ONLINESTUDIES

Selaa Online maisterin tutkintoja Ylellisyysjohtaminenssa Espanjassa 2020/2021

Maisterin tutkinnot ovat korkeakoulututkintoja, joita voi suorittaa sekä kontaktiopintoina, verkossa tai etänä lukuisissa erilaisissa korkeakouluissa. Maisterin tutkinnon suorittaneilla on yleensä muita parempi käsitys oman alansa perusasioista sekä myös huomattavaa työkokemusta alalta.

Luxury hallinnalla tarkoitetaan aluetta, joka keskittyy markkinointiin ja toiminnan Luksusbrandien ja tuotteita. Opiskelija voi oppia median strategiaa, trendi tiputtelua, PR hallinta, toimitusketjun hallinta, organisaatiorakenteet, viestintä ja ylellisyyttä tuotemerkin markkinointi.

Etäopetus on menetelmä tuottaa koulutuksen opiskelijoille, jotka eivät ole fyysisesti läsnä kampuksella. Useat tutkimukset ovat osoittaneet, että etäopiskelu ohjelmia voi olla yhtä tehokas ja tehokas kuin perinteiset luokkahuoneessa ohjelmia joskus jopa parempi!

Espanja (Spanish: España) on monipuolinen maa jakaa Iberian niemimaan Portugalin kanssa länsipäässä Välimerelle. Espanja pidetään eksoottinen maa Euroopassa, koska sen ystävälliset asukkaat ja rento elämäntyyli. Normaali kesto yliopiston kurssit Espanjassa on 4 vuotta, paitsi lääketieteen ja kaksinkertainen astetta, mikä on 6. Madrid ja Barcelona ovat tunnettuja kaupungeissa ympäri maailmaa sen keittiö, vilkas yöelämä, ja maailmankuulu kansanperinne ja juhlat.

Ota suoraan yhteyttä oppilaitoksiin Parhaita Online Maisterit Ylellisyysjohtaminenssa Espanjassa 2020/2021

2 tulosta kohteessa Ylellisyysjohtaminen, Espanja, Etäopiskelu Filter

Master Muoti- ja Ylellisyysjohtamisessa

MIA Digital University
Maisteri
05 Loka 2020
<
Täyspäiväinen
<
Osa-aikainen
<
12 kuukautta
03 Loka 2020
Englanti
Online

Muoti- ja ylellisyystavaroiden teollisuus on nykyään jatkuvasti laajeneva ala, jonka kasvu edustaa maailmantalouden tärkeitä näkymiä, mutta samalla haastavaa alaa niille, jotk ...

Lue lisää

Online Master muodin ja luksusliiketoiminnan johtamisessa

GBSB Global Business School - Online programs
Maisteri
Loka 2020
<
Täyspäiväinen
<
Osa-aikainen
<
9&nbsp;-&nbsp;12 kuukautta
Englanti
Online

Online Master muodin ja ylellisyyden liikkeenjohdon on tarkoitettu opiskelijoille, jotka ovat kiinnostuneita liiketoiminnasta, johtamisesta ja muoti- ja ylellisyystavaroiden t ...

Lue lisää