Filter
Maisteri

Tutustu 2 Maisteriohjelmaa Bioinformatiikkassa Online Maisteriohjelma

Päällikön tutkinto antaa tutkijalle mahdollisuuden opiskella aiheesta syvällisesti yhden tai kolmen vuoden ajan, usein läheisessä yhteistyössä professorien kanssa. Ohjelman muoto voi sisältää luokkahuoneen opetuksen, tutkimuksen ja laboratoriotyön yhdistelmän.

Mikä on Bioinformatiikan maisteri? Tämä kurinalaisuus tutkii nykyaikaisen tietotekniikan ja biologisten tieteiden välistä suhdetta, mikä tuottaa uusia näkemyksiä geenien ja muiden järjestelmien tutkimuksessa. Opiskelijat oppivat yleisesti DNA-materiaalin analysoimisesta, proteiinien rakenteen hajoamisesta ja tilastollisten mallien ymmärtämisestä. Heille usein vaaditaan vankka tausta biologiaa, kemiaa ja matematiikkaa. Vaaditut luokat voivat olla kehittynyt biologia, kehittynyt kemia, tietojärjestelmät ja laskentigenomiikka.

Yksilöt tyypillisesti kehittävät kehittyneitä ongelmanratkaisutaitoja sekä kykyä työskennellä erilaisten tietokoneohjelmien, korkean tason taitoja, jotka ovat usein kysyttyjä työpaikoilla. Ne voivat myös parantaa kykyään toimia itsenäisesti, arvokas taito monilla elämänalueilla.

Bioinformatiikan mestareiden kustannukset riippuvat esimerkiksi yliopiston valinnasta, opiskelupaikasta ja laboratoriotyön määrästä. Lisätietoa tulevista opiskelijoista tulisi ottaa suoraan yhteyttä heidän kiinnostuksen kohteeksi kouluunsa saadakseen tietoa apurahoista ja taloudellisesta tuesta.

Henkilö, joka valmistuu maisterin tutkinto tällä alalla on monia uramahdollisuuksia hänelle. He saattavat työskennellä yksityisyritysten ja yrittäjäyhtiöiden sekä valtion virastojen ja lääketieteellisten laitosten kanssa. Erityisiä työtehtäviä voivat olla biologi, proviisori, johtava tutkija, kemisti, ohjelmajohtaja, tietojenkäsittely-analysaattori, tietokoneohjelmoija, IT-analyytikko ja tuotekehittäjä.

Tämän alan ohjelmia tarjotaan yliopistoissa useissa maissa ympäri maapalloa. Ne voivat yhdistää verkko-oppimisen perinteisiin luokkatutkimuksiin. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.

 

Read More Read Less

2 tulosta kohteessa Bioinformatiikka

UMaineOnline (University of Maine)

Graduate School of Biomedical Science and Engineering (GSBSE) on kehittänyt uuden online Professional Science maisteriohjelman bioinformatiikan. Bioinformatiikka on sove ... [+]

Yleistä PSM in Bioinformatics

Graduate School of Biomedical Science and Engineering (GSBSE) on kehittänyt uuden online Professional Science maisteriohjelman bioinformatiikan. Bioinformatiikka on sovellus matemaattisia, tilastollisia ja tietotekniikassa ymmärtää biologisia prosesseja. PSM bioinformatiikan on online-ohjelma ja sisältää monitieteinen luokkia poikki matematiikan, tietotekniikan, paikkatietoja tieteen ja tekniikan, sekä molekyyli- ja solubiologian. GSBSE tiedekunnan yliopiston Maine, Jackson Laboratory, Mt. Desert Island Biological Laboratory, University of New England, Southern Marinen yliopisto ja Maine Medical Center tutkimuslaitos on opetuksen kurssien tälle verkossa koulutusohjelman.... [-]

Yhdysvallat Orono
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
Online
Lue lisää suomeksi
edX

Opi analysoimaan biologisia suuria tietoja avataksesi seuraavan suuren biotekniikan löytämisen. ... [+]

Opi analysoimaan biologisia suuria tietoja avataksesi seuraavan suuren biotekniikan löytämisen.

Moderni biologia tuottaa suuria määriä suuria tietoja. Näissä tiedoissa piilotettu voi olla seuraava syöpähoito, lopullinen todiste siitä, että tietty geeni on vastuussa sairaudesta, tai tieto, joka tarvitaan välttämättömän biologisen prosessin toistamiseen - ja saatat olla tiimissä, joka löytää sen.

Bioinformatiikka yhdistää biologian, tietojenkäsittelytieteen ja matematiikan ja tässä Bioinformatiikan MicroMasters-ohjelmassa voit saada huippuluokan tietämyksen ja kokemuksen, joka antaa sinulle merkittävän uramahdollisuuden tällä kiehtovalla alalla.

Tässä ohjelmassa opit analysoimaan DNA-sekvenssejä mutaatioiden ja poikkeamien löytämiseksi, ymmärtämään proteiinirakenteen tärkeän roolin proteiinifunktiossa ja käyttämään tilastollisia analyysityökaluja, mukaan lukien R-ohjelmointi, biologisten suurten tietojen minimoimiseksi.... [-]

Yhdysvallat Cambridge
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
Part-time
24 viikkoa
Online
Lue lisää suomeksi