Filter
Maisteri

Täältä löydät Maisterin tutkinnot Rahoitus ja pankkialassa Online Maisteriohjelma

Online maisterin tutkinto on jatko-ohjelman tutkimus on usein suunniteltu antamaan opiskelijoille alan asiantuntemusta. Jotkut online-astetta, voi edellyttää kampuksella osallistumisesta, mutta eivät kaikki. Maisteriksi voi kestää noin kahdesta kolme vuotta loppuun.

Mikä on online Master in Finance ja Banking? Tämäntyyppinen jatkotutkinto voi kattaa kvantitatiivisia menetelmiä, talousteoria ja institutionaaliset puitteet. Koska tämä ohjelma on tyypillisesti vahva painotetaan taloustieteen, talouden ja pankkitoiminta, opiskelijoille taloudellinen tausta voi olla paremmin valmistautunut tähän koulutusaloittain. Tarvittava kurssit voivat vaihdella koulu seuraavaan mutta voi sisältää perustan rahoitusmarkkinoiden, mikro- ja kansainvälistä rahaa ja pankki-, riskienhallinta ja käyttäytymisen rahoituksen.

Kuten monet muut maisteria, online Master in Finance ja pankki voi valmistaa opiskelijoita työpaikalla.Monet työnantajat etsivät hakijoille asiantuntemusta talouteen. Tämä aste voi helpottaa voit löytää työtä tai valmistautumaan edistäminen.

Kustannukset online Master in Finance and Banking ei ole universaali. Ei voi olla suuria eroja eri kouluissa. Usein opetus perustuu sijainnin koulun ja ohjelman keston ajan.

Kuten harkita mikä maisteriksi jatkaa, haluat ehkä harkita mahdollisia uran käytettävissä. Kun online Master in Finance ja Banking, esimerkiksi voit ehkä tulla taloustieteilijä, pankkiiri, riskinhallinnasta tai talousanalyytikko. Jotkut opiskelijat mennä töihin valtion laitoksia ja rahoituslaitoksia. Voit myös käyttää tätä maisteriksi auttaa valmistautumaan harjoittamisesta tohtorintutkinto.

Onko tämä opintolinjan mielenkiintoista sinulle? Hakeminen on yleensä helppoa.Etsi ohjelman alla ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.

Read More Read less
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla:

1 tulosta kohteessa Rahoitus ja pankkiala

Instituto Universitario de Posgrado (IUP)

Master Pankki hallinnan tavoitteena on kouluttaa ihmisiä modernia rahoituksen välityksen, yhä monimutkaisempia ja globaali, jotta tottumukset säännöllisen työn ja opiskel ... [+]

Master Pankki

Koulutus paras ammattilaiset pankin osoite

&nbsp

Master Pankki hallinnan tavoitteena on kouluttaa ihmisiä modernia rahoituksen välityksen, yhä monimutkaisempia ja globaali, jotta tottumukset säännöllisen työ-tutkimuksesta, joka perustuu käsitteiden ja teorian kehitys in kohti käytännön soveltamista hankitun tiedon todellinen yhteydessä määritetty.

&nbsp

Moduulit, joista muodostuu ohjelma Master Online Banking keskitytään koulutuksen, osaamisen, sekä rahoitus-ja johtamistaitoja ja työkaluja, joiden avulla opiskelijat voivat vastata nykyisiin haasteisiin globaalissa liiketoiminnan rahoitustoiminta. Tämä tieto hankkii opiskelija asteittain läpi päätöslauselman todellisia tilanteita, että olet nostaa kunkin tehtävistä, jotka tekevät moduuleista. ... [-]

Espanja Madrid
Syyskuu 2019
Full-time
Part-time
15 kuukautta
Online
Lue lisää suomeksi