ONLINESTUDIES

Selaa Online Maisterin tutkinnot Johtajuusssa Saksassa 2020/2021

Alemman korkeakoulututkinnon jälkeen on maisteriohjelma monille opiskelijoille luonnollinen vaihtoehto. Tutkinto voi kohentaa uranäkymiä huomattavasti ja tarjota juuri sellaista tietoa, jonka avulla voi menestyä omalla alallaan.

Ne, jotka tutkivat johtajuutta pystyvät usein olettaa monenlaisia ​​johtotehtävissä yrityksissä, viranomaiset, aatteelliset ryhmät tai muut organisaatiot. Tämä aihe liittyy tutkimuksen mitä on hyvä johtaja ja kuinka johtamistaitoja voidaan hankkia.

Etäopetus on menetelmä tuottaa koulutuksen opiskelijoille, jotka eivät ole fyysisesti läsnä kampuksella. Useat tutkimukset ovat osoittaneet, että etäopiskelu ohjelmia voi olla yhtä tehokas ja tehokas kuin perinteiset luokkahuoneessa ohjelmia joskus jopa parempi!

Saksa, virallisesti Saksan liittotasavalta, on liittovaltion parlamentaarinen tasavalta Länsi-Keski-Euroopassa. Maa koostuu 16 valtion ja sen pääkaupunki ja suurin kaupunki on Berliini.

Ota suoraan yhteyttä oppilaitoksiin Suositut Online Maisterit Johtajuusssa Saksassa 2020/2021

2 tulosta kohteessa Johtajuus, Saksa, Etäopiskelu Filter

Master of Johtamisen Kestävä Rahoitus - Online

Frankfurt School of Finance & Management
Maisteri
<
Osa-aikainen
<
18&nbsp;-&nbsp;24 kuukautta
Englanti
Online

Paranna uraasi kansainvälisellä johtamistutkinnolla. Master of Leadership in Sustainable Finance -verkko-ohjelma on tarkoitettu (nouseville) johtajille, jotka ovat intohimoisi ...

Lue lisää

Ylempi amk taloudellisen psykologia, johtajuus ja johdon

SRH FernHochschule Riedlingen
Maisteri
<
Osa-aikainen
Englanti
Online

Maisterin Liiketalouden koulutusohjelma psykologian, johtamisen päteviä vaativiin johtotehtävistä ammattieläkkeisiin psykometrisen sovellusalueita.

Lue lisää