$close

Suodattimet

Katso tulokset

Vertaile Maisteria Yhteiskuntavastuu - CSRssa Online Maisterin

Master-tutkinto antaa yleensä osanottajille syvää tietoa, jota he etsivät tietyn aiheen suhteen. Ennen kuin pääset maisteriohjelmaan, opiskelijat yleensä ansaitsevat ylioppilastutkintoja. Vaikka ohjelman kesto vaihtelee monien tekijöiden perusteella, useimmat osanottajat aikovat suorittaa master-tason opintojaan noin kahden vuoden kuluttua. Jokainen, jolla on kiinnostusta nykyaikaiseen l… Lue lisää

Master-tutkinto antaa yleensä osanottajille syvää tietoa, jota he etsivät tietyn aiheen suhteen. Ennen kuin pääset maisteriohjelmaan, opiskelijat yleensä ansaitsevat ylioppilastutkintoja. Vaikka ohjelman kesto vaihtelee monien tekijöiden perusteella, useimmat osanottajat aikovat suorittaa master-tason opintojaan noin kahden vuoden kuluttua.

Jokainen, jolla on kiinnostusta nykyaikaiseen liiketoimintakäytäntöön, voi kysyä, mikä on maisteri CSR: ssä? Mikä tahansa liiketoiminnan päätavoite on tehdä rahaa tai maksimoida voiton yritysten omistajille. Liiketoimintaorganisaatiot eivät kuitenkaan ole tyhjiössä. Pikemminkin ne ovat olennainen osa sekä paikallisyhteisöä että koko maailmaa. Ne, jotka opiskelevat yritysten sosiaalista vastuuta osana mestari-ohjelmaa, yleensä oppivat, miten yritykset ovat vuorovaikutuksessa yhteiskunnan kanssa. Usein ohjelma-aineet osallistuvat liiketoimintaan, sosiologiaan, psykologiaan, johtamiseen, ympäristöopintoihin ja muihin niihin liittyviin kursseihin osana jatko-opintojaan. He voivat keskustella vuorovaikutteisten luentojen käsitteistä, soveltaa periaatteita käytännön hankkeissa tai hankkia omakohtaista tietämystä harjoittelun kautta ennen valmistumista.

Osallistuessaan yritysten yhteiskuntavastuuta koskevaan jatko-ohjelmaan opiskelijat oppivat usein johtamistaitoja, ajankäytön kykyjä ja projektisuunnittelua. Nämä taidot yleensä auttavat valmistuneita saavuttaa menestystä sekä henkilökohtaisesti että ammattimaisesti.

Master-tutkintojen kustannukset vaihtelevat ohjelmasta toiseen, yleensä koulun sijainnin, ohjelman keston ja muiden asiaan liittyvien tekijöiden mukaan. On suositeltavaa tavata koulun virkamiehiä keskustelemaan lukukausimaksuista ja maksuista ennen osallistumista.

Suorituksen suorittaminen tietojenkäsittelytieteessä mahdollistaa yleensä tutkinnon suorittaneiden kilpailun mielenkiintoisista ja täyttävistä tehtävistä liike-, hallinto- tai voittoa tuottavassa sektorissa. Liiketoiminnassa työskentelevät jatkavat usein urallaan kestävän kehityksen johtajien, hallituksen yhteyshenkilöiden, ympäristöjohtajien tai johtajien kanssa. Ammattikorkeakoulut, jotka ovat kiinnostuneita valtiollisista urakehityksistä, työskentelevät usein sääntöjen noudattamisesta vastaavina virkamiehinä, valtakunnallisina asiantuntijoina tai hallinnollisina tuomareina. Voittoa tavoittelemattomalla sektorilla henkilöt voivat jatkaa työtä ohjelmajohtajana, projektisuunnittelijana tai johtajana.

Verkko-oppilaitokset ja paikalliset yliopistot voivat tarjota maisterin CSR: ssä. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.

Näytä vähemmän
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla: 
$format_list_bulleted Suodattimet
Lajitteluperuste:
  • Suositut Uusimmat Nimi
  • Suositut
  • Uusimmat
  • Nimi
Jaume I University (Universitat Jaume I)
Castellón de la Plana, Espanja

Maisterintutkinnon tavoitteena on kouluttaa ammattilaisia, jotka kykenevät soveltamaan käytännössä etiikkaa, kestävyyttä sekä sosiaalisen ja ympäristövastuun lähestymistapaa o ... +

Maisterintutkinnon tavoitteena on kouluttaa ammattilaisia, jotka kykenevät soveltamaan käytännössä etiikkaa, kestävyyttä sekä sosiaalisen ja ympäristövastuun lähestymistapaa olemassa olevissa liiketoiminta- ja yritysmalleissa sekä muissa julkisissa ja yksityisissä organisaatioissa, kuten voittoa tavoittelemattomissa yhteisöissä voittoa tavoittelevissa tai julkishallinnon virastoissa. . -
Maisteri
Osa-aikainen
Espanjalainen
Syys 2022
Online