Filter
Maisteri
Tahti: Kaikki

Vertaa 3 maisterin tutkintoja Kestävä energiassa Online Maisteri

Maisteriohjelmia on tarjolla hyvinkin erilaisilla aloilla, ja niinpä lähes minkä tahansa alan opiskelijat voivat suunnata maisteriohjelmaan oman alan tietotaitojaan kartuttamaan ja uutta pätevyyttä hankkimaan. Tutkinnon saa yleensä suoritettua 1 - 3 vuodessa, vaikkakin tutkintovaatimukset voivat vaihdella oppilaitoksesta toiseen.

Ohjelmat keskittyvät kestävää energiaa antaa opiskelijoille tietoa ympäröivästä vaihtoehtoisia, ympäristöystävällisempiä energiamuotoja. Joitakin yleisiä aiheita voivat sisältää uusiutuvan energian liikennejärjestelmät, termodynamiikan, tuulienergia, ydintekniikan ja aurinkoenergia sovelluksia ja energiajärjestelmien hallintaa.

Maisterin tutkinto Kestävä energiassa Online

Lue lisää Näytä vähemmän
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla:

3 tulosta kohteessa Kestävä energia

Open University Of Cyprus

... [+]

Koodi moduulit työllistettävyys [-]
Kyproksen tasavalta Kypros Online
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
2 vuotta
Online
Lue lisää suomeksi
UNIBA Centro Universitario Internacional de Barcelona

Tämä maisterin tutkinto on syntynyt vastaamaan haasteisiin nykyisen energiankulutuksen ja ympäristöpoliittisen ympäristön kestävyys on nousemassa uusi paradigma viite. ... [+]

ESITTELY JA TAVOITTEET

Tämä maisterin tutkinto on syntynyt vastaamaan haasteisiin nykyisen energiankulutuksen ja ympäristöpoliittisen ympäristön kestävyys on nousemassa uusi paradigma viite.

Opetussuunnitelma käsitellään tämän käsitteen kaikkia näkökohtia ja valmistaa opiskelijoita työskentelemään yritykset ja laitokset, jotka tarjoavat kestäviä ratkaisuja ja integroida kestävän kehityksen liiketoimintastrategiaansa.

Kuten on esitetty erilaisia ​​raportteja, se on strateginen ja kasvava ala, suuret mahdollisuudet ammattitaitoa vaativien työpaikkojen, erityisesti mutta ei yksinomaan uusiutuvan energian ja energiatehokkuuden. Tässä mielessä tutkimus vuonna 2012 Institute for monipuolistaminen ja energian säästäminen todetaan, että tässä yhteydessä syntyy runsaasti työpaikkojen laatua. Kun kyseessä on Espanjan, ennustaa kasvu uramahdollisuuksien 75% vuoteen 2020 mennessä.... [-]

Espanja Barcelona
Syyskuu 2020
Espanjalainen
Part-time
10 kuukautta
Online
Lue lisää suomeksi
edX

Tule tulevaisuuden energiajohtajaksi. Opi ratkaisemaan siirtymisen haasteet vähähiiliseen energiajärjestelmään tarjotakseen edullisen, luotettavan ja kestävän energian. ... [+]

Tule tulevaisuuden energiajohtajaksi. Opi ratkaisemaan siirtymisen haasteet vähähiiliseen energiajärjestelmään tarjotakseen edullisen, luotettavan ja kestävän energian.

Lue energiantuotannon, jakelun ja tarjonnan monimutkaisuudesta sekä siirtymisestä haasteisiin kestävälle energia-tulevaisuudelle.

Maailmamme on energiakriisin edessä ja tarvitsemme alan ammattilaisia, joilla on tieteiden, politiikan ja teollisuuden monitieteinen tietämys, jotta organisaatiot voivat menestyä vähähiiliseen talouteen.

Tämä MicroMasters-ohjelma antaa sinulle tarvittavat tiedot näiden haasteiden ratkaisemiseen.

Tutkimme teknologian, politiikan ja innovoinnin ratkaisevaa roolia energian projektinhallinnassa ja -kehityksessä ja ymmärtää, kuinka tärkeää on tasapainottaa sosiaalisten, taloudellisten ja ympäristönäkökohtien väliset kompromissit.... [-]

Yhdysvallat Cambridge
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
50 - 60 viikkoa
Online
Lue lisää suomeksi