Filter
Maisteri
Tahti: Kaikki

Etsi Maisteria Energiatekniikkassa Online Maisteriohjelma

Maisterin tutkinnosta kiinnostuneilla on paljon vaihtoehtoja joista valita. Ylempi korkeakoulututkinto suoritetaan yleensä heti kandidaatin tutkinnon jälkeen, ja sen voi suorittaa lukuisista eri oppiaineista. Koulutusohjelmat vaihtelevat oppilaitoksesta toiseen.

Yksilöt, jotka ovat omistettu ympäristöön ja nauttia tieteen ja teknologian voi olla kiinnostunut opiskelusta energia engineering. Tämä tutkimuskohde tarjoaa opiskelijoille tietoja ja taitoja, joita tarvitaan hallita energiaa hyödynnetään, poimia luonnonvaroihin kunnolla ja kehittää teknologioita, jotka johtavat kestävien energialähteiden.

Maisterin Energiatekniikkassa Online

Lue lisää Näytä vähemmän
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla:

1 tulosta kohteessa Energiatekniikka

University of Maryland, A. James Clark School of Engineering

Marylandin yliopiston energiantutkimuskeskuksen innovaatioiden ja asiantuntemuksen pohjalta energiasäästötekniikan master-ohjelma valmistaa ammatti-insinöörejä tämän nope ... [+]

Marylandin yliopiston energiantutkimuskeskuksen innovaatioiden ja asiantuntemuksen pohjalta energiajärjestelmien suunnittelun maisteriohjelma valmistaa ammattimaisia insinöörejä tämän nopeasti kasvavan alan monitieteisiin haasteisiin. Opiskelijat voivat rakentaa ydinsisältökurssille määriteltyjen valinnaisten sarjojemme avulla luotettavuus- ja energiajärjestelmissä tai sekoittamalla ja sovittamalla yhteen teknisiä valinnaisia osia.

Energiajärjestelmien suunnitteluohjelmaan liittyvät erityisvaatimukset ovat:

Kandidaatin tutkinto, GPA 3,0 tai parempi, siviili- ja ympäristötekniikassa, mekaanisessa tai kemiallisessa ja bimolekulaarisessa tekniikassa akkreditoituna laitokse... [-]
Yhdysvallat College Park
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 5 vuotta
Online
Lue lisää suomeksi