ONLINESTUDIES

Etsi Online maisterin tutkinnoista Tietohallintossa Yhdysvalloissa 2020/2021

Maisterin tutkinto on erikoistunut jatkotutkinto, jonka suorittaminen kestää yleensä noin kaksi vuotta ja joka pitää sisällään sekä kurssityöskentelyä että tutkimustyötä ja joissain tapauksissa myös pro gradu -työn. Koulutusohjelma tarjoaa opiskelijoille mahdollisuudet perehtyä itseä kiinnostavaan aiheeseen hyvin syvällisesti.

Tiedonhallinta ohjelmat ovat usein hybridi tutkimuksia, joissa tarkastellaan asiaa aiheita liiketoiminnan ja tietotekniikan aloilta. Kirjastonhoitajat, arkistoijat ja yritysjohtajat ovat esimerkkejä ammattilaisia, jotka saattavat löytää parannusta omilla uraa suorittamalla nämä kurssit.

Etäopetus tai etäopetus on tapa tuottaa koulutusta ja opetusta, usein tapauskohtaisesti, opiskelijoille, jotka eivät ole fyysisesti läsnä kampuksella.

Yhdysvallat on suuri maa Pohjois-Amerikassa, usein kutsutaan "USA ", "USA ", "United States ", "America ", tai yksinkertaisesti " Yhdysvallat ". American oppilaitokset rahoitetaan "opetusta " veloitetaan opiskelija, joka on usein melko kalliita, hyvin yleisesti päästä osaksi kymmeniä tuhansia dollareita vuodessa.

Ota yhteyttä yliopistoihin Suosituinta Online Maisterintutkinnot Tietohallintossa Yhdysvalloissa 2020/2021

1 tulosta kohteessa Tietohallinto, Yhdysvallat, Etäopiskelu Filter

Online Master IT-hallinnassa (Indiana University)

edX
Maisteri
<
Täyspäiväinen
<
Osa-aikainen
<
21&nbsp;-&nbsp;36 kuukautta
Englanti
Online

Tietotekniikan johtamisen maisterintutkinto on tarkoitettu työskenteleville ammattilaisille, jotka ovat kiinnostuneita tietotekniikasta (IT) ja tietojärjestelmistä ja jotka ha ...

Lue lisää