Filter
Maisteri

Selaa Maisteriohjelmaa Muotissa Online Maisteriohjelma

Opiskelijoille, jotka haluavat saada asiantuntemusta valitulla aihealueen maisteriksi voi tarjota tarvitsin kahden vuoden perusteellinen tutkimus. Useimmat ohjelmat edellyttävät opiskelijoiden on kandidaatin tutkinto ennen ilmoittautumalla.

Mikä on online Master Fashion? Muoti maisteriohjelma voi auttaa opiskelijoita edistää luovia kykyjä samalla heille mahdollisuus hyödyntää taitojaan yhteistyössä, projektinhallinta, viestintä ja organisaatio. Useimmat ohjelmat jotta opiskelijat voivat oppia teollisuuden, myös sen eettisiä, taloudellisia, kulttuurisia ja sosiaalisia näkökohtia. Ohjelmat myös kattavat yleensä verkottuminen ja muoti liittyviä taitoja kuten suunnittelu tai valokuvausta. On tavallista, että ohjelma sisältää käytännön elementti, kuten portfolio luominen tai perusteellisen tutkimushanke tietystä tavalla aihetta.

Osallistujamäärä ohjelman muodissa pystyvät hankkia tietoa alan, jonka avulla he voivat valmistautua erilaisiin uran kentässä. Opiskelija voi myös tehdä yhteyksiä, jotka mahdollistavat hänen työllistyä valmistumisen jälkeen.

Tarkat kustannukset voivat vaihdella suuresti. Ohjelmat eroavat kunkin koulun, mikä vaikeuttaa antaa tarkkaa taloudellista arvio. Opiskelijan koulu valinta on paras paikka saada tarkka arvio kustannuksista.

Suoritettuaan maisteriohjelman muoti, valmistuneet voidaan valmistaa toimimaan useilla eri alueilla muodin, mukaan lukien suunnittelu ja hallinta. Yksilöt voidaan valmistaa toimimaan muodin ostajat, stylistit tai valokuvaajille. Ne voivat myös työskennellä PR tai aloittaa oman muoti liittyvä liiketoiminta. Muita uran mahdollisuuksia ovat muoti merchandiser, muoti toimittaja ja tuotantopäällikkö.

Jos haluat työskennellä nopeatempoisessa, korkean profiilin muodin, niin sinun kannattaa harkita ansaita maisteriksi muoti. Etsi ohjelman alla ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.

 

 

Read More Read less
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla:

1 tulosta kohteessa Muoti

Escuela Superior de Diseño de Barcelona

Opi ajaa muodin hanke ja löytää liiketoiminnan puolella teollisuudelle. ... [+]

Mitä tapahtuu, kun on projekti tuotemerkki, hyvin selkeä maailmankaikkeuden ja maailmanvaltaan liike, mutta ei ole tarpeeksi tietoa muotialalla ja kaiken ympärilläsi? tai, mitä tapahtuu, kun olen opiskellut muotia, tiedän tuotantoprosesseja mutta olen vanhentunut uusissa teollisissa prosesseissa sekä suunnittelu- ja muotistailaus? Miten minun pitäisi toimia tapauksessa voi aktivoida olemassa olevaa tuotemerkkiä tai avata uuden liiketoimintalinja sisällä tuotemerkki, joka jo toimii, mutta sinun täytyy tavoittaa laajemman yleisön?

Tämä maisterin tutkinto pyritään yhdistämään nykyajan tavalla teoreettista ja käytännön käsi ammattilaisia ​​vastata niihin, jotka toinen jalka muotialalla tai tarvetta täydentää tai päivittää koulutusta. Nämä ammattilaiset jakaa meidän opiskelijoiden kaikki osaamistaan ​​kaiken ympärillä muotia prisma 360 (Fashion Culture, Fashion Communication, Design Management, jne.) Suuntautunut optimoimaan toimia ja saavuttaa hyötyjä alkaen hankkeissa ( muoti start-ups) tai projekteja, joihin tarvitaan kunnostus, Master in Management ja vaatesuunnittelu pyritään luovuudesta lähtökohtana on millään tavalla hankkeen yksityiskohtaisesti samaan aikaan joka rooleja eri ammattilaisten mukana ketjussa, ymmärtäminen monitieteisyys sisällä muotialan, ja voi luoda ja hallita oikeat välineet meidän projekti.... [-]

Espanja Barcelona
Marraskuu 2019
Espanjalainen
Full-time
12 kuukautta
Online
Lue lisää suomeksi