Filter
Maisteri

Täältä löydät maisterin tutkinnoista Englannin kielissa Online Maisterin

Opiskelee maisteriksi voi voit erikoistumista valitsemallaan alalla sekä mahdollisesti avata uusi tutkimus alueita ja teollisuuden tutkimaan. Jatko koulutus voi myös valmistaa ammattilaisia ​​etenemistä urallaan.

Mikä on Online Master in Englanti? Se on kehittynyt ohjelman tutkimus johtaa jatkotutkinto jossa Englanti opetuksen painopiste. Uralla keskittyy kysymyksistä Englanti koulutusta useilla luokkaympäristön. Tavoitteena kurssien on mahdollistaa kasvattajat tehokkaasti opettaa sekä puhuminen ja kirjoittaminen Englanti. Kurssit voivat sisältää opetuksen Englanti on toinen kieli ja opetussuunnitelmat. Kieli ohjelman kehittämiseen ja sen toteuttamiseen on toinen tutkimuskohde. Opetusmenetelmiä eri opiskelijoiden populaatiot, luokan hallinta, ja institutionaalisten johtamisen muitakin taitoja, jotka ovat yleisesti opetetaan.

Ansaita online Master in Englanti avulla voit edelleen oman uran koulutusalalla. Saavuttamalla työselostus, voit oppia kasvaa ja hyödyntää oman analyyttinen ja viestintätaitoja luokkahuoneessa sekä koulutuspolitiikassa. Tässä prosessissa, voit saada edelleen kirjoittaminen ja esittäminen kokemus.

Taloudelliset resurssit loppuun jatko-ohjelma vaihtelevat kouluittain ja maittain. Usein on parasta tavoittaa hakutoimistojen Ajantasaisia ​​liittyvää tietoa opetusta ja maksuja.

Erilaisia ​​uran koulutuksen alalla voidaan saada Master Englanti. Ei vain voi aste avata uusia opetuksen mahdollisuuksia kieltenopiskelun erikoisalojen, se voi olla myös tie johtamisen koulussa, piirin tai valtion tasolla. Muita mahdollisuuksia löytyy opetussuunnitelman kehittämiseen ja koulutukseen politiikan.

Verkko-oppiminen jatko-opinnoissa on usein täydellinen sovi kiireisille ammattilaisille koulutusalalla. Etsi ohjelman alla ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.

 

 

Read More Read Less
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla:

1 tulosta kohteessa Englannin kieli

Fundación Universitaria Iberoamericana (FUNIBER)

MA soveltavan kielitieteen opetukseen ja Englanti vieraana kielenä - edistää tätä varten yliopiston Jaénin tarjottu sponsorointi Fundación Universitaria Iberoamericana .. ... [+]

MA soveltavan kielitieteen opetukseen ja Englanti vieraana kielenä

&nbsp

Koska tila kieltä kansainvälisen viestinnän että Englanti vie maailmassa, on velvollisuus tarjota laadukasta koulutusta kehittämisen ammattilaisille, jotka ovat omistautuneet opetus.

&nbsp

Edistää tätä varten yliopiston Jaénin tarjottu sponsorointi Fundación Universitaria Iberoamericana (FUNIBER) MA soveltavan kielitieteen opetukseen ja Englanti vieraana kielenä (MLAEILE), jonka tavoitteena on vastata tähän todellisuuteen ja nykyinen koulutustarpeet opettajat. Tämä Master on hyväksytty mukaan lähentymiskriteerit Bolognan ja on virallinen tunnustaminen kaikissa Euroopan unionin maissa. ... [-]

Espanja Barcelona
Avoin ilmoittautuminen
Part-time
25 - 30 kuukautta
Online
Lue lisää suomeksi