- Mekaaninen erotus
- Käyminen
- Lämpökäsittely
- Lämmön poisto
- ei-lämpöhoidot
- Kuivuminen
- Keskittyminen
- Pakkaus
- Toiminta ja apupalvelut
- Elintarviketeollisuuden ympäristövaikutukset
Instrumentointi muuttujien mittaamiseen ja ohjaukseen
- Muuttujien mittaaminen
- Mittaus- ja ohjauslaitteet
- Prosessinhallinta
- Metrologia ja kalibrointi
Tekniset tuotantoprosessit
- meijerit
- lihateollisuudessa
- Valmistetut vihannekset
- Oliiviöljy
- olutteollisuus
- Viininteko
- Pullotettu juomavesi
- Virkistäviä juomia
- Pastan valmistus
- aamiaismurot
- Merituotteet
- Valmistetut ateriat
Laadunhallinnan ja elintarviketurvallisuuden perusteet
- Laadunhallinta ja elintarviketurvallisuus. Peruskäsitteet ja evoluutio
- Laadukkaat infrastruktuurit
- Laadunhallintajärjestelmät. ISO 900 standardi
- Ympäristön laadunhallintajärjestelmät. ISO 1400 -standardi
- Työterveyden ja -turvallisuuden johtamisjärjestelmät työssä. ISO 4500 standardi
- Laatuun sovellettavat tilastot
Laadun ja elintarviketurvallisuuden hallintajärjestelmien mallit
- Elintarvikealan johtamisjärjestelmämallit
- Erityiset elintarviketurvallisuusmääräykset, standardit ja protokollat. GFSI
- HACCP+ ISO 900 itsevalvontajärjestelmä
- BRC
- IFS
- GLOBALG.AP
- ISO 22000
- FSSC 22000
- Muut sertifiointijärjestelmät
- Muut sertifiointijärjestelmät
- Liite: Kohti espanjalaista standardia: SAL
Hallintajärjestelmien käyttöönotto, dokumentointi, tarkastus ja parantaminen
- Hallintojärjestelmän käyttöönotto
- Johtamisjärjestelmän dokumentaarinen tuki
- Hallintajärjestelmien integrointi
- Johtamisjärjestelmien auditointi
- Jatkuva parantaminen ja liiketoiminnan erinomaisuus
- Työkaluja jatkuvaan parantamiseen
Pro gradu tutkielma
Final Master's Project (TFM) -tutkinnon tarkoituksena on yksilöllisesti arvioida opiskelijan alkuperäisen työn, projektin, raportin tai tutkimuksen kautta hankkimia syventäviä tietoja ja yleisiä taitoja tutkinnon suorittamisesta. Opiskelijalle se on myös lyömätön mahdollisuus soveltaa hankittua tietoa luomalla uudelleen todellisen työkontekstin ympäristö ja olosuhteet.
Englannin kurssi
Perus, Preintermediate, Intermediate tai Advanced Opiskelija voi valita yhden neljästä tasosta.
Big Datan vaikutus ja arvo
- Projektinhallinnan standardit
- Ketterä projektinhallinta
- Sääntelyyn liittyvät ja eettiset näkökohdat
- Tietohallinto
Ketterät menetelmät. Scrum
- Mikä on Scrum ja miten sitä käytetään
- Scrum Framework
- Itseorganisoituneet joukkueet
- Asiakkaiden ja sidosryhmien rooli
- Ketterä tuote- ja projektihallinta
- Kehitys ja jatkuva integraatio
- Kuinka kehittyä kohti ketterää organisaatiota