ONLINESTUDIES

Löydä Online Maisterintutkinnot Tietohallintossa Pohjois-Amerikassa 2020/2021

Maisterin tutkinnosta kiinnostuneilla on paljon vaihtoehtoja joista valita. Ylempi korkeakoulututkinto suoritetaan yleensä heti kandidaatin tutkinnon jälkeen, ja sen voi suorittaa lukuisista eri oppiaineista. Koulutusohjelmat vaihtelevat oppilaitoksesta toiseen.

Ideat ja tiedot ovat tärkeimpiä muutostekijöitä. Opiskelijat, jotka jatkaa tutkinnon tiedonhallinnan usein opetella tiedot tallennetaan ja lähetetään sekä miten järjestää ihmisiä ja resursseja, joilla edistetään oppimista ja kehitystä.

Vaikka minun osallistua kaukainen oppimisen luokat verkossa, useat yliopistot pidä aloittamista useilla paikkakunnilla. Voisit jopa lopettaa luokat monta viikkoa vuoden aikana ilman peruuttamista ja ilman heittää opintolainoja osaksi takaisin. Se on vahva peruste monet ihmiset katsovat, kun ilmoittautumalla etäopiskelu luokissa.

Kotimarkkinoilta sivilisaatioiden nykyajan imperiumit, Pohjois-Amerikka on runsaasti käytännön koulutuksen mahdollisuuksia tarjota tutkijoille. Täynnä erilaisia ​​eri kulttuurien, opiskelijat voivat kouluttaa itseään monipuolinen tavalla.

Pyydä lisätietoa Suositut Online maisterin tutkintoa Tietohallintossa Pohjois-Amerikassa 2020/2021

1 tulosta kohteessa Tietohallinto, Pohjois-Amerikka, Etäopiskelu Filter

Online Master IT-hallinnassa (Indiana University)

edX
Maisteri
<
Täyspäiväinen
<
Osa-aikainen
<
21&nbsp;-&nbsp;36 kuukautta
Englanti
Online

Tietotekniikan johtamisen maisterintutkinto on tarkoitettu työskenteleville ammattilaisille, jotka ovat kiinnostuneita tietotekniikasta (IT) ja tietojärjestelmistä ja jotka ha ...

Lue lisää