$close

Suodattimet

Katso tulokset

Vertaile maisterin tutkintoja Eurooppalainen liiketalousssa Online Maisterin tutkinto

Kun olet suorittanut perustutkinnon, monet opiskelijat haluavat syvällisempää tietoa tietystä kentästä, jotta he voivat saada kilpailukykyisiä työpaikkoja tai hakea tohtorintutkintoja. Ylemmän asteen tutkinto on yleensä ensimmäinen jatko-opiskelija. Vaikka ohjelmien kesto vaihtelee, useimmat osanottajat voivat ansaita päällikön noin kahdessa vuodessa. Mikä on eurooppalaisen liiket… Lue lisää

Kun olet suorittanut perustutkinnon, monet opiskelijat haluavat syvällisempää tietoa tietystä kentästä, jotta he voivat saada kilpailukykyisiä työpaikkoja tai hakea tohtorintutkintoja. Ylemmän asteen tutkinto on yleensä ensimmäinen jatko-opiskelija. Vaikka ohjelmien kesto vaihtelee, useimmat osanottajat voivat ansaita päällikön noin kahdessa vuodessa.

Mikä on eurooppalaisen liiketoiminnan maisteri? Liiketoiminnan harjoittaminen Euroopassa edellyttää erilaisten säännösten ja tapojen noudattamista. Se edellyttää myös kulttuurista ja sosiaalista tietoisuutta. Ne, jotka ilmoittautuvat jatko-ohjelmaan oppia lisää eurooppalaisesta liiketoiminnasta, osallistuvat yleensä liiketoiminnan johtamiseen, lakiin, psykologiaan, hallintoon, sosiologiaan, talouteen ja rahoitukseen. Riippuen tietyistä kiinnostuksen kohteista, yksittäinen henkilö voi räätälöidä tutkimusta tiettyjen kohteiden kohdistamiseksi. Opiskelijat työskentelevät yleensä myös tiedekunnan neuvonantajien kanssa osallistumalla harjoittelujaksoihin, kirjoittamaan kapteenipapereita tai kehittämään tutkimushankkeita.

Eurooppalaisen maisterin harjoittelu usein altistaa oppilaille tarvittavat taitot, joita he tarvitsevat päästäkseen yritykseen tai parantamaan henkilökohtaisia ​​hankkeita. Jokainen osallistujan kokemus on ainutlaatuinen, mutta useimmat oppivat johtajuutta, ajanhallintaa ja projektisuunnittelutaitoja, jotka ovat ratkaisevan tärkeitä menestyksen kannalta.

Koska oppilaitokset määrittävät opetuksen ja palkkiot erilaisiin tekijöihin perustuen, oppilaat tarvitsevat erityisiä tietoja koulun virkamiehiltä ymmärtämään kokonaiskustannuksia. Niinpä ennen matriisoitumista monet päättävät tavata ohjelman ylläpitäjät keskustelemaan kuluista.

Eurooppalaisen maisterin tutkinnon suorittaneet etsivät usein työpaikkoja voittoa tuottavassa sektorissa. Erityisesti opiskelijat voivat tulla liikekumppaneiksi, johtajiksi, projektisuunnittelijoiksi, johtajiksi tai kauppatieteilijöiksi. He voivat myös toimia johtajana tai toimitusjohtajana. Jotkut tutkinnon suorittajat päättävät palvella hallituksessa, hakemaan konsulaatin virkamiehiä, kauppiaiden edustajia, hallinnollisia tuomareita tai yritystutkimuksia. Samaan aikaan muut henkilöt haluavat ilmoittautua jatko-ohjelmiin sen sijaan, että he siirtyisivät välittömästi työvoimaan.

Sekä verkko-oppilaitokset että paikalliset yliopistot tarjoavat usein jatko-opintoja eurooppalaisessa liiketoiminnassa ja muissa vastaaviin aiheisiin. Lisätietoja saat alla olevasta ohjelmasta ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun valintakokeeseen täyttämällä lyijy-lomake.

Näytä vähemmän
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla: 
$format_list_bulleted Suodattimet
Lajitteluperuste:
  • Suositut Uusimmat Nimi
  • Suositut
  • Uusimmat
  • Nimi
INEAD
Ranska Online, Ranska +22 Lisää

Master Européen ** délivré par la Fédération européenne des Ecoles (FEDE) - Association régie par le droit suisse (CCS.art 60-79). Le Master Européen est un diplôme européen v ... +

Master Européen ** délivré par la Fédération européenne des Ecoles (FEDE) - Association régie par le droit suisse (CCS.art 60-79). Le Master Européen est un diplôme européen valide par l'IACBE (International Assembly for Collegiate Business Education) qui est un organisme d'Akkreditointi américain. -
Maisteri
2 vuotta
Ranskalainen
Online