Filter
Maisteri

Löydä Maisteria Historiassa Online Maisterin tutkinto

Missä olisimme ilman historiaa? Historioitsijoiden meille opettamat asiat menneisyydestämme ovat korvaamattoman tärkeitä kulttuuriemme kasvun kannalta. Ymmärtämällä eri alueita, tapahtumia ja aikakausia historioitsijat tarjoavat kaikille muille kiintopisteitä, joiden avulla oppia menneisyyden virheistä ja ottaa mallia menestystarinoista, ja joiden ansiosta voimme yhdessä rakentaa parempaa, toimivampaa yhteiskuntaa. Maisterin tutkinto historiassa sopii sinulle, jos suhtaudut kunnianhimoisesti tulevaisuuden historiantuntien sisältöön ja haluat myötävaikuttaa tuleviin polviin. 

Historian maisterin tutkintoa online-ympäristössä tekevät opiskelijat voivat olla yhteydessä toisiin opiskelijoihin kaikkialla maailmassa, kukin noudattaen omaa tahtiaan ja aikatauluaan. Maisterin tutkinto historiassa suoritetaan käyttämällä apuna ryhmätöitä, onlineluentoja ja keskustelufoorumeita. Haastava opinto-ohjelma ja laajat erikoistumismahdollisuudet takaavat historian maisterin tutkinnon online-ympäristössä suorittavalle hyvät mahdollisuudet edistää uraansa tutkijana, kirjoittajana, opettajana, toimittajana tai arkistoijana.

Tutki online historian maisterin tutkintoja alla!

Read More Read Less
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla:

1 tulosta kohteessa Historia

INISEG Instituto Internacional de Estudios en Seguridad Global

Sotilashistorian maisteri on Italian Pegasus -yliopiston virallisen toisen asteen tutkintotodistus (toisen tason), joka tarjoaa mahdollisuuden tutustua tohtorintutkintaan ... [+]

esittely

Sotilashistorian maisteri on Italian Pegasus -yliopiston virallisen toisen asteen tutkintotodistus (toisen tason), joka tarjoaa mahdollisuuden tutustua tohtorintutkintaan Bolognan suunnitelman ja eurooppalaisen korkeakoulutusalueen (EHEA) sopeuttamisen ja vastaanoton vuoksi. Tämä maisterin tutkinto keskittyy ihmiskunnan historian aseellisten konfliktien kirjauksiin, mukaan lukien materiaalien, aseiden, taktiikan ja strategioiden koko kehityksen.

Mitä sisältöä tämä verkko- isäntä on?

Sotilaallisen historian virallisen tutkinnon moduulissa näet kaikki tapahtumat, jotka ovat tapahtuneet vuosien kuluessa, joita voidaan pitää sosiaalisten ristiriitojen ryhmässä, käydessään taisteluja heimojen ja ihmiskunnan suurien sotien välillä.... [-]

Espanja Madrid Zamora
Syyskuu 2019
Espanjalainen
Full-time
Part-time
9 kuukautta
Online
Lue lisää suomeksi