ONLINESTUDIES

Näytä kaikki Online Maisteriohjelmat Strateginen johtajuusssa Pohjois-Amerikassa 2020/2021

Maisterin tutkinto on erikoistunut jatkotutkinto, jonka suorittaminen kestää yleensä noin kaksi vuotta ja joka pitää sisällään sekä kurssityöskentelyä että tutkimustyötä ja joissain tapauksissa myös pro gradu -työn. Koulutusohjelma tarjoaa opiskelijoille mahdollisuudet perehtyä itseä kiinnostavaan aiheeseen hyvin syvällisesti.

Strategisen johtamisen kehitysohjelmat pyrkivät lisäämään johtamiskyky opettamalla miten käyttäytymistä johtaja vaikuttavat yleiseen vaikutus strategisen prosessin. Koulutuksen harjoitukset voivat sisältää tutkimushankkeita, tiimipohjainen haasteita, ja strategia simulaatioita.

Etäopetus tai etäopetus on tapa tuottaa koulutusta ja opetusta, usein tapauskohtaisesti, opiskelijoille, jotka eivät ole fyysisesti läsnä kampuksella.

Kotimarkkinoilta sivilisaatioiden nykyajan imperiumit, Pohjois-Amerikka on runsaasti käytännön koulutuksen mahdollisuuksia tarjota tutkijoille. Täynnä erilaisia ​​eri kulttuurien, opiskelijat voivat kouluttaa itseään monipuolinen tavalla.

Aloita tänään suosituista Online Jatko-opinnot Strateginen johtajuusssa Pohjois-Amerikassa 2020/2021

2 tulosta kohteessa Strateginen johtajuus, Pohjois-Amerikka, Etäopiskelu Filter

MA Transformational Leadership (Online-ohjelma)

California Institute of Integral Studies
MA
<
Täyspäiväinen
<
Osa-aikainen
<
4 lukukaudet
Englanti
Online

Transformative Leadership MA on ainutlaatuinen innovatiivinen etäopiskeluohjelma, joka integroi laajat käytännön taidot ja syvä itsetarkoitus sekä painottaen luovia toimia maa ...

Lue lisää

Mestari strateginen johtaminen

Stephens College
Maisteri
<
Täyspäiväinen
<
Osa-aikainen
<
24 kuukautta
Online

Koska uskomme voima koulutus on kyky antaa johtajille.

Lue lisää