Keystone logo

4 verkossa Maisteri Ohjelmat sisään Ruokatieteet 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Maisteri
  • Elintarviketutkimus
  • Ruokatieteet
Opintoalat
  • Elintarviketutkimus (4)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

verkossa Maisteri Ohjelmat sisään Ruokatieteet

Opiskelijat, jotka ovat suorittaneet ylioppilastutkinnon ja haluavat jatkaa oppimista omalla alallaan, voivat halutessaan harkita maisterin tutkintoa. Tämä kaksi-kolmivuotinen ohjelma tarjoaa syvällisen tutkimisen ryhmän aiheista tietyllä tutkimusaluetta tai asiantuntemusta.

Mikä on Master in Culinary Arts? Opiskelijat, jotka ovat intohimoisia elintarvikkeiden taiteesta ja tiedosta ja jotka haluavat uraa elintarvikkeiden valmistelussa ja palveluksessa, voivat olla hyviä ehdokkaita tähän tutkintoon. Opetussuunnitelma tasapainottaa käytäntöä teorian kanssa. Kurssit saattavat tapahtua luokkahuoneessa, keittiössä ja kentällä. Opiskelijat opiskelevat yleensä aiheita, jotka vaihtelevat elintarvikkeiden kemian, tieteen ja tekniikan, leivonnaisten valmistuksen sekä viinin ja juoman hallinnan aloilla. Ohjelmat ovat yleensä saatavilla maailman kulinaarisissa pääkaupungeissa, kuten esimerkiksi Los Angelesissa, New Yorkissa, Chicagossa, Pariisissa ja Barcelonassa.

Tämä tutkinto rakentaa tarvittavat taidot hotellin tai ravintolan keittiön haastavaan ympäristöön. Opiskelijan tulee oppia johtajia, joukkueen pelaajia ja päätöksentekijöitä. Niiden pitäisi myös kehittää arvostusta viinin ja elintarvikekulttuurin ympäri maailmaa. Elintarvikepalvelujen hallinta on erinomaista valmistautua nopeisiin, työllisyyteen, joka vaatii korkeaa organisaatiokykyä.

Näiden ohjelmien hinta ja kesto vaihtelevat huomattavasti sijainnin mukaan. Useimmissa on paikallisia ravintoloita.

Päällikön tasolla opiskelijat voivat saada koulutusta sekä ruokaa että yritystä vastaan, joka valmistelee heitä johtamaan ravintolatoimintaa, catering-ja vieraanvaraisuutta. Ravintolatoiminta on perinteisesti oppinut lähtemään. Valmistuneet saattavat aloittaa uraansa rivin kokkeina ja siirtyä keittiön riveistä lopulta tulla johtava kokit. Niille, jotka ovat kiinnostuneempia liiketoiminnasta kuin käytännön ruoanlaitto, ravintolan hallinta ja omistus ovat vaihtoehtoja. Taiteelliset ja luovat tyypit saattavat harkita ruoan tyyliä, valokuvausta tai journalismia.

Kuluttajataiteen maisterin tutkinto on passti gastronomian jännittävälle maailmalle. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.