$close

Suodattimet

Katso tulokset

Tutustu Maisteriohjelmaa Liiketalous ja taloustiedessa Online Maisterin

Jotkut yliopistot tarjoavat online maisteria, jotka ovat jatko ohjelmia, jotka tapahtuvat kokonaan tai lähes kokonaan, verkossa. Tämä opintolinjan usein päämäärän ammattilaiset haluavat kasvattaa asiantuntemusta. Online maisterin voidaan suorittaa kahdessa vuodessa. Mikä on online Master in Business and Economics? Se on koulutusohjelma, joka keskittyy liiketoiminnan strategioihin ja tal… Lue lisää

Jotkut yliopistot tarjoavat online maisteria, jotka ovat jatko ohjelmia, jotka tapahtuvat kokonaan tai lähes kokonaan, verkossa. Tämä opintolinjan usein päämäärän ammattilaiset haluavat kasvattaa asiantuntemusta. Online maisterin voidaan suorittaa kahdessa vuodessa.

Mikä on online Master in Business and Economics? Se on koulutusohjelma, joka keskittyy liiketoiminnan strategioihin ja taloudellinen analyysi. Tämä yhdistetty ilme antaa opiskelijoille ainutlaatuisen näkökulman miten taloustieteen vaikuttaa liiketoimintaan. Kukin koulu voi keskittyä opetussuunnitelman eri tavoin, mutta voit odottaa toteuttaa tällaisia ​​luokkia kuten taloudellisuuteen organisaatioiden talouskäyttäytyminen kehitys, liiketalous, rahoitus, ja yrittäjyyttä. Monet ohjelmat vaativat opiskelijoita osallistumaan luokkansa keskusteluihin, ryhmä projekteja ja tutkimusta paremmin tehostaa viestintää ja yhteistyötä taitoja.

Online Master in Business and Economics voi olla hyödyllistä opiskelija tai nuori ammattimaiset kiivetä yritysten tikkaat. Jotkut yritykset edistää työntekijöiden maisteriksi taas toiset voivat tarjota korkeampaa palkkaa.

Yksi asia sinun täytyy harkita on hinta asteesta. Kukin koulu voi olla eri opetusta, minkä vuoksi sinun kannattaa ottaa yhteyttä kouluun tai kouluissa olet kiinnostunut osallistumisesta lisätietoja kustannuksista. Ohjelman kesto ja koulun sijainti on todennäköisesti tärkeä rooli mitä maksat.

Millaista uran voisit pystyä käynnistämään jälkeen viimeistely oman maisteriohjelman? Jotkut opiskelijat käyttävät saatua tietoa tulla liiketalouden opettajat, mutta toiset liittyä työvoimaa tutkijat. Uran aloitat saattaa riippua työhistoriasi. Voit myös käyttää tätä verran kuin käynnistää pisteen lisäkoulutusta.Ohjelma valmistuneet ovat saaneet työpaikkoja useilla aloilla, kuten yritysrahoitus, hallitus ja kansainvälinen liiketoiminta.

Oletko valmis soveltamaan? Etsi ohjelman alla ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.

Näytä vähemmän
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla: 
$format_list_bulleted Suodattimet
Lajitteluperuste:
Suositeltu Uusimmat Nimi
IU International University of Applied Sciences – Online
Huono Honnef, Saksa

Riskit, vaatimustenmukaisuus, taloudellinen valvonta - kenttäsi vaatii erinomaista päätöksentekoa, tarkkuutta ja valtavaa liiketoimintavastuuta. Kun suoritat IU-maisterin tutk ... +

Riskit, vaatimustenmukaisuus, taloudellinen valvonta - kenttäsi vaatii erinomaista päätöksentekoa, tarkkuutta ja valtavaa liiketoimintavastuuta. Kun suoritat IU-maisterin tutkinnon finanssista ja kirjanpidosta, voit kehittää taitojasi finanssipäätöksissä, tulosanalyysissä, pääomamarkkinoilla, riskeissä ja sijoittamisessa - samalla kun hankit johtajuutta ja viestintätaitoja. Kun tämä maisteri on portfoliossasi, urapolusi on avoin suurelle kysynnälle ja houkutteleville palkoille. IU: n avulla voit opiskella 100% verkossa, kampuksella tai vaihtaa molempien välillä uuden joustavan opintovaihtoehtomme avulla. -
Maisteri
Täyspäiväinen
Osa-aikainen
12 - 24 kuukautta
Englanti
Online