Filter
Maisteri

Näytä kaikki 3 Maisterin tutkinnot Biologiassa Online Maisteri

Jos olet kiinnostunut edistämään koulutusta yli kandidaatin tutkinto, maisterin tutkinto voi täydentää nykyistä tietämystä. Tämä tutkintotodistus on myös tapa erottaa toisista hakijoista, kun olet valmis jatkamaan uraa.

Jos sinulla on tieteellinen mielenne ja kiinnostunut organismin toiminnasta, kasvusta ja kehityksestä, biologian maisterin tutkinto voi olla sinulle sopiva. Mikä on biologian maisteri? Se on kasvien, eläinten, mikro-organismien ja sienten käyttäytymisen, kehityksen ja luonteen tutkiminen. Voit osallistua syventäviin kursseihin solubiologiassa, neurobiologiassa, molekyylibiologiassa, mikrobiologiassa ja muissa.

Kun tutkin tutkintoa, todennäköisesti kehität erilaisia ​​taitoja, jotka voivat osoittautua hyödyllisiksi jokapäiväisessä elämässäsi. Näihin voi sisältyä ajankäytön taitoja, jotka voivat tehostaa sinua päivittäisessä elämässäsi; tietotekniset taidot, joilla on äärettömän hyödyllisyys nykypäivän teknologisesti edistyneessä yhteiskunnassa; ja tekninen kirjoitus, joka voi osoittautua hyödylliseksi selittäessään monimutkaisia ​​asioita.

Master-tutkintojen ansiokustannukset ovat tärkeitä tekijöitä, kun jatkat koulutustasi. On olemassa useita eri näkökohtia, jotka voivat vaikuttaa tutkintoihin, koulusi sijainnista ja sen erityisistä maksuista siihen määrään asti, jonka kuluessa sinut suoritetaan.

Päälliköt biologian ohjelmaan ovat tyypillisesti valmiita kirjoittamaan erilaisia ​​kenttiä. Näihin voivat kuulua erikoistuvat puiden hoitoon arboristina, genetiikan teknisenä edistämisenä geneettisenä tekijänä ja kuoleman syiden määrittämisenä rikostutkinnon tutkijana.

Biologian maisteri voidaan ansaita monin eri tavoin eri puolilla maailmaa. Valitsemasi koulun mukaan sinulla voi olla mahdollisuus osallistua henkilökohtaisiin luokkiin, online-luokkiin tai näiden kahden hybridiin. Kokopäiväisenä opiskelijana voit odottaa suorittaneen maisterin tutkintoon niin vähän kuin yhden vuoden. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.

Read More Read Less

3 tulosta kohteessa Biologia

Covenant University

Bio- Sciences on johtava akateeminen laitos School of Natural ja ammattikorkeakoulu College of Science and Technology. Laitos toimii kolme akateemista ohjelmat Life Scien ... [+]

Bio- Sciences on johtava akateeminen laitos School of Natural ja ammattikorkeakoulu College of Science and Technology. Laitos toimii kolme akateemista ohjelmat Life Sciences - Soveltava Biology & Biotechnology (entinen Biology), biokemia, ja mikrobiologian. Kaikki ohjelmat on täysi akkreditointia aseman National yliopistojen komissio (NUC).

Laitos on sitoutunut nostamaan uuden sukupolven johtajien Life Sciences ajamalla opetuksen, tutkimuksen ja yhteisön kehitystä sopusoinnussa vision ja tehtävän Covenant yliopistosta. Tiedekunnan ja henkilökunta ovat erittäin motivoitunut ja omistettu laadultaan parasta koulutusta opiskelijoille kautta tiukka noudattaminen hyvin jäsennelty tietenkin tiivistetään, luento aikatauluja, tieto- ja viestintätekniikan käyttö ajetaan liikennemuotojen Lecture toimitus, opetusohjelmia, asiaan laboratoriokokeisiin ja opintomatkoihin. Luento läsnäolo opiskelijoiden sekä-loco parentis ja ohjauksen merkitys tiedekunnan voimakkaasti ajetaan. Opetussuunnitelmat ohjelmien, luentomateriaali ja käsikirjoja päivitetään säännöllisesti, jotta ne nykyiseen, vankka, elämää sovellettavissa ja riittävä käsittelemään ajankohtaisia ​​asioita menetelmiin, tuotekehitys, tieteen ja teknologian elintarvikkeiden, maatalouden, lääketieteen ja siihen liittyvän teollisuuden . Laboratoriot ovat jatkuvasti varustettu moderneilla tieteellisten laitteiden ja laitteita säännöllisesti opiskelijoiden kokeita, tutkimus ja erikoislaboratorion palveluja. Siten saapui hyvin koulutettu valmistuneiden syvällistä teoreettista tietoa ja käytännön taitoja opintoalat tarjoaa kansakunnan omistettu ja päteviä työvoimaa kuin kuvitella Vision 2020. Tähän mennessä, osasto on tuottanut yli 115 tutkinnon lukien yleinen paras valmistuvien opiskelija Covenant yliopistosta vuonna 2010 ennätykselliset CGPA 4,99!... [-]

Nigeria Nigeria Online
Maaliskuu 2020
Englanti
Part-time
Online
Lue lisää suomeksi
INISEG Instituto Internacional de Estudios en Seguridad Global

Aggressiivisen käyttäytymisen neurokriologian tutkinto on Italian Pegasus -yliopiston virallisen toisen asteen tutkinto, joka tarjoaa mahdollisuuden tutustua tohtorintutk ... [+]

esittely

Aggressiivisen käyttäytymisen neurokriologian tutkinto on Italian Pegasus -yliopiston virallisen toisen asteen tutkinto, joka tarjoaa mahdollisuuden tutustua tohtorintutkintaan Bolognan suunnitelman ja eurooppalaisen korkeakoulutusalueen (EHEA) mukauttamisen ja vastaanoton vuoksi. ).

Neurokriiminologian tutkimuksella on ratkaiseva merkitys sekä väkivallan ehkäisemisessä että rikoksen syiden diagnosoinnissa että tekijöiden ja uhrien yhteiskuntaan sopeuttamisen kannalta välttämättömissä toimenpiteissä.

Neurokriiminologia pyrkii soveltamaan neurotieteellistutkimuksen menetelmiä ja tekniikoita väkivallan ja rikollisuuden ymmärtämiseksi, ennustamiseksi, hoitamiseksi ja ehkäisemiseksi.... [-]

Espanja Madrid Zamora
Syyskuu 2019
Espanjalainen
Full-time
Part-time
9 kuukautta
Online
Lue lisää suomeksi
Fundación Universitaria Iberoamericana (FUNIBER)

MA bioetiikan on akateeminen ohjelma, jonka tavoitteena on kouluttaa ammattilaisten erikoistunut tutkimus-ja bioetiikan ... [+]

MA bioetiikan on akateeminen ohjelma, jonka tavoitteena on kouluttaa ammattilaisten erikoistunut tutkimus-ja bioetiikan.

Ohjelma seuraa monitieteinen tutkimus menettelytavoista tieteellinen, antropologinen, eettistä ja oikeudellista lähestymistapaa.

Tavoite:

Muodostavat erikoistuneita ammattilaisia ​​bioetiikan alan teoreettista ja käytännön tasolla.

Erityiset tavoitteet:

Ammattihenkilöistä bioetiikan kentän vankka tieteellinen, antropologinen, eettisiä ja oikeudellisia koulutusta. Tarjota koulutuksen korkean teoreettista ja käytännön tasolla bioetiikan alalla. Edistää koulutusta alan asiantuntijat bioetiikan hallinnoida monitieteinen tutkimusryhmä. ... [-]
Espanja Barcelona
Avoin ilmoittautuminen
Part-time
2 vuotta
Online
Lue lisää suomeksi