Tutustu 2 Maisteriohjelmaa Bioinformatiikkassa Online Maisteriohjelma

Päällikön tutkinto antaa tutkijalle mahdollisuuden opiskella aiheesta syvällisesti yhden tai kolmen vuoden ajan, usein läheisessä yhteistyössä professorien kanssa. Ohjelman muoto voi sisältää luokkahuoneen opetuksen, tutkimuksen ja laboratoriotyön yhdistelmän. Mikä on Bioinformatiikan maisteri? Tämä kurinalaisuus tutkii nykyaikaisen tietotekniikan ja biologisten tieteiden välist… Lue lisää

Päällikön tutkinto antaa tutkijalle mahdollisuuden opiskella aiheesta syvällisesti yhden tai kolmen vuoden ajan, usein läheisessä yhteistyössä professorien kanssa. Ohjelman muoto voi sisältää luokkahuoneen opetuksen, tutkimuksen ja laboratoriotyön yhdistelmän.

Mikä on Bioinformatiikan maisteri? Tämä kurinalaisuus tutkii nykyaikaisen tietotekniikan ja biologisten tieteiden välistä suhdetta, mikä tuottaa uusia näkemyksiä geenien ja muiden järjestelmien tutkimuksessa. Opiskelijat oppivat yleisesti DNA-materiaalin analysoimisesta, proteiinien rakenteen hajoamisesta ja tilastollisten mallien ymmärtämisestä. Heille usein vaaditaan vankka tausta biologiaa, kemiaa ja matematiikkaa. Vaaditut luokat voivat olla kehittynyt biologia, kehittynyt kemia, tietojärjestelmät ja laskentigenomiikka.

Yksilöt tyypillisesti kehittävät kehittyneitä ongelmanratkaisutaitoja sekä kykyä työskennellä erilaisten tietokoneohjelmien, korkean tason taitoja, jotka ovat usein kysyttyjä työpaikoilla. Ne voivat myös parantaa kykyään toimia itsenäisesti, arvokas taito monilla elämänalueilla.

Bioinformatiikan mestareiden kustannukset riippuvat esimerkiksi yliopiston valinnasta, opiskelupaikasta ja laboratoriotyön määrästä. Lisätietoa tulevista opiskelijoista tulisi ottaa suoraan yhteyttä heidän kiinnostuksen kohteeksi kouluunsa saadakseen tietoa apurahoista ja taloudellisesta tuesta.

Henkilö, joka valmistuu maisterin tutkinto tällä alalla on monia uramahdollisuuksia hänelle. He saattavat työskennellä yksityisyritysten ja yrittäjäyhtiöiden sekä valtion virastojen ja lääketieteellisten laitosten kanssa. Erityisiä työtehtäviä voivat olla biologi, proviisori, johtava tutkija, kemisti, ohjelmajohtaja, tietojenkäsittely-analysaattori, tietokoneohjelmoija, IT-analyytikko ja tuotekehittäjä.

Tämän alan ohjelmia tarjotaan yliopistoissa useissa maissa ympäri maapalloa. Ne voivat yhdistää verkko-oppimisen perinteisiin luokkatutkimuksiin. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.

Näytä vähemmän
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla: 
edX
Cambridge, USA

Opi analysoimaan biologisia suuria tietoja avataksesi seuraavan suuren biotekniikan löytämisen.

Opi analysoimaan biologisia suuria tietoja avataksesi seuraavan suuren biotekniikan löytämisen. Näytä vähemmän
Maisteri
01 September 2020
Full-time
Part-time
24 viikkoa
Englanti
Online
 
UMaineOnline (University of Maine)
Orono, USA

Graduate School of Biomedical Science and Engineering (GSBSE) on kehittänyt uuden online Professional Science maisteriohjelman bioinformatiikan. Bioinformatiikka on sovellus m ... Lue lisää

Graduate School of Biomedical Science and Engineering (GSBSE) on kehittänyt uuden online Professional Science maisteriohjelman bioinformatiikan. Bioinformatiikka on sovellus matemaattisia, tilastollisia ja tietotekniikassa ymmärtää biologisia prosesseja. PSM bioinformatiikan on online-ohjelma ja sisältää monitieteinen luokkia poikki matematiikan, tietotekniikan, paikkatietoja tieteen ja tekniikan, sekä molekyyli- ja solubiologian. Näytä vähemmän
Maisteri
01 September 2020
Full-time
Part-time
Englanti
Online