Filter
Maisteri

Katso 2 Maisteriohjelmaa Filosofiassa Online Maisteri

Hankkiminen maisteriksi voi kestää noin kaksi vuotta koulua vastaanottaa, mutta hyödyt edistää oman koulutuksen voi kestää ikuisesti. Vastaanottaminen maisteriksi voi johtaa ainutlaatuista ammatillista ja henkilökohtaista mahdollisuuksia valmistuneiden sekä mahdollisuuden ansaita enemmän rahaa koko uransa.

Mikä on online Master filosofian? Tämä kehittynyt koulutusohjelmaa auttaa opiskelijat oppivat ajattelemaan ja syy käyttää ideoita, teorioita ja filosofioita esittämät muinaiset ja nykyiset mielissä. Kun online-ohjelma, opiskelijat käyttävät Internetiä osallistua opetukseen, palauttaa tehtäviä, ja kuunnella luentoja. Mahdollisia työselostus tähän tutkintoon voi sisältää filosofian historian, metafysiikka, kehittyneet tietämis- teemoja modernissa filosofia, symbolisen logiikan, ja normatiivinen etiikka.

Harjoittaa maisteriksi filosofian voi olla hyvin edullista valmistuneiden kun ne ovat hyvin lukea intellektuellien merkittäviä ongelmanratkaisu, kriittinen ajattelu ja tutkimuksen taitoja. Valmistuttuaan opiskelija voi myös olla lisääntynyt tuottopotentiaalin.

Kustannukset ansaita online MA filosofian voi vaihdella jokaiselle oppilaalle ja voi riippua koulun ja niiden erityisen ohjelman. Opiskelija voi pystyä kompensoida koulutuksensa käyttää apurahoja, avustuksia ja taloudellista tukea ohjelmia.

Yksilöt, jotka siirtyä kanssa Master filosofian soveltuvat hyvin uran tutkijat, työskentelee tunnustukset virkamiehet, arkistoijat, opettajat, professorit, ja yliopistolla ja yliopiston hallinnon tehtävissä.Tutkinnon voi myös halutessaan työskennellä ei-akateemisen toimialoilla, konsultointi, markkinointi, hallinto, vakuutus, ja tutkimus, mahdollisia uran mainonnan johtajat, konsultointia, taloudelliset neuvonantajat, diplomaatit, toimittajat, investoinnit välittäjät, ja kongressin henkilökunnan jäsentä .

Online koulutusohjelmat tarjoavat joustavan ja kätevä tapa opiskelijoille ansaita määrin riippumatta siitä, missä he asuvat tai kuinka kiireinen työnsä ja perhe-elämän. Ansaita oman Master filosofian tänään, etsi ohjelman alla ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.

Read More Read Less
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla:

2 tulosta kohteessa Filosofia

Al-Mustafa Open University

Islamilainen etiikka käsittelee ja antaa periaatteita ja ohjeita elää moraalien perusteella käyttäen islamilaisia ​​opetuksia kaikissa elämänvaiheissa maailmassa. Tämä oh ... [+]

Kurssin nimi: Islamic Studies Kiinnostusalue: Eettiset filosofia Tutkinnon taso: Master's Yksiköiden määrä: 46 yksikköä (42 opintojaksoa ja 4 yksikköä opinnäytetyölle) Esityksen kieli : arabia, persia, englanti Kurssin pituus: 5 lukukautta (3 lukukautta, koulutus - 2 lukukautta, opinnäytetyö) Opetus: Ei saatavilla Opetusmenetelmä: Online-koulutus + Online-tarkistusluokat Kohderyhmä: Ne, jotka ovat kiinnostuneita islamilaisen etiikan kurssista eettisen filosofian suuntaan (iranilaiset, jotka asuvat Iranissa ja ei-iranilaisissa) Tietoja ohjelmasta

Islamilainen etiikka käsittelee ja antaa periaatteita ja ohjeita elää moraalien perusteella käyttäen islamilaisia ​​opetuksia kaikissa elämänvaiheissa maailmassa. Tämä ohjelma tarjoaa johdatuksen muiden ajatuskoulujen etiikan ajattelijoihin.... [-]

Iran Qom
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
5 lukukaudet
Online
Lue lisää suomeksi
Avondale College of Higher Education

Master of Philosophy (MPhil) on täydellinen, stand-alone aste, joka on kansainvälisesti tunnustettu Masters (tutkimuksen) asteen. Se on tarkoitettu opiskelijoille kehittä ... [+]

Master of Philosophy Kurssikatsaus

Master of Philosophy (MPhil) on täydellinen, stand-alone aste, joka on kansainvälisesti tunnustettu Masters (tutkimuksen) asteen. Se on tarkoitettu opiskelijoille kehittää edistyneitä taitoja suorittamalla riippumattomia ja jatkuvia tutkimus-. Työssä tulee osoittaa kriittinen soveltaminen erikoisosaamista ja tehdä itsenäisiä edistää nykyisiä stipendin tutkimuksen alalla. Kurssi on ainutlaatuinen, koska se tarjotaanko Avondale kristillisen kasvatuksen puitteissa. Opiskelijat Master filosofian tutkinto kehittää kriittistä ajattelua, eettiset apuraha, ja asenteita, jotka edistävät henkilökohtaista ja kollektiivista osallistumista.

Tutkimus erikoisalojen voi olla koulutuksen, taiteen, hoitotyö, ministeriön ja teologia.... [-]

Australia Cooranbong Wahroonga
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 2 vuotta
Online
Lue lisää suomeksi