Täältä löydät 2 Maisterin tutkinnot Sovittelussa Online Maisteriohjelma

Päällikön tutkinto on edistyneen tutkinnon alalla. Päällikön tutkinnon suorittamiseksi opiskelijan tulee ensin saada kandidaatin tutkinto, sitten suorittaa yksi tai kaksi vuotta jatko-opintoja. Mikä on mestari sovittelussa? Sovittelun alalla toimivat opiskelijat (tunnetaan myös konfliktinratkaisuina) voivat käyttää peruskursseja ja pätevyyttä psykologiassa, antropologiassa, poliitti… Lue lisää

Päällikön tutkinto on edistyneen tutkinnon alalla. Päällikön tutkinnon suorittamiseksi opiskelijan tulee ensin saada kandidaatin tutkinto, sitten suorittaa yksi tai kaksi vuotta jatko-opintoja.
Mikä on mestari sovittelussa? Sovittelun alalla toimivat opiskelijat (tunnetaan myös konfliktinratkaisuina) voivat käyttää peruskursseja ja pätevyyttä psykologiassa, antropologiassa, poliittisessa tiedekunnassa ja laissa, mutta tutkinto-ohjelmasta riippuen voi olla jopa enemmän vaihtoehtoja. Sovittelua koskevassa ohjelmassa saatuja taitoja voidaan soveltaa monissa ammattiasioissa, oikeudellisista riita-asioista yleiseen järjestykseen. Siksi opiskelijan yksilölliset edut ja uran tavoitteet voivat ohjata kurssien valintaa tukemaan hänen päämiestään.
Sovittelun opiskelijat voivat oppia hyödyllisiä taitoja, kuten analyyttiset taidot ja organisaatiot. He saavat myös paremman käsityksen ihmiskonflikteista ja tehokkaista tavoista ratkaista heidät sekä henkilökohtaiseen että ammatilliseen elämään.
Master in Mediation -hankkeen kustannukset riippuvat siitä, mihin kouluun osallistut. Aika, joka tarvitaan tämän tutkinnon suorittamiseen, on yleensä 1-2 vuotta, mutta sinun on löydettävä tämä jokaisesta ohjelmasta.
Sovittelun pääaineilla voi olla kyky harjoittaa monia eri kenttiä. Yksi yhteinen tavoite on hakea työtä oikeudelliselta alueelta välittäjänä, sovittelijana tai sovittelijana. Tutkijakoulu voi päättää rajoittaa keskittymistä entisestään erikoistumalla tietyntyyppiseen oikeudelliseen sovitteluun, kuten perheoikeuteen, henkiseen omaisuuteen tai sulkemiseen, vain muutamia. Toinen vaihtoehto on etsiä uraa suuryritysten, organisaatioiden tai hallituksen kanssa. Työpaikkoja voivat olla sovittelu politiikassa, kulttuurienvälinen konflikti tai jopa kansainväliset suhteet. Jälleen nämä ovat vain muutamia ideoita. Maisteri, jolla on välittäjänä toimiva maisteri, voi päästä käsiksi kantoihin, joissa on joukko yrityksiä ja organisaatioita tai jotka voivat halutessaan muodostaa itsenäisen käytännön.
Master in Mediation on suosittu opinto-ohjelma monissa yliopistoissa ja korkeakouluissa sekä kansainvälisesti että verkossa. Saat lisätietoja tutustumalla alla olevaan ohjelmaan ja ottamalla suoraan yhteyttä valitsemasi koulun valintaan.

Näytä vähemmän
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla: 
Divulgazione Dinamica
Seville, Spain

International Master in Sosiaalinen ja kulttuurienvälisen sovittelu (italia-espanja) tarjoaa mahdollisuuden erikoistua, joiden osallistavan lähestymistavan uusi alue palveluja ... Lue lisää

International Master in Sosiaalinen ja kulttuurienvälisen sovittelu (italia-espanja) tarjoaa mahdollisuuden erikoistua, joiden osallistavan lähestymistavan uusi alue palveluja, joissa lausunto kulttuurien lisä- kielikoulutus on välttämätöntä. Näytä vähemmän
Maisteri
01 September 2020
Part-time
600 tuntia
Englanti
Online
 
Divulgazione Dinamica
Seville, Spain

Superior Master sosiaali- ja kulttuurienvälisen sovittelu koostuu kolmesta otsikot yhdellä akkreditointi. Nämä pelit on suunnattu kohti kolme segmenttiä työmarkkinoille.

Superior Master sosiaali- ja kulttuurienvälisen sovittelu koostuu kolmesta otsikot yhdellä akkreditointi. Nämä pelit on suunnattu kohti kolme segmenttiä työmarkkinoille. Näytä vähemmän
Maisteri
01 September 2020
Part-time
900 tuntia
Italialainen
Online