ONLINESTUDIES

Vertaa Online Maisterin tutkinnot Muotialan johtaminenssa Italiassa 2020/2021

Alemman korkeakoulututkinnon jälkeen on maisteriohjelma monille opiskelijoille luonnollinen vaihtoehto. Tutkinto voi kohentaa uranäkymiä huomattavasti ja tarjota juuri sellaista tietoa, jonka avulla voi menestyä omalla alallaan.

Muotihallinta on liiketoimintatutkimus muotiteollisuudelle. Tutkijat oppivat opiskelemaan kuluttajien käyttäytymistä ja työskentelemään suunnittelijoiden kanssa selvittäen, mitä tuotteita tuotteiden myymiseksi muuttuvassa muotimaailmassa tarvitaan.

Etäopetus tai etäopetus on tapa tuottaa koulutusta ja opetusta, usein tapauskohtaisesti, opiskelijoille, jotka eivät ole fyysisesti läsnä kampuksella.

Italia, virallisesti Italian tasavalta, on yhtenäinen parlamentaarinen tasavalta Euroopan unionissa, joka sijaitsee Etelä-Euroopassa. Pohjoiseen, se rajojen Ranska, Sveitsi, Itävalta ja Slovenia sekä Alpeille.

Ota yhteyttä yliopistoihin suosittuja Online Maisteriohjelmat Muotialan johtaminenssa Italiassa 2020/2021

2 tulosta kohteessa Muotialan johtaminen, Italia, Etäopiskelu Filter

Online-MAM kestävässä muodinhallinnassa

Sustainability Management School
Maisteri
01 Loka 2020
<
Täyspäiväinen
<
Osa-aikainen
<
18&nbsp;-&nbsp;36 kuukautta
Englanti
Online

Online-ohjelma on 100% verkossa ja sillä on sama tunnustus kuin On-Campus-ohjelmalla. Kurssi antaa syvällistä tietoa kestävän muodin ydinkysymyksistä ja haasteista ja yhdistää ...

Lue lisää

Online Master muodin ja suunnittelun hallinnassa

Rome Business School
Maisteri
Marras 2020
<
Osa-aikainen
Englanti
Online

Rome Business School muodin ja suunnittelun hallinnan maisteri on tarkoitettu tarjoamaan kaikki tarvittavat välineet alan vaiheiden ja suuntausten tulkitsemiseen, ennustamisee ...

Lue lisää