Filter
Maisteri

Täältä löydät 2 Maisterit Ilmailussa Online Maisterin tutkinto

Opiskelijat, jotka ovat suorittaneet perustutkintoa astetta ja ovat kiinnostuneita edistää heidän koulutukseen voivat tehdä ilmoittautumalla online maisteriksi ohjelma. Tämä ohjelma on tarjottu täysin kautta web-pohjainen luokkahuoneessa sovelluksiin, ja enrollees voi suorittaa kaikki tarvittavat työselostus jotta ansaita astetta.

Mikä on online Master Aviation? Online Master in Aviation on jatko-tason ohjelma, joka on tarkoitettu hioa opiskelijoiden tietämystä periaatteet ja käytännöt liittyvät purjehtii. Osa kursseista joka todennäköisesti sisällytetään ohjelman Aviation lailla ja säädöksillä, Advanced teoriat Flight, Fundamentals of Propulsion, Advanced Aviation Mechanics, ja Aerospace moottorinkorjaukseen. Nämä luokat voidaan myös kytkeä simuloitu labs että opiskelija suorittaa.

Tämä ohjelma voi hyötyä opiskelijoille kehittämällä tietojaan ilmailun ja osaamisen alalla.Opiskelijoille, jotka eivät aio tulla tällä alalla, mutta se on silti hyödyllistä sen kyky opettaa perustiedot mekaanisia taitoja.

Jos haluat lisätietoja siitä, miten paljon online Master Aviation maksaa, hakutoimistoon jossa toivoa osallistua on eniten ajantasaista tietoa viitata.

Ansaita online Master Aviation on hyvä tapa jatkaa uraansa avaruus- ja ilmailualalla. Jos olet saanut lisenssiä, voit pyrkiä lentäjäksi ja työskennellä suuren lentoyhtiön tai pienemmille asiakkaille. Vaihtoehtoisesti voit harkita työpaikan kuten lentokentän johtaja, ilmailu- korjaajan, lennonselvittäjiä, lennonjohtajan ja kone huollon johtaja. Nämä mahdollisuudet ovat kaikki hienoja tapoja soveltaa ilmailun taitoja kehitetään ohjelmassa.

Voit oppia lisää online Master Aviation ja nähdä onko se tarjotaan koulussa.Etsi ohjelman alla ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.

Read More Read Less
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla:

2 tulosta kohteessa Ilmailu

Singapore Aviation Academy

Master of Aviation (MAV) on kehittynyt ammattimainen ohjelma, joka tarjoaa sinulle mahdollisuuden saada taitoja ja pätevyyttä, joita tarvitaan merkittävästi parantaa uran ... [+]

Master of Aviation etäopetuksen (järjestetään yhdessä Massey University, Uusi-Seelanti)

Ohjelman yleiskatsaus

Master of Aviation (MAV) on kehittynyt ammattimainen ohjelma, joka tarjoaa sinulle mahdollisuuden saada taitoja ja pätevyyttä, joita tarvitaan merkittävästi parantaa uranäkymiä kansainvälisesti kilpailukykyinen ilmailualan.

OHJELMAN RAKENNE

MAV on osiin perustuvaa opintojen joka koostuu papereita yhteensä vähintään 180 opintopistettä, joka sisältää osan 1 ja osan 2 määrittelemät Aikataulu on tutkinto, ja joista vähintään 60 opintopistettä 800-tason mukaisesti joko Research Pathway tai Professional Practice Pathway.

On 2 lukukautta vuodessa ja voit ottaa enintään 60 opintopistettä per lukukausi.... [-]

Singapore Singapore Online
Request Info
Englanti
Part-time
1 vuosi
Online
Lue lisää suomeksi
Delta State University, College of Business

Master of Commercial Aviation ohjelma tarjoaa keskittynyt ymmärrystä ilmailun ja niiden käyttöön. Ohjelma on suuntautunut Ilmailuhallinnon ja ilmailualan koulutusta. ... [+]

Master of Commercial Aviation

&nbsp

Master of Commercial Aviation-ohjelma on 30-tunnin luotto tunnin koulutusohjelman hyväksymiä Southern Association of yliopistoissa ja kouluissa (SAC) ja tarjosi kokonaan verkossa, jotkut opiskelijat eivät voi käydä kampuksella kunnes Valmistujaistilaisuus. Tämä ohjelma on erityisen suosittu ammattilaisten jo perustettu ilmailun uraa, koska he voivat suorittaa tutkinnon vaatimuksia oman aikataulun. Ohjelman tavoitteena on antaa opiskelijalle keskittynyt ymmärrystä ilmailun ja niiden käyttöön. Ohjelma on suuntautunut Ilmailuhallinnon ja ilmailualan koulutusta.

&nbsp

&nbsp

Pakolliset kurssit

... [-]
Yhdysvallat Cleveland
Syyskuu 2019
Part-time
1 vuosi
Online
Lue lisää suomeksi